Ce Mancam De Pasti? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ce Mancam De Pasti? |
8 Apr 2004, 11:23 AM
Mesaj
#1
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 56 Inscris: 9 January 04 Forumist Nr.: 1.755 |
Ce pregatiti special pentru masa festiva de pasti?
|
|
|
31 Mar 2005, 02:56 AM
Mesaj
#2
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.796 Inscris: 22 August 03 Forumist Nr.: 654 |
Sa o luam cu inceputul.
Un miel bun are intre 9 si 12 kilograme. Ce trece de greutatea aceasta se numeste cirlan. Cind cumparati mielul,uitati-va la dinti. Zicala ,,Calul de dar nu se cauta la dinti" nu se numara, e vorba de miel si il platiti... exceptie face mielul de dar. ... Lasind prostiile de-o parte, recomandat e sa fie miel de lapte. Daca dintii mielulului sint verzi e clar ca animalutul a pascut. Acelasi lucru se poate observa la stomacul mielului, daca nu e eviscerat. Ca sa nu fiu offff... Friptura de miel, ciorba de miel romaneasca (care e musai sa fie verde, nu se pun rosii si nici bulion), ciorba de miel greceasca , drob, cozonac, oua rosii . Adica o masa cu papa traditionala. Nu marinez mielul. Imi place teribil exact gustul pe care il are (cred ca mi se trage de la stramosii ciobani ! ) chit ca pica destul de greu la stomac. Acest topic a fost editat de Diana-Maria: 31 Mar 2005, 03:03 AM -------------------- NIHIL SINE DEO! |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 6 May 2024 - 07:25 AM |