De Ce Trebuie Sa Bei Cind Esti Suparat |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
De Ce Trebuie Sa Bei Cind Esti Suparat |
3 Feb 2004, 01:38 AM
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 51 Inscris: 29 January 04 Forumist Nr.: 2.032 |
Cand esti suparat , de ce trebuie sa bei?
|
|
|
3 Feb 2004, 01:39 AM
|
|
NuRSeRy Team Member Grup: Membri Mesaje: 573 Inscris: 2 February 04 Din: oscilez intre Zalau si Cluj-Napoca Forumist Nr.: 2.062 |
Dar cine a zis ca trebuie sa bei cand esti suparat?
-------------------- - The NuRSeRy Team -
... where ideas are born. |
|
|
3 Feb 2004, 03:04 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.951 Inscris: 19 October 03 Din: bucuresti Forumist Nr.: 1.018 |
eu!
-------------------- Welcome to the jungle
|
|
|
Promo Contextual |
3 Feb 2004, 03:04 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
3 Feb 2004, 03:07 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 440 Inscris: 12 August 03 Forumist Nr.: 594 |
Poate unii mananca la suparare.
|
|
|
3 Feb 2004, 03:11 AM
|
|
NuRSeRy Team Member Grup: Membri Mesaje: 573 Inscris: 2 February 04 Din: oscilez intre Zalau si Cluj-Napoca Forumist Nr.: 2.062 |
Eu la suparare...nu fac urat...ma stapanesc desi is"berbec"...si incerc sa gasesc o solutie...daca nici asa nu merge ma duc in cel mai jenant bar si ma fac praf...ca daca ma doare capu a doua zi, macar nu ma doare din cauza ca-s suparat
|
|
3 Feb 2004, 03:21 AM
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Vorba din batrani spune ca bei ca sa uiti de suparare. Eu gasesc ca daca esti "nacajit" si bei, te deprima si mai tare. Dar ma rog...fiecare isi spala creierii cum crede de cuviinta.
-------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
3 Feb 2004, 03:36 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.951 Inscris: 19 October 03 Din: bucuresti Forumist Nr.: 1.018 |
In seara asta mi am spalat creierii... cum am stiut eu mai bine. Maine e o noua zi
|
|
|
3 Feb 2004, 08:11 AM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
vezi... ai raspuns singura. ca sa resetezi hdd-ul
si zici ca te-ai facut crita? ce mi-ar fi placut sa te ajut... -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
3 Feb 2004, 11:38 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.766 Inscris: 25 August 03 Forumist Nr.: 671 |
Nu vad un motiv de a bea atunci cand esti suparat . Eu nu o fac , ma calmez altfel .
@Failure Acest topic a fost editat de Zed: 3 Feb 2004, 11:39 AM -------------------- I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?! Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare. www.unicef.org |
|
|
3 Feb 2004, 02:03 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Eu nu am nevoie de un motiv sa beau... sunt un alcoolic in devenire. Asa ca... indiferent ca-s suparat sau fericit, tot TREBUIE sa beau - ca sa le impac - sa nu fie nici fericirea necajuita, nici necazul bucuros (op. cit. Vacanta Mare)
"Inchin paharul si va spun Ii multumesc celui de sus Ca mi v-a dat, prieteni dragi Si nu-s singur pe acest drum!" -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
3 Feb 2004, 02:11 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.948 Inscris: 23 January 04 Din: Luna Forumist Nr.: 1.955 |
cand sunt suparata mai bine mananc ceva dulce decat sa beau...
-------------------- humanity is overrated
|
|
|
3 Feb 2004, 02:34 PM
|
|
mai bine bea un lichior ca e dulce...
|
|
3 Feb 2004, 07:15 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 112 Inscris: 17 December 03 Forumist Nr.: 1.541 |
Eu cand sunt suparata ma imbat greu, cand sunt vesela ma imbat imediat.Daca sunt suparata dorm pana imi trece supararea,si daca nu imi trece nici asa mananc multa ciocolata.Din fericire supararea nu ma tine mult, ca doar sunt colerica si varsator.
|
|
|
3 Feb 2004, 08:02 PM
|
|
Majoritatea baietilor beau cind se cearta cu prietenele, si nu inteleg de ce trebuie sa isi inece amarul in bautura ?
|
|
|
3 Feb 2004, 08:11 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 539 Inscris: 3 January 04 Din: Ibiza Forumist Nr.: 1.681 |
Bautura te face sa uiti de probleme...dar de obicei dupa ce bei...incepi sa-ti faci altele...
Oricum, eu beau si cand sunt suparat, si cand n-am ce face, si cand..si cand...si cand.......si cand sunt fericit... Keep up the good work! -------------------- It's All Gone Pete Tong
|
|
|
3 Feb 2004, 08:25 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.344 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 |
De cand cu heroina m-am lasat de tras la masea..am inceput sa trag-n vena
Si dupa aia cam asa ceva simt Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii. |
|
|
3 Feb 2004, 08:44 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 215 Inscris: 16 January 04 Forumist Nr.: 1.849 |
Cred ca e cea mai proasta solutie. De fapt nu e o solutie. Genereaza doar alte probleme.
@Sorin: e un bine pe care ti-l faci zilnic? -------------------- "De cele mai multe ori ceea ce numim noi fericire e ceea ce nu cunoastem."
|
|
|
3 Feb 2004, 09:27 PM
|
|
Mai sunt si eu pus pe shotii cateodata ...cand sunt prea serios supar lumea asa ca mai bine la aberatii
Sincer sa fiu?? Nu beau si nici n-am vene intepate...cand sunt suparat cobor in curte la papagali, ai mangai putin, vorbesc cu ei ( dar raspund aiurea mai tot timpul ) si-mi trece necazul repede. Sorin. ps. la veselie imi place sa beau. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
4 Feb 2004, 10:35 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 805 Inscris: 5 September 03 Din: Bucureşti Forumist Nr.: 711 |
Golden Valley de Pietroasa... Si cum nu mai gasesc asa ceva, sunt suparat constant
-------------------- Atat de multe carti si atat de putin timp... Vizitati "Pagina Cronicarului".
|
|
|
4 Feb 2004, 11:58 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 537 Inscris: 5 October 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 914 |
Tocmai ca nu!
Asta ar trebui sa fie ultimul lucru pe care sa-l faci atunci cand esti suparat... in primul rand ca nu te ajuta cu nimic, mari sanse de trecut la depresie si alte sanse de iesire la suprafata a unei laturi urate si de facut rau celor din jur... (cei care zic ca le-a trecut supararea dupa ce-au baut, inseamna ca n-au aveau ditamai supararea, ci doar una micuta care ar fi trecut oricum)... Sunt de acord cu Sorin: sa bem la bucurii, cat mai multe ... -------------------- |
|
|
4 Feb 2004, 02:33 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.034 Inscris: 22 September 03 Din: brasov Forumist Nr.: 824 |
bai oameni buni, unii sunteti stiati?
e ca si cum sunteti intrebati de ce sa credeti in Dumnezeu si voi aduceti argumente pentru a nu crede in El. intrebarea era de ce trebuie sa bei cand esti suparat, si nu e bine sa bei cand esti suparat ? asa incat, lasati sa raspunda cei care la necaz beau, lasati-i sa isi exprime ei motivul pentru care apeleaza la asa ceva, incercati sa discutati cu ei de ce apeleaza la bautura... nu ajuta cu nimic sa razi de altul care bea la necaz si sa etalezi princiipile tale de viata corecta. ps: Ross-46, nu te-am mai vazut pana acum, so... din parte-mi -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
4 Feb 2004, 03:25 PM
|
|||
Gata Sefa...promitem sa nu mai facem Si in numele lui Flu imi cer scuze de nesimtiti ce am fost Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
||
|
|||
4 Feb 2004, 04:50 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 537 Inscris: 5 October 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 914 |
Cei mai nesimtiti, SORIN
Si acum, (tadam), flu in rolul lupului moralist: "spune draguta, de ce bei tu de suparare? hai sa stam jos sa discutam, ca nu e bine ce faci..." @Secunda, nu prea inteleg mania asta cu offtopicurile, discutia se presupune ca ar trebui sa curga libera, fiecare sa aduca ceva ca sa o imbogateasca, nu trebuie sa fie ceva rigid cu limite clare... si mai ales ca in cazul asta nu prea cred ca a fost vorba de vreo unul -------------------- |
|
|
4 Feb 2004, 05:59 PM
|
|
Draga Secunda in Poiana lu'iocan se vorbeste off topic , de aceea mesajele nu sunt contorizate..............
|
|
|
4 Feb 2004, 07:43 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 16 Inscris: 14 January 04 Forumist Nr.: 1.816 |
Hmmmmmm intereasant..
In primu rand trebuie sa bei shi cand esti vesel, defapt mai ales cand esti vesel. Cand esti trist probabil ca bei ca sa uiti de tristete sau asa ceva. Sau ca sa te intrebe lumea: "Ce ai ma?" shi tu zici : "a nimic sunt suparat . " "de ce?" shi tu incepi: "Ca..." shi tot zici shi bei shi zici shi bei pana aberezi asa mult ca pleaca toata lumea din camera. shi cam asa faci cand bei, de suparare sau de fericire nu conteaza. -------------------- Don`t forget... Life sucks!!!
|
|
|
5 Feb 2004, 04:47 AM
|
|
Eh, @mutulica lasa ca nu i vremea trecuta si nici tequila sa expire n am auzit. Ne vedem noi!
|
|
|
5 Feb 2004, 08:38 AM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
tequila iti place?
bine dear, am doua sierra care asteapta ... -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
5 Feb 2004, 12:31 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 37 Inscris: 22 January 04 Forumist Nr.: 1.932 |
E simplu ! Cand esti suparat, bei ca sa-ti ineci amarul ! Fir-ar el de amar, de suparare si de ... beutura
-------------------- Nu-mi dati sfaturi. Stiu sa gresesc si singur!
Immanuel Kant |
|
|
5 Feb 2004, 04:16 PM
|
|
@mutulica, nu te uit cu promisiunea! Cand ziceai ca vii in Bucuresti?
|
|
|
5 Feb 2004, 06:26 PM
|
|
@Tyra, pai nu cred sa ajung eu la Bucuresti prea curind, dar daca ajungi tu pe aici, are mandea Tequila tot timpul ... Eu beau votca sau scotch
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
5 Feb 2004, 10:00 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 102 Inscris: 22 January 04 Din: Brasov Forumist Nr.: 1.935 |
O singura data am baut de necaz pana s-a rupt filmu..si a inceput sa ruleze un altu..in care a fost "salvat" de niste studente la psihologie.Le multumesc pe aceasta cale fetelor respective, atunci neavand prezenta de spirit pt asa ceva.De atunci numai beau pana la punctu critic... |
|
|
6 Feb 2004, 09:10 PM
|
|
Trebuie... sa bei de toti banii
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
6 Feb 2004, 09:37 PM
|
|||
Si cand ai termini, sa fi in stare sa mai imprumuti de la colegi!! Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
||
|
|||
12 Feb 2004, 05:53 AM
|
|
@mutulicaaaaaaaaaaa come back!!!
|
|
|
12 Feb 2004, 09:37 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 1 Inscris: 11 February 04 Forumist Nr.: 2.194 |
Pai trebuie sa bei cand esti suparat ca sa uiti de suparare (suna cam penal ).bei uiti, cand iti revii bei iarasi si tot asa pana supararea trece sau nu mai bani. Asta-i motivul meu.
-------------------- <qrazee>
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:23 PM |