HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Ati Vs Nvidia., VGA
ATI sau nVidia ?
Nu puteti vizualiza rezultatele sondajului inainte de a vota. Va invitam sa va logati si sa votati pentru vizualizarea rezultatelor.
Nr. Voturi: 15
Musafirii nu pot vota. Va invitam sa va logati / inregistrati. 
Aragorn
mesaj 18 Jan 2004, 12:59 PM
Mesaj #1


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 258
Inscris: 18 January 04
Forumist Nr.: 1.869



Se stie ca ATI si nVidia sunt cei mai mari si mai buni producatori de procesoare grafice.
Ce parere aveti ?
Care considerati ca este mai bun dintre cei 2 si de ce ? Motivele ar putea fi calitatea imagini, performantele sau amandoua cumulate.

Eu personal optez pentru ATI. Recent a aparut GeForce 5950 care, dupa anumite teste, ar fi o idee mai buna decat ATI Radeon 9800 PRO. Diferenta e ca ATI a scos 9800-le acum aproape in jur sau aproape de 1 an, nVidia de abia recent a scos ceva competitiv. nVidia a tot scos modele de placi grafice, mai ieftine, mai proaste ... pe cand ATI nu prea face "prostitutie" de genul asta. Amandoua firmele au scos versiuni mai ieftine la placile lor, ATI de ex scoate versiuni standard si versiuni PRO, dar in nici un caz nu se compara diferentele dintre versiuni cu diferentele de la GeForce 4 Ti si GeForce 4 MX 440. Oricum, motive as tot avea pentru a prefera ATI fata de nVidia, dar ma limitez la ce am spus, cel putin deocamdata.
Astept si opiniile voastre.

Acest topic a fost editat de Aragorn: 18 Jan 2004, 01:05 PM


--------------------
"You can call it karma, call it luck/Me, I just don’t give a .../Bounce, bounce nothing’s gonna keep me down/Bounce, bounce stand up, shout it out/Bounce, bounce I play hard, I play to win/Count me out, count me in/I’ll be bouncing back again"
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 30 May 2024 - 07:19 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman