Retete de Cocktailuri |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete de Cocktailuri |
17 Sep 2003, 11:03 PM
Mesaj
#1
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 144 Inscris: 17 September 03 Forumist Nr.: 786 |
Va intereseaza cateva retete de coctailuri ? Daca da, o sa va pun cateva pe care le folosesc in mod curent, usor de preparat si care sa nu va usture cand bagati mana in buzunar. Bineinteles cu bauturi si sucuri pe care le gasiti in comert la orice magazin mai acatarii.
|
|
|
20 Sep 2003, 07:52 PM
Mesaj
#2
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Praetorian, subiectul celalalt este cu cocktailuri de vara. Hai sa punem aici niste cocktailuri demne de orice anotimp. Promit sa contribui si eu.
-------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
22 Sep 2003, 10:48 PM
Mesaj
#3
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 144 Inscris: 17 September 03 Forumist Nr.: 786 |
O.K. dar cocktailurile se beau oricand, in orice anotimp.De fapt am vrut de la inceput sa pun doar cocktailuri care le puteti face acasa, fara prea mari sacrificii.
Uite, pe asta l-am pus si dincolo. Cocktail HURICANE 20 ml rom alb 20 ml rom rosu 20 ml bitter (de preferat Campari) 20 ml suc de ananas 20 ml suc de mango Urmeaza Pina Colada(zilele urmatoare). Acest topic a fost editat de Praetorian: 22 Sep 2003, 10:52 PM |
|
|
Promo Contextual |
22 Sep 2003, 10:48 PM
Mesaj
#
|
ContextuALL |
|
|
|
28 Sep 2003, 10:30 PM
Mesaj
#4
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 144 Inscris: 17 September 03 Forumist Nr.: 786 |
Pina Colada
3/10 rom alb 2/10 lapte de cocos 5/10 suc de ananas Se amesteca totul in blender, impreuna cu gheata pisata. Decoratiune: o feliuta de ananas, o cireasa si un pai. Urmeaza Sex on the beach Misti, ziceai ca mai pui si tu ceva Acest topic a fost editat de Praetorian: 28 Sep 2003, 10:31 PM |
|
|
29 Sep 2003, 08:23 PM
Mesaj
#5
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 144 Inscris: 17 September 03 Forumist Nr.: 786 |
Sex on the beach
50 ml Bartender's Dry Gin 6 felii de mandarina 25 ml lichior de cirese 25 ml sirop Grenadine 100 ml lichior de banane cuburi gheata decor: o felie de mandarina si glazura de cocos Glazura pe pahar se face astfel: -se ia o farfurioara de cafea pe care se presara 2-3 mm din produsul cu care vrei sa glazurezi paharul: zahar, sare, fulgi de cocos... -se ia alta farfurioara de cafea pe fundul careia se toarna un lichior, apa, sau lichidul pe care il va contine paharul din care vom bea -se ia paharul care va contine cocktailul si i se umezeste gura in farfurioara cu lichid -dupa ce se scurg picaturile si ramane doar umed, paharul se trece foarte fin prin produsul de glazura Ex. Paharul de Marguerita, se glazureaza cu sare Paharul de cognac se glazureaza cu zahar Paharul din cazul nostru se glazureaza cu fulgi(glazura) de cocos Enjoy :) Urmeaza Yellow Submarine Acest topic a fost editat de Praetorian: 29 Sep 2003, 08:24 PM |
|
|
2 Oct 2003, 09:12 PM
Mesaj
#6
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 144 Inscris: 17 September 03 Forumist Nr.: 786 |
Yellow Submarine
50 ml Bartender's Dry Gin 25 ml sirop de kiwi lamaie taiata cuburi cat zarurile de table cuburi de gheata apa tonica decor: un pai galben si o felie de lamaie verde (lime) Misty, 10X pentru sustinere ! :) Daca nu vine si altcineva cu ceva, ma retrag si eu. |
|
|
3 Oct 2003, 04:49 AM
Mesaj
#7
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Cred ca nu se innebuneste nimeni cu cocktailurile pe la Han. Ai nostrii-s cu berea, vad. Si vinul, din cand in cand.
Dar pentru ca am promis, iata cate ceva: AMERICANO 30 ml vermut rosu si 30 ml. Campari. Se amesteca direct pe gheata, se lungesc cu un pic de apa minerala, se pune o felie de portocala direct in pahar. (pahar sonda) BRONX 20 ml vermut rosu, 20 ml vermut dry, 40 ml gin, 40 ml suc de portocala Se agita in shaker 10 secunde si se serveste in pahar de cocktail, cu un sfert de felie de portocala pe buza paharului. NEGRONI 20 ml vermut rosu, 20 ml Campari, 30 ml gin, apa minerala. Se amesteca totul in pahar sonda, se lungeste cu apa minerala dupa gust, se serveste cu o jumatate de felie de portocala pe buza paharului. Si preferatul meu, BLOODY MARY 30 ml vodca, 10 ml suc de lamaie, cateva picaturi de sos Worchestershire, sare de telina, cateva picaturi de sos Tabasco, 80 ml suc de rosii. Se amesteca totul in pahar sonda cu gheata. Se serveste cu felie de lamaie pe buza paharului. Acest topic a fost editat de Mistinguett: 3 Oct 2003, 04:55 AM -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
29 Nov 2003, 02:44 AM
Mesaj
#8
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Mojito
50 gr. rom alb (Bacardi) 12 frunze de menta 1/2 lamaie verde 1 lingurita zahar fin apa gazoasa rece Se zdrobesc frunzele de menta intre degete si se pun intr-un pahar inalt. Intr-o ceasca se amesteca zaharul cu zeama de lamaie pana se topeste zaharul. Se pune gheata in paharul inalt, se adauga siropul de zahar si lamaie, se toarna romul si apoi se completeaza cu apa gazoasa. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
21 Mar 2004, 10:51 PM
Mesaj
#9
|
|
Hypnotic Grup: Membri Mesaje: 1.145 Inscris: 21 November 03 Forumist Nr.: 1.263 |
FIERY GATES OF HELL
30 ml tequila, 10 ml grenadine, 45 ml suc de portocale, 20 ml 151-proof rum. Se pun ingredientele exceptind grenadine intr-un shaker si se agita cu gheata dupa care se toarna intr-un pahar de coktail .Se pune usor grenadine pe fundul unei lingurite si se lasa sa se aseze pe fundul paharului. Se face la fel si cu rumul dupa care se da foc acestuia.Se serveste arzind. IMPORTANT: Flacara va incalzi gura paharului daca va arde mai mult de citeva secunde.De asemenea flacara va putea crepa paharul daca acesta este prea subtire, deci NU LASATI FLACARA SA ARDA PREA MULT. -sa aveti nr de la pompieri la indemana! -------------------- When we are forgotten, we cease to exist.
|
|
|
19 Oct 2004, 06:27 AM
Mesaj
#10
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.034 Inscris: 22 September 03 Din: brasov Forumist Nr.: 824 |
eu mi-am luat duminica Peppermint- naiba m-a pus
nu stiti vreun amestec si cu el? ca sa il beau asa e prea mentolat si prea tare... -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
20 Jul 2005, 07:47 PM
Mesaj
#11
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
long island ice tea
1 part vodka 1 part tequila 1 part rum 1 part gin 1 part triple sec 1 1/2 parts sweet and sour mix 1 splash juice Acest topic a fost editat de mutulica: 20 Jul 2005, 07:47 PM -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
28 Dec 2006, 08:25 PM
Mesaj
#12
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.101 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Green Feeling: se ia suc de portocale, se baga Blue Curacao pâna ce se face verde.
Servit cu pai. Dracula: servit în eprubeta, ca arata ca o proba de sânge: Vin rosu + Tabasco. "frechdax": suc de ananas+ suc de cocos+ Batida de Coco dupa gust, cu gheata si pai, servit într-o jumate de nuca de cocos. -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
8 Jan 2007, 06:30 AM
Mesaj
#13
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Kaipiroshka
Nu stiu cantitati, stiu doar ca e f. bun: zahar brun, gheata, suc de lamaie verde, vodka si o felie de lamaie de decor |
|
|
23 Jun 2010, 10:13 AM
Mesaj
#14
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 1 Inscris: 11 May 10 Forumist Nr.: 16.768 |
Kaipiroshka Nu stiu cantitati, stiu doar ca e f. bun: zahar brun, gheata, suc de lamaie verde, vodka si o felie de lamaie de decor Caipirovska Ingrediente: - 50 ml vodka - apa carbogazoasa (optional) - zahar brun - 1/2 lime Pahar: Old fashion Mod de preparare: Taiati lime-ul in wedge-uri si puneti-l in pahar, adaugati doua lingurite de zahar brun si striviti-le pana cand zaharul se topeste. Umpleti paharul cu gheata pisata, turnati vodka si amestecati bine. Puteti sa adaugati apa carbogazoasa daca doriti. Decor: Nimic. sursa: http://bar-mix.ro/ |
|
|
10 Jan 2013, 07:28 AM
Mesaj
#15
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.959 Inscris: 9 August 05 Din: marginea viselor Forumist Nr.: 6.763 |
Granita de grapefruit si Campari
Ingrediente: zahar 170 g suc de grapefruit - 2 cani Campari 150 ml Preparare: Combinati zaharul si 1/4 cana apa intr-o tigaie pe foc; Inlaturati de pe foc imediat ce obtineti un sirop; Amestecati sucul de grapefruit cu Campari intr-un vas suficient de mare; Adaugati siropul peste sucul din vas, amestecati-le foarte bine si lasati sa se raceasca un pic; Turnati amestecul intr-un vas mai mare, acoperiti cu o folie de plastic si tineti la congelator timp de 8 ore; Spargeti inghetata cu o farculita in bucati mari; Puneti-le cu lingura in pahare si serviti imediat. Acest topic a fost editat de exergy33: 10 Jan 2013, 07:29 AM -------------------- *_*_*
Pierdut în Geometria Uitării Căutând Ipote(nu)zele Fericirii - Trecătorul -X- https://exergy33.wordpress.com/ |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 May 2024 - 05:05 AM |