HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

5 Pagini V  < 1 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> Francmasoneria In Cuvinte Si Imagini, discutii libere
thunder
mesaj 11 May 2004, 11:25 AM
Mesaj #71


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Minerval @ 11 May 2004, 12:21 PM)
Ziua buna.
Domnule thunder, toleranta masonica pentru profani, insa mai ales pentru anti-masoni, este de-a dreptul laudabila.

- mi se pare o gluma sinistra ideea cu "toleranta masonica". sad.gif

QUOTE
Intrati, va rog, pe adresa www.francmasoneria.ro, in cadrul rubricii de forum, si convingeti-va de spusele mele. Veti gasi nu mai mult si nici mai putin de cateva zeci de redactari toate cu un continut jenent de mare de neadevaruri pe care genul dv. de oameni le considera ca fiind realitati.


- voi verifica si eu aceste spuse

QUOTE
Din nou fac apel la ratiune si cer insistent din partea dv. cat si a altor denigratori de a aduce dovezile dv. in fata. Pe scurt, care sunt dovezile ce va sustin pseudo-afirmatiile expuse de clica dv. de "oameni de bine"?


- am pus o serie de dovezi, Mihai le-a sters. Poate in alt loc, pe un alt forum, pe o alta lista de discutii publica ...


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IO
mesaj 11 May 2004, 12:05 PM
Mesaj #72


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.637
Inscris: 20 January 04
Forumist Nr.: 1.907



"Jur sa servesc Ordinul si dupa moartea mea (!!!)" - Extras din juramantul Cavalerilor Templieri.

Comentarii, ceva...? tongue.gif


--------------------
Perseverenta e favorabila.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ROrtodox
mesaj 12 May 2004, 09:06 AM
Mesaj #73


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 21
Inscris: 8 January 04
Forumist Nr.: 1.745



Draga Thunder, nu stiu ce anume gasesti neadcvat pe despremasonerie.go.ro . Nu sunt fanatic religios, dar masoneria nu poate fi privita din alta postura decat ceea ce este: o pseudo-religie oculta, anticrestina ai carei plan este, dupa cum ai recunoscut, instaurarea Noii Ordini Mondiale. Daca ai ceva de obiectat cu privire la acel site, te rog fa-o aici, ca te pot lamuri. N-am inteles la ce anume te referi, avand in vedere faptul ca situl contine citate din cartile masonilor, nu scoase din burta, iar simbolurile de asemenea sunt masonice precum si oculta lor interpretare. Faptul ca acel site mai are lacune a fi adevarat, dar in orice caz NU cred ca ar contine atat adevaruri cat si neadavaruri, de vreme ce tot ce scrie acolo este preluat din documente OFICIALE. Sper sa te fi lamurit.


numa bine thumb_yello.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ROrtodox
mesaj 12 May 2004, 09:09 AM
Mesaj #74


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 21
Inscris: 8 January 04
Forumist Nr.: 1.745



"Jur sa servesc Ordinul si dupa moartea mea (!!!)" - Extras din juramantul Cavalerilor Templieri.

Comentarii, ceva...?"

<!> laugh.gif astia e masonii rofl.gif

<!> un eventual comentariu ar fi ca acela ce slujeste din aeasta viata diavolului ii va sluji si dupa moarte iar cine slujeste de pe aici lui Dumnezeu ii va sluji si dincolo. spoton.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 12 May 2004, 07:29 PM
Mesaj #75


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (ROrtodox @ 12 May 2004, 11:08 AM)
Draga Thunder, nu stiu ce anume gasesti neadcvat pe despremasonerie.go.ro .

- nu e locul si nici topicul specific unei astfel de discutii. Poate in alt topic, sau alt spatiu unde ne putem desfasura in voie. Aici nu avem o astfel de libertate.

QUOTE
Nu sunt fanatic religios, dar masoneria nu poate fi privita din alta postura decat ceea ce este: o pseudo-religie oculta, anticrestina ai carei plan este, dupa cum ai recunoscut, instaurarea Noii Ordini Mondiale.


- iata, pe scurt, cum vad eu lucrurile.

- la virful piramidei oculte satanice se afla lucifer, care are ca reprezentant in lumea fizica pe acel asa zis "antihrist". Mai jos, pe celelalte trepte imediat apropiate, se afla un anume grup de persoane la fel de malefic orientate. Acest grup are in comanda un alt grup mai mare, care e la curent cu orientarea malefica a "sefilor" si a lor in sine. Tot coborind treptele piramidei ajungem la baza ei, care este compusa din grupari si organizatii si persoane care NU AU HABAR de adevarata orientare a "piramidei" si a virfului ei. Pe masura ce treapta (gradul) este mai inalt, se intra mai in profunzinea si telurile "piramidei". Toti cei aflati in aceasta piramida sint in diferite proportii mintitii si manipulati. Cei de la baza sint cel mai tare mintitii. Printre cei de la baza se afla si masoneria si masonii cu grade mici.

- asa cum Dumnezeu spune ca nu doreste pedepsirea pacatosului ci indreptarea lui, la fel si eu nu doresc "uciderea" (pedepsirea) "masonului pacatos", ci trezirea lui la realitate, pt. ca el sa vada singur care este ADEVARUL. Pt. asta trebuie ca lui sa i se prezinte parti din acest adevar si treptat, functie de gradul sau de inteligenta si deschidere initiatic - spirituala, sa vada cit mai multe crimpeie din adevar. Cu toate acestea, integrarea lor fizic-subtila in egregorul masoneriei si acestei piramide cu greu, cu greu le va putea permite sa "vada" si sa inteleaga mai mult decit li s-a inoculat pina acum cu asa zisa "filozofie si istorie" fabricata de "filozofii si istoricii" masoneriei. Vei vedea de altfel aceasta si din reactia lor si a celor care sint promasoni fata de aceste afirmatii ale mele.

- pina una alta, nu avem cum sa facem un front comun in directia dezvaluirii adevarului referitor la masonerie intrucit mass media, bani si conducerea politica, armata, samd e in marea ei majoritate in mina lor ... iar "politica" lor a fost aceea ce a "dezbina si conduce", motiv pt. care i-a dezbinat pe mai toti cei care erau sau puteau fi "dusmanii" lor, accentinind aceste diferente si discordii dintre cei care deja au sesizat caracterul malefic al masoneriei, dar au convingeri sau chiar orientari spirituale diferite. Unii sint atei, altii sint crestini, altii hindusi, etc. Printr-o abila si concertata actiune de dezbinare a acestor "curente" si oameni, masonii au slabit forta si impactul acestor demersuri de demascare a adevaratei fate a masoneriei si celor care sint la virful ei, iar acesti "combatanti" anti-masonerie de cele mai multe ori "au muscat momeala" si au ales mai degraba sa se certe si sa fie dezbinati decit sa lupte alaturi in scoatera la suprafata a adevarului.

- la acest capitol al prezentarii adevarului site-ul de care vorbesti are destule scapari, mai ales in directia ezoterica si interpretarile in directia asta, unde se fac grave confuzii si erori de interpretare ... a imaginilor, simbolurilor etc. Repet, avem acelasi scop, scoaterea la suprafata a ADEVARULUI, culmea, si unii masoni de grad mic au acelasi scop, numai ca eforturile "combatantilor" nu sint puse pe aceiasi lungime de unda. Va veni si vremea aceea ... dar inca mai avem de asteptat ... mai ales ca va urma o perioada "de glorie" a masoneriei si piramidei in general, dupa care va urma colapsul (in prima faza a masoneriei, apoi a intregii piramide malefice), asa cum il prezinta dealtfel si Apocalipsa. Tocmai datorita eforturilor disperate de a pastra "ordinea" si de a o impune va atrage dupa sine o mai rapida cadere a acestei piramide.

- cu toate ca vor incepe destui masoni sa vada adevarul, nu de la ei sau de la "dusmanii" masoneriei va veni sfirsitul acestei grupari oculte, ci de la "parintii" ei, cei care sint in spatele masoneriei si la virful piramidei, si d'abia atunci vor vedea multi dintre masoni in ce erau bagati si in ce mod sinisru au fost mintiti si manipulati. Unii dintre ei sint chiar de buna credinta ... dar asta nu e suficient ... lipseste si cunoasterea adevarului, sau macar a unor verigi din el.

- de ex.: multi masoni de rind cred ca Noua Ordine Mondiala e un lucru bun si benefic. Ei chiar promoveaza aceasta idee, fara a stii cu adevarat care sint scopurile acestei "ordini" ... pt. ca au fost manipulati si dusi de nas cu tot felul de lozinci, cu toata inteligenta unora dintre ei.

QUOTE
Daca ai ceva de obiectat cu privire la acel site, te rog fa-o aici, ca te pot lamuri.


- nu e topicul bine ales, si nici locul. Crede-ma, nu s-ar tolera o astfel de discutie pe acest forum, decit pina la un anume punct. sad.gif

QUOTE
N-am inteles la ce anume te referi, avand in vedere faptul ca situl contine citate din cartile masonilor, nu scoase din burta, iar simbolurile de asemenea sunt masonice precum si oculta lor interpretare. Faptul ca acel site mai are lacune a fi adevarat, dar in orice caz NU cred ca ar contine atat adevaruri cat si neadavaruri, de vreme ce tot ce scrie acolo este preluat din documente OFICIALE.  Sper sa te fi lamurit.


- vom despica firul in 16 dupa ce vom avea locul si acordurile necesare celor care gazduiesc acele locuri (forum, lista de discutii ..etc).

QUOTE
numa bine


- asemenea ! spoton.gif


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ROrtodox
mesaj 13 May 2004, 07:55 AM
Mesaj #76


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 21
Inscris: 8 January 04
Forumist Nr.: 1.745



unsure.gif foarte obiectiv ai analizat. din pacate nu ced ca voi mai fi in preajma sa despicam firul in 4... cat despre despremasonerie.go.ro el reprezinta o suma de articole, pozitii oficiale, despre masonerie. repet, a fi avand si lacune, totusi eu il consider obiectiv.


numa bine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 13 May 2004, 11:19 PM
Mesaj #77


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Fara atacuri la persoana va rog.

Acest topic a fost editat de Mihai: 13 May 2004, 11:34 PM


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 13 May 2004, 11:38 PM
Mesaj #78


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Draga Mihai atacurile la adresa Ordinului masonic oare nu ies in evidenta?! Ce mai trebuie oare spus si demonstrat pentru a reliefa prostia monumentala si neadevarurile grotesti ce tot sunt redactate cu o nonsalanta teribila?!

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 13 May 2004, 11:42 PM
Mesaj #79


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Va invit sa atacati idei, nu persoane.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 13 May 2004, 11:48 PM
Mesaj #80


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



De ce oare se tot uziteaza termenul "ataca", in loc de analiza ori dezbate?! Nu consider productiva o discutie in care gazda topicului indeamna la a se ataca fie si idei, in loc sa se discute pe marginea fenomenului ca atare. Nu cred ca este cineva in masura a ataca nimic de pe lumea aceasta, mai ales o "idee" precum cea masonica. Fireste, totul a pornit de la un gand care treptat s-a concretizat intr-un fenomen de mare amploare si vitalitate pentru societatea omeneasca. Sa privim cu toleranta si obiectivitate rece lucrurile si nu doar din dorinta de a mai ataca altceva, o gand razbunator inscris undeva la sfarsitul agendei.
Toate cele bune. wink.gif

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 14 May 2004, 12:02 AM
Mesaj #81


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Atac de idei la modul figurat desigur, o dezbatere care sa promoveze arta de a conversa. smile.gif
Prefer atacarea ideilor unui atac la persoana. wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 14 May 2004, 07:53 PM
Mesaj #82


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Masoneria de partid si de stat

Hulita, temuta sau admirata, masoneria romana a fost declarata de guvern asociatie de utilitate publica. Astfel, banii nostri colectati de stat vor ajunge si la masonerie. Va intrebati de ce intra in lojile masonice politicieni analfabeti si mirlani cu bani , de ce vechii masoni sunt desgustati de ultimile evolutii ? Cum au intrat patrioti romani in masonerie pentru a fauri Romania Mare si cum a infiltrat Securitatea comunista cercurile masonice ? Nu ratati editia speciala a “Evenimentului Zilei” de luni , 17 mai,2004.


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 16 May 2004, 01:01 AM
Mesaj #83


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Draga March, daca stirea pe care ai anuntat-o in redactarea de mai sus isi va gasi o rubrica in Evenimentul zilei inseamna ca vom fi in prezenta unei zile triste in presa romaneasca. Exista multe motive pentru a sustine aceasta afirmatie, insa cel mai proeminent dintre motive este, cu certitudine, mesajul populist degajat de o asemenea "insiruire faptica". Se poate spune ca inca se mai gusta stilul gazetaresc de senzatie...

ps: masoneria nu trebuie privita ca un adapost social ori financiar pentru nici un "marlan" cu sau fara bani, asijdelea nefiind nici macar capela ori scoala politica pentru patrioti de seama ori mai putin importanti; masoneria este o scoala spirituala, inainte de toate, iar demersurile sale sunt observabile in fiecare ramura ce tine de social, economic, cultural s.a.m.d.; din optica mea, mesajul cu stirea iminenta a Evenimentului am interpretat-o negativ doar pentru primul motiv, si poate cel mai important, de a se trece in prim plan evenimentele mai "intunecate" din istoria Fratiei decat nenumaratele sale realizari benefice si remarcabile pentru umanitate si viitorul acesteia.

F.'.


Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  nou_pamant_illuminati.gif ( 40.92K ) Numar descarcari: 102
 


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 16 May 2004, 03:37 PM
Mesaj #84


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Maestre Minerval,

Nu mai e mult pana maine. Sa vedem ce zice ziarul si apoi mai discutam.

Dar ai putea sa ne spui mai multe despre felul cum conduce masoneria Chirovici si mai ales despre metoda lui de a initia ucenici "la vedere" ! Desigur ,cred ca ne poti povesti cate ceva in aceasta privinta , numai daca faci parte dintr-o loja din Romania.

Acest topic a fost editat de March: 16 May 2004, 04:17 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Predatoru
mesaj 18 May 2004, 12:47 PM
Mesaj #85


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 890
Inscris: 5 May 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.372



HMMM...hmmm...*imi dreg vocea*...
Scuzati-ma ca intervin...Nu va suparati va rog mult...Dar ne aflam la o sectiune cu numele "Arte vizuale" ? Nu vreau sa va intrerup discutiile dar nu am mai vazut de mult o poza pe aici in afara de avatari.
Ma scuzati inca o data...


--------------------
[ Cad in notiunea de genunchi
si ma rog de voi
nu ma lasati singur si prada ...]

My DeviantArt Gallery
My ElfWood Gallery
My Hi5 Profile
My 360 Blog
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Predatoru
mesaj 18 May 2004, 12:48 PM
Mesaj #86


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 890
Inscris: 5 May 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.372



De fapt sunt doar cam putine poze...


--------------------
[ Cad in notiunea de genunchi
si ma rog de voi
nu ma lasati singur si prada ...]

My DeviantArt Gallery
My ElfWood Gallery
My Hi5 Profile
My 360 Blog
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 18 May 2004, 12:57 PM
Mesaj #87


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE (March @ 16 May 2004, 05:39 PM)
Maestre Minerval,

Nu mai e mult pana maine. Sa vedem ce zice ziarul si apoi mai discutam.

Dar ai putea sa ne spui mai multe despre felul cum conduce masoneria Chirovici si mai ales despre metoda lui de a initia ucenici "la vedere" ! Desigur ,cred ca ne poti povesti cate ceva in aceasta privinta , numai daca faci parte dintr-o loja din Romania.

Ei, maestre Minerval ? Va ascultam. Ca doar aveti ce comenta pe marginea articolului. Cati "bazgani" credeti ca sunt infiltrati in lojile romanesti ?


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 18 May 2004, 02:07 PM
Mesaj #88


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Ziua buna dragi membri.
Momentan nu am nici un raspuns la intrebarea ta March, nu din lipsa de idei ci din cu totul alte motive. Trebuie sa ma consult cu fratii ierarhic superiori pentru a ma putea pronunta asupra problemei la care faci referire. Iti multumesc pentru intrebare.
In curand vor aparea si imagini mai diversificate vizavi de obiectul initial al topicului.
Pe curand.

F.'.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 18 May 2004, 04:38 PM
Mesaj #89


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Bine, am inteles. Poti vorbi numai cu bilet de voie. Cred ca nu faci parte din loja " kaki" ? tongue.gif


P.S. Te aranja mai bine fostul avatar. Parerea mea. biggrin.gif

Acest topic a fost editat de March: 18 May 2004, 04:40 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 18 May 2004, 10:03 PM
Mesaj #90


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Draga March, insasi declinarea apartenentei mele la masonerie consider ca ar trebui sa dovedeasca faptul ca eu ma ghidez singur in orice decizie pe care o iau. Fireste, atunci cand intram intr-un spatiu ce are la baza o ierarhie bine determinata, este, in primul rand, de bun simt si apoi o datorie de onoare ca sa respect intrutotul regulile ce consolideaza comunitatea respectiva. In fond, unde am ajunge daca nu am avea respect fata de nimic si nimeni? wink.gif Ai interpretat eronat afirmatia mea insa te asigur ca in cel mai scurt timp voi intra in detalii. Pe moment, am o problema de ordin social, care surclaseaza pe cele "virtuale". O zi buna in continuare.

F.'.



--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 19 May 2004, 10:26 AM
Mesaj #91


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Bine, atunci. Te asteptam si pe tine si pe Hampu. biggrin.gif


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Raa
mesaj 19 May 2004, 08:17 PM
Mesaj #92


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 4
Inscris: 28 April 04
Forumist Nr.: 3.286



Salut
Pana sa raspunda Minerval, cum vi s-a parut articolul???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thunder
mesaj 19 May 2004, 10:46 PM
Mesaj #93


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE (Raa @ 19 May 2004, 10:19 PM)
Salut
Pana sa raspunda Minerval, cum vi s-a parut articolul???

- care articol ?


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 20 May 2004, 07:52 AM
Mesaj #94


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE (thunder @ 20 May 2004, 12:48 AM)
QUOTE (Raa @ 19 May 2004, 10:19 PM)
Salut
Pana sa raspunda Minerval, cum vi s-a parut articolul???

- care articol ?

Cum, ti-a scapat 43.gif Citeste mai sus .


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fausta
mesaj 20 May 2004, 08:23 AM
Mesaj #95


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 688
Inscris: 18 May 04
Forumist Nr.: 3.544



nu am avut timp sa citesc tot de pe acest forum acum, dar voiam sa va spun ce am auzit eu...
cica masoneria romana ar fi de fapt un ONG mare shi cu acte in regula, in care intra cine vrea... probabil shi cershetorul de la coltzul strazii huh.gif


--------------------
' Murim câte putin în fiecare zi, trebuie sa ne obisnuim cu asta. '

Emile Zola
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 20 May 2004, 11:43 AM
Mesaj #96


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Despre " Masoneria de partid si de stat" citeste aici :

http://www.evz.ro/topstory/?news_id=154947


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
ROrtodox
mesaj 20 May 2004, 12:17 PM
Mesaj #97


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 21
Inscris: 8 January 04
Forumist Nr.: 1.745



articolul are si parti promasonice si antimasonice. e ca documentarele de pe discovery: nu trage linie, te lasa pe tine sa interpretezi. e cam dubios... Iata cateva pasaje din cartile masonilor.

Energiile lui Lucifer sunt in mainile sale, iar pentru a inainta, trebuie sa dovedeasca faptul ca le poate aplica asa cum se cuvine. Trebuie sa calce pe urmele stramosului sau, Tubal-Cain, care cu ajutorul zeului-Razboi, prin forta data de acesta, si-a infipt sabia intr-un plug.” [Manly p. Hall, 33rd Degree, K.T., Illustrations by J. Augustus Knapp, 32rd Degree, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, Inc., Richmond, Virginia, p. 48; Emphasis Added].

"Sarpele este considerat pe plan universal ca fiind simbolul legitim al Francmasoneriei." [George Oliver, "Sings and Symbols, New York, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, 1906, p. 36].

"Sarpele este simbolul si prototipul Salvatorului Universului, care rascumpara lumile dezvaluindu-se in fata creaturii si daruindu-i atat binele cat si raul."[Manly P. Hall, mason de grad 33, "The Secret Teachings of All Ages", the Philosophical Research Society Press, p. IXXXVIII].

Dar, Albert Pike, cel mai respectat mason de grad 33 din toate timpurile afirma si mai blasfemitor. Iata cum descrie acesta, sarpele care isi mananca din coada, Ouroboros, "Este trupul Duhului Sfant, factorul Universal, sarpele muscandu-si propria coada". ["Marals and Dogma", p. 734, teachings of the 28th Degree].

Sper ca prin asta cine doreste sa vada va vedea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 20 May 2004, 08:21 PM
Mesaj #98


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE (ROrtodox @ 20 May 2004, 02:19 PM)
articolul are si parti promasonice si antimasonice. e ca documentarele de pe discovery: nu trage linie, te lasa pe tine sa interpretezi. e cam dubios...


Ba nu-i dubios de loc. Ce concluzie doreai sa traga ? Arata foarte clar in ce hal a ajuns masoneria din Romania, adica de partid si de stat , sub conducerea lui Chirovici. Au fost acceptati , "la vedere", tot felul de analfabeti, mitocani, securisti si turnatori, aplaudacii , cu sort, ai regimului pedeseilor ! 6.gif Ma mir ca , pina acum, Vanghelie a ramas pe dinafara !

Acest topic a fost editat de March: 20 May 2004, 08:23 PM


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 21 May 2004, 03:21 AM
Mesaj #99


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Seara buna.

Draga March nu cred ca e cazul sa dramatizam chestiunea initierilor in masoneria romaneasca. In primul rand, nu domnul Eugen Chirovici este raspunzator pentru situatia actuala a Romaniei ci ideologia altor Mari Maestri din trecut, ideologie bazata pe dorinta alinierii Ordinului masonic roman la cele din tarile civilizate. Fireste, acest lucru nu va fi, inca, posibil tinand cont de mersul economiei din prezent, insa eforturi considerabile se fac pentru grabirea lucrurilor. A doua la mana, fratele Eugen Chirovici este un om de onoare, un om integru, iar orice persoana care il cunoaste ori care ii va citi performantele profesionale cat si memoriul sau de activitate va fi, neandoios, de acord cu cele scrise de mine in aceste randuri; asadar acuzele vizavi de respectabilul frate mentionat, precum ca acesta ar fi integrat ori sustinut acceptarea in cadrul Fratiei a atari persoane cu un caracter moral dubios, sunt doar simple speculatii gazetaresti.

Un ultim mesaj este adresat domnului Sereneti. Draga membru al Hanului va sfatuiesc sa va informati inainte de a va pronunta. In fond, inainte de a vorbi mintea dvs. va transmite gandurile la creier, acesta din urma materializand ideile ori gandurile in vorbe. Respectati, va rog, aceste etape firesti ale dialecticii si nu numai, in buna masura, a oricarui discurs civilizat. Cercetati, in prealabil, daca ceea ce ati asimilat este real ori se situeaza pe un plafon de cunostinte verosimil. De altfel, o regula din matematica chiar indica la a se cerceta totul, inainte de a propune o concluzie ori potentiala solutie.

F.'.

ps: cine doreste sa observe anumite simboluri masonice exprimate liber poate comuta lejer pe canalul PAX pentru a se informa despre anumite chestiuni comune atat masoneriei cat si marilor religii ale lumii; din pacate, nu sunt la curent cu toate emisiunile ce fac referire la ce am mentionat in randul de mai sus; trebuie luata, in parte, fiecare emisiune.

Acest topic a fost editat de Minerval: 21 May 2004, 03:23 AM
Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  1_BJ802.jpg ( 8.49K ) Numar descarcari: 82
 


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ROrtodox
mesaj 21 May 2004, 06:57 AM
Mesaj #100


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 21
Inscris: 8 January 04
Forumist Nr.: 1.745



si ce ma intereseaza pe mine cine face parte din masonerie? ce-mi pasa ca e analfabet sau nu? masoneria este oculta si isi va duce la indeplinire scopul indiferent de ce membri are.

minerval, nu ne mai aburi ca nu este francmason, ca esti! una la mana; doi, ce vrei sa zici prin faptul ca masoneria are simboluri comune cu marile religii? adevarul sta cumva in maretie? daca sunt mari nu pot fi pe dinafara, sau ce? nu uita ca asa zisele mari religii sunt si pagane si oculte. yikes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 21 May 2004, 10:10 AM
Mesaj #101


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



QUOTE (ROrtodox @ 21 May 2004, 08:59 AM)
si ce ma intereseaza pe mine cine face parte din masonerie? ce-mi pasa ca e analfabet sau nu? masoneria este oculta si isi va duce la indeplinire scopul indiferent de ce membri are.


Cum oculta ? Are sediul, este inregistrata, tine sedintele "la vedere", fotografii cu sedintele masonilor sunt publicate in presa, regulamentele se cunosc, guvernul ii da ajutoare in mod oficial ... Deci de unde atita ocultism ? Poate vrei sa spui , ca e o organizatie discreta.....


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
ROrtodox
mesaj 22 May 2004, 09:59 AM
Mesaj #102


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 21
Inscris: 8 January 04
Forumist Nr.: 1.745



nu tine nici o sedinta la vedere ce tot spui?

eu n-am vazut nici o foto de la lojele lor publicate in presa decat atunci cand au vrut ei sa fie publicate, si oricum nu ma incalzeste cu nimic.

regulamentele nu se cunosc de toti masonii, fiind o organizatie de tip piramidal. transparenta in masonerie este mai mica decat 0. poti vedea asta si de pe forumul francmasoneria.ro unde toti se dau la fund cand vine vorba de intrebari delicate.

si daca guvernul ii da ajutoare in mod oficial ce? asta trebuie sa-mi placa? guvernul o sprijina pentru ca oricum masoneria este mai presus de orice guvern. cu alte cuvinte ea se sprijina pe sine.

de unde atata ocultism? iata de unde: http://despremasonerie.go.ro/articole.html . citeste si judeca singur. vezi ca tot ce scrie acolo este preluat din cartile lor: ma refer la imagini si citate. Atunci cand ai simboluri, ritual si templu, esti o religie stimabile. Ah si stiti ce simbolizeaza templul masonic? Simbolizeaza Templul lui Solomon, care dupa cum sigur nu stiati va sta Antihristul cand va veni pe pamant. Any comment? devil.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
March
mesaj 22 May 2004, 01:02 PM
Mesaj #103


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 18.844
Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042



Du-te la topicul "Masoneria pro si contra" , care acum este inchis, citeste toate postarile de acolo si o sa gasesti multe din raspunsurile pe care le astepti. Eu m-am cam saturat de batut apa in piua la nesfirsit pe aceasta tema. tongue.gif


--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minerval
mesaj 23 May 2004, 10:22 PM
Mesaj #104


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



F.'.

Acest topic a fost editat de Minerval: 23 May 2004, 10:25 PM
Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  Annuit_coeptis.jpg ( 13.98K ) Numar descarcari: 104
 


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
contraste
mesaj 27 May 2004, 05:36 PM
Mesaj #105


Forumista Poeta
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.500
Inscris: 20 April 04
Forumist Nr.: 3.171



Masoneria a fost un subiect TABU in anii comunisti, totsi, pe mine ca femeie care nu am acces la masonerie decat intr-o loje secundara, m-a fascinat.
De cand? Din liceu cand intr-o anumita conjunctura am aflat ca Sadoveanu avea gradul 13...
Si ochiul masonic....ce de trimiteri...


--------------------
Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic.

Indira Gandhi
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Pagini V  < 1 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 10 June 2024 - 05:39 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman