HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Dincolo de Ratiune

Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma. Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?

> Stie Cineva Sau Cunoaste Personal Un Parapsiholog?, parapshiholog,telepat ceva de genul asta
pyrat1990
mesaj 21 Jan 2004, 12:49 AM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 22
Inscris: 21 January 04
Forumist Nr.: 1.912



Sunt interesat de un parapsiholog, telepat, o persoana cu puteri paranormale magie alba ceva de genul asta, care sa poate face un lucru bun, nu magie neagra, nu sunt interesat de vrajitoare sau ghicitoare ca nu cred in ele...
Sunt disperat, distrus numai am sperante de la viata, nici macar Dumnezeu numai ma ajuta sunt fara solutii si cred ca doar un om cu puteri paranormale ma poate ajuta. Daca ma puteti pune in legatura eventual adresa sau un numar de telefon.
Va rog mult sa imi dati un mail la paiueduard@yahoo.com
Va multumesc din suflet anticipat!


--------------------
intotdeauna cu respect!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Raspunsuri
thunder
mesaj 11 Feb 2004, 11:21 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



QUOTE
@Thunder
1. Imaginea armonioasa pe care ar trebui sa o aiba un yoghin este "sifonata" in cazul lui Bivolaru. N-o mai baga pe aia cu teoria conspiratiei care urmareste sa-ti maculeze idolul, ca nu tine ... 


Ceea ce nu inteleg multi este ca au ajuns, in mod inconstient, "raspindacii" unor "zvoneri" nu tocmai bine si divin orientati, ceea ce ii face pe acesti raspindaci de aceiasi natura cu zvonarii: malefici. Si unii si altii sint "mesagerii" minciunii, falsului, falselor valori ... si uite asa, oameni care sint cu adevarat cu cutitul la os, si au nevoie de adevar si ajutor, nu il mai pot primi datorita zvonurilor si informatiilor mincinoase. Asa cum spunea si Iisus: "... orbii care conduc pe alti orbi .. si care vor cadea cu totii in prapastie (haul adinc al ignorantei si al departarii de Dumnezeu)".

O mare multime de oameni, mustind de rautate si ignoranta l-au scuipat, batut si chiar ucis pe Iisus. Toti acesti sarmani inconstienti nu au fost in stare sa vada ADEVARUL, sa vada pe cine au in fata, sa vada si sa recunoasca valoarea spirituala a lui "om", a unui intermediar al lui Dumnezeu. Orbii nu pot recunoste nici luna, nici stelele dar nici soarele, asa ca ... oricare ar fi radiatia luminii acestor astri, orbul tot orb ramine ... iar cei care au o orientare malefica "in vine", in structura lor launtrica, vor ajunge si in situatia in care vor "numi" lumina drept intuneric si intunericul drept lumina. Deasupra lor, ca nivel de maleficitate de afla cei care nu se multumesc cu veninul lor, cu otravirea propriei lor fiinte ... si se pornesc sa otraveasca si mintile si sufletele altor orbi, marind astfel "oastea" raspindacilor demoniaci.

Completez pt. cei mai putin inteligenti: nu fac comparatii intre Iisus si d. Bivolaru, ci intre ceea ce au facut "orbii" de acum 2000 de ani si ce fac "orbii" din vremurile nostre.

Eu am citit unele din lucrarile scrise de d. Bivolaru, inclusiv acelea in care ii demasca pe adevaratii conspiratori. Daca ai ceva de spus in directia asa, hai sa deschidem un topic cu o orientare ceva mai "politica" sau "internationalista" si sa discutam pe marginea acestor conspiratii si conspiratori.

In treacat, sa amintim: Lu 6:39-45

39 Le -a spus și pilda următoare: ,,Oare poate un orb să călăuzească pe un alt orb? Nu vor cădea amîndoi în groapă?
40 Ucenicul nu este mai pe sus de învățătorul lui; dar orice ucenic desăvîrșit va fi ca învățătorul lui.
41 De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău, și nu te uiți cu băgare de seamă la bîrna din ochiul tău?
42 Sau cum poți să zici fratelui tău: ,Frate, lasă-mă să-ți scot paiul din ochi` și, cînd colo, tu nu vezi bîrna din ochiul tău? Fățarnicule, scoate întîi bîrna din ochiul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău.
43 Nu este niciun pom bun, care să facă roadă rea, și niciun pom rău care să facă roadă bună.
44 Căci orice pom se cunoaște după roada lui. Nu se strîng smochine din spini, nici nu se culeg struguri din mărăcini.
45 Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui, iar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui; căci din prisosul inimii vorbește gura.

QUOTE
2. Faptul ca iti aperi atat de vehement (pe alocuri chiar insolent) maestrul, oricum ar fi acesta, nu poate decat sa-ti faca cinste. Dar iti torpileaza pretentiile de impartialitate.


Eu apar adevarul, iar tu, daca ai cu ce, vino cu argumente si dovezi solide, palpabile, nu cu calomnii si denaturari stranii ale adevarului.

Din cite am auzit eu, dl. Bivolaru nu se numeste pe el insusi maestru, ci profesor de yoga, asa ca ...

Nu am pretentii de impartialitate, ci de obiectivitate si adevar. Nu eu am deschis discutia de dl. Bivolaru, ci am oferit link-uri catre Valentina. Altii s-au basicat la auzul numelui sau, si au inceput sa comenteze. Macar daca ar fi facut-o intr-un mod inteligent si cu argumente si dovezi care sa le sustina puntul de vedere.

QUOTE
3. "Viziunile" tale cu superyoghini versus crestini de duzina ma obliga sa te intreb de ce te-ai mai deranjat sa te intrupezi intr-o tara crestin-ortodoxa. Sau, daca ai gresit cumva "adresa", de ce nu faci ceva in directia asta?


- cind vei putea fi lucid si atent, vei vedea in mesajele mele motivul pt. care m-am intrupat acum in lumea fizica.

- nu cred ca yoghinii sint superspirituali, dar cu atit mai putin crestinii, care au ajuns o turma fara pastor, sau mai bine zis o turma cu pastori lupi in haine de oi si de pastori. Chiar daca si invatatura milenara orientala a fost pe ici pe colo contrafacuta de anumiti impostori sau ignoranti, sursa principala a textelor a ramas intacta ... spre deosebire de biblie. Pina una alta atit biblia cit si dogmele vehiculate de diverse fete bisericesti nu numai ca nu ajuta oamenii care ii urmeaza sa il gaseasca pe Dumnezeu (de sute de ani de zile aceste invataturi nu au mai dat cu adevarat rod, la cite milioane de crestini au existat in decursul timpului, citi dintre ei au atins starea de mintuire, sau macar cea de sfintenie?), daramite sa-i ajute in alte directii, de ex. in cea de sanatate, sau altele conexe cu integrarea fiintei in viata de toate zilele ... pe cind invatatura orientala, in speta, cea adusa de tine in discutie, filozofia si practica yoga, aduce chiar si acum beneficii spirituale oamenilor, dar mai ales dpdv al sanatatii fizice, psihice samd. Nu intimplator s-a inclus practica yoga in programele de pregatire pt. astronauti, pt. unele loturi olimpice de sportivi, in anumite spitale, samd ... pt. ca au dat si dau rezultate concrete si obiective. In mod paradoxal, s-au vazut multiple cazuri de ateni care au revenit la credinta datorita practicii yoga, nu invataturii biblice, pe care, culmea, de unde inainte o respingeau si mai mult sau mai putin o luau peste picior, sau in zeflemea, dupa ce au practicat yoga au inceput sa o inteleaga chiar mai bine decit aceai asa zisi crestini.

- daca ai ceva de zis impotriva acestei cai spirituale numita generic yoga (spun generic pt. ca exista nenumarate ramuri de yoga, cu diferite orientari si directii si principii, dar care toate duc in acelasi loc: DUMNEZEU), te poftesc sa discutam despre aceasta in al topic, in alt sir, sa nu-i deranjam pe cei care cauta "telepati, parapsihologi samd" ... chiar daca, direct sau indirect, cu totii dorim sa cautam si sa gasim adevarul, in diferite forme de manifestare ale sale.

- nu am gresit adresa, cum nici tu nu ai gresit-o ... atita tot ca tu inca nu esti mai deloc constient de necesitatea venirii tale in acest loc, pe cind eu am inceput cit de cit sa inteleg acest rost si rol al meu aici in lume. Iti doresc si tie si altora sa deveniti cit mai constienti de rostul vostru in lume...

QUOTE
4. Te presupui din start mai cunoscator decat mine ...


Se pare ca in unele directii sintem mai cunoscatori decit altii, iar in altele sint altii mai cunoascatori ca noi. Tu in ce directii esti mai cunoscator ca mine si ca altii ... si in care mai putin cunoscator ?

QUOTE
QUOTE
Astea sint aberatii sau interpretari strani, bazate de o mindra stare de ignoranta.

... ceea ce te situeaza automat sub nivelul meu. Atat in viziunea yoga (necesitatea renuntarii la Ego) cat si in viziunea crestina (smerenia).


Discernamintul, este starea (inzestrarea) OPUSA ignorantei si este o calitate specifica fiintelor superioare dpdv. spiritual. Cu cit inaltimea spirituala este mai mare, cu atit discernamintul fiintei este mai inalt (mare), iar starea de ignoranta e mai mica, iar egoul mai mic. Pina la mintuirea ultima, sau asa zisa eliberare suprema, sintem cu un ego mai mare sau mai mic, cu o ignoranta mai mare sau mai mica, samd. Sint convins, si asta se vede cu prisosinta, ca in cazul tau egoul este inca prezent, chiar intr-o forma a sa f. f. grosiera. impanat cu un orgoliu de "cunoscator" (doct si semidoct) al celor spirituale. De ce mai amintesti de aceaste "hibe" ale noastre, cind nici tu nu ai scapat de ele ? "... cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra...".

Afirmatia mea era f. succinta si la obiect. Sint unii care se mindresc cu propria lor "cunoastere ignoranta".

Cit despre nivelul meu sau al tau ... nu e cazul sa discutam ... caci fiecaruia dintre cei prezenti, acest nivel al nostru va parea a fi intr-un fel sau altul, dupa propria lor putere de discernere si orientare launtrica si inaltare spirituala (nivel de constiinta). Ei ne vor judeca, dupa cum spune si proverbul: " ... dupa propria lor perversitate (nivel de intelegere)". Astfel, unii vor aprecia ce spui tu, altii ce spun eu, iar altii vor ramine "pasivi". Aici este acelasi disceranamint, acelasi principiu descris in pilda semanatorului, dar in special in pilda prezenta in Ev. lui Luca. Saminta (adevarul) va cadea pe diferite soluri...

Lu 8:4-18

4 ¶ Cînd s'a strîns o gloată mare, și a venit la El norod din felurite cetăți, Isus a spus pilda aceasta:
5 ,,Sămănătorul a ieșit să-și samene sămînța. Pe cînd sămăna el, o parte din sămînță a căzut lîngă drum: a fost călcată în picioare, și au mîncat -o păsările cerului.
6 O altă parte a căzut pe stîncă; și, cum a răsărit, s'a uscat, pentrucă n'avea umezeală.
7 O altă parte a căzut în mijlocul spinilor: spinii au crescut împreună cu ea și au înecat -o.
8 O altă parte a căzut pe pămînt bun, și a crescut, și a făcut rod însutit.`` După ce a spus aceste lucruri, Isus a strigat: ,,Cine are urechi de auzit, să audă.``
9 Ucenicii Lui L-au întrebat ce înțeles are pilda aceasta.
10 El le -a răspuns: ,,Vouă v'a fost dat să cunoașteți tainele Împărăției lui Dumnezeu, dar celorlalți li se vorbește în pilde, ca ,măcar că văd, să nu vadă, și măcar că aud, să nu înțeleagă.``
11 Iată ce înțeles are pilda aceasta: ,,Sămînța, este Cuvîntul lui Dumnezeu.
12 Cei închipuiți în sămînța căzută lîngă drum, sînt ceice aud; apoi vine diavolul și ia Cuvîntul din inima lor, ca nu cumva să creadă, și să fie mîntuiți.
13 Cei închipuiți în sămînța căzută pe stîncă, sînt aceia cari, cînd aud Cuvîntul, îl primesc cu bucurie; dar n'au rădăcină, ci cred pînă la o vreme, iar cînd vine ispita, cad.
14 Sămînța, care a căzut între spini, închipuiește pe aceia cari, după ce au auzit Cuvîntul, își văd de drum, și -l lasă să fie înăbușit de grijile, bogățiile și plăcerile vieții acesteia, și n'aduc rod care să ajungă la coacere.
15 Sămînța, care a căzut pe pămînt bun, sînt aceia cari, după ce au auzit Cuvîntul, îl țin într'o inimă bună și curată, și fac roadă în răbdare.
16 Nimeni, dupăce a aprins o lumină, n'o acopere cu un vas, nici n'o pune supt pat, ci o pune într'un sfeșnic, pentruca ceice intră, să vadă lumina.
17 Fiindcă nu este nimic acoperit, care nu va fi descoperit, nimic tăinuit, care nu va fi cunoscut și nu va veni la lumină.
18 Luați seama dar la felul cum ascultați; căci celui ce are, i se va da; dar celui ce n'are, i se va lua și ce i se pare că are.``

QUOTE
In rest, ce sa zic?


Incearca sa zici adevarul ... si sa aduci dovezi in favoarea lui ... altfel vei fi (considerat) un amarit de denigrator si calomniator care se ascunde ca un las in spatele unui nick. rofl.gif

QUOTE
Iti mai zic ca Bivolaru organizeaza adevarate orgii sub pretextul acelor excursii si tabere (btw wasserman este testul pe care ti-l fac aia de la armata ca sa vada daca ai sifilis iar siderman este termenul colocvial pentru testul hiv. Hmmm ... stai putin ... sa inteleg ca nu te-ai bucurat inca de binefacerile stagiului militar? Cati ani ai?...)


- bati cimpii cu aceste asa zise orgii. Nu faci decit sa fii raspindacul altora ...
- acum am inteles ce era cu acele "vaserman" si "siredman". nu mi-am dat seama cit de "profund" ai vorbit. Nu vad ce e rau sa-ti faci acele teste de sanatate.
- am facut armata la "tancuri", ca TR-ist, daca te ajuta cu ceva acesta informatie.
- am suficienti ani ... si cred ca atitudinea si informatiile pe care le ofer si manifest aici arata asta cu prisosinta.

QUOTE
QUOTE
Nu ar fi greu pt. nimeni de ex. sa inceapa sa spuna ca Dalai Lama este drogat, sau ca e un lup in haina de oaie, sau ca face tantra pe ascuns cu discipolite, sau ca Papa a fost "peste" la viata lui, ca in fata purta sutana si in spate haine de piele neagra mulate ... si alte timpenii NEDOVEDITE.


Daca-mi servesti astfel de "panseuri", sa nu te astepti sa nu ti le sanctionez logic:
Vezi ca despre actualul Papa (daca la el te refereai) s-au spus si scris destule. Si nu de bine.
Despre Dalai Lama eu unul n-am auzit nimic de rau, de unde trag concluzia ca nici nu e rau, pana la proba contrarie.


Nu cu logica, ci cu inteligenta si bun simt trebuia sa te apleci asupra acestor afirmatii. Ele nu erau oferita ca tu sau altii sa va legati de ele, ci sa intelegeti natura acestor tipuri de actiuni de denigrare, de calomnie. Vezi, aici (in intelegerea acestor aspecte analogic prezentate) nu ajuta un ego mare, ci o inteligenta mare. rofl.gif

QUOTE
Despre Bivolaru am auzit foarte multe lucruri de rau, de unde trag concluzia ca este rau. Tot pana la proba contrarie.


Tot ceea ce mai pot spune vis a zis de atitutinea si a altora ca tine, aceea de raspindaci ai minciunii si birfelor si calomniilor, este urmatoare poveste (din pacate spusa in diferite variante modificate):

o varianta crestinata este aceasta:

"Un baietel il necajea adesea pe tatal sau. Iar tatal, ca sa-l cuminteasca, a facut cu el urmatorul angajament: de cate ori baietelul va gresi, va bate un cui in usa, si de cate ori se va cai sau va face o fapta buna, va scoate cate un cui.
Cu vremea, baiatul a observat ca usa era toata plina numai cu cuie: “Vai da pacatos mai sunt!” si-a zis el. Si a inceput a se corecta, pana ce toate cuiele au fost scoase. Atunci tatal s-a dus in oras si i-a cumparat haine, jucarii, bomboane si prajituri. Apoi a venit acasa ca sa-l rasplateasca, pentru ca acum era un baietel cuminte. Dar spre mirarea sa, el a gasit pe copil plangand amarnic; cand l-a intrebat de ce plange, copilul a raspuns: “Plang, taticule, pentru ca au ramas gaurile!”
Deci urmele pacatului raman, chiar daca din cugetele noastre pacatele sunt sterse (Evrei 9:14); ele isi lasa amprenta pe lumea ce ne inconjoara"

Pina la proba contrarie ... si mai ales dupa aceea ... vei numara cite cuie ai infipt in usa ta.
sad.gif

PS. Si cu asta, am incheiat acest subiect ... aici in acest sir (topic)

In final, citeva idei despre birfa, calomnie si birfitori si calomniatori in urmatorul mesaj:



Acest topic a fost editat de thunder: 11 Feb 2004, 11:50 PM


--------------------
"De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic
pyrat1990   Stie Cineva Sau Cunoaste Personal Un Parapsiholog?   21 Jan 2004, 12:49 AM
Nana Floare   Bine ai venit la Han, Pyrat1990... Nu stiu nici un...   21 Jan 2004, 12:55 AM
Tudy   Bine-ai venit la Han, pyrat1990! Ce te face s...   21 Jan 2004, 01:29 AM
OMU'BUN   Draga prietene, se pare ca disperarea ta a cam int...   21 Jan 2004, 02:10 AM
gio19ro   Daca ai o problema de genul asta da-mi un PM in ca...   21 Jan 2004, 02:59 AM
Zed   @pyrat1990 Hm , detalii nu ai dat , deci nu stim ...   21 Jan 2004, 09:07 AM
pyrat1990   Chiar nimeni nu stie o persoana cu puteri paranorm...   21 Jan 2004, 02:30 PM
Zed   In primul rand , iti recomand un doctor , care-ti ...   21 Jan 2004, 02:47 PM
pyrat1990   Sa spun mai bine de fapt ce vreau! Credeti ca ...   21 Jan 2004, 06:51 PM
Zed   Tu vorbesti aici de manipulare !   21 Jan 2004, 07:04 PM
pyrat1990   Pai cand o persoana linistita, care mai are si cop...   21 Jan 2004, 07:11 PM
Zed   Ai incercat un psiholog?   21 Jan 2004, 07:35 PM
pyrat1990   Cine stie cum pot lua legatura cu Ana Maria Iliesc...   21 Jan 2004, 08:54 PM
denise   Ai facut totusi niste analize? Slabirea foarte bru...   21 Jan 2004, 09:39 PM
pyrat1990   NIMENI sa ma ajute? Sunt de 20 de ore non stop pe...   22 Jan 2004, 12:20 AM
Mihai   Am cautat pe Google, dar nu am gasit date de conta...   22 Jan 2004, 12:27 AM
denise   Ti-am trimis un PM cu un nume- dar nu uita ce am v...   22 Jan 2004, 09:07 AM
kmine   Cred ca un parapsiholog bun poti deveni tu insuti ...   22 Jan 2004, 11:57 AM
IO   pyrat1990, Te pot ajuta, in anumite conditii. Daca...   22 Jan 2004, 04:06 PM
thunder   QUOTE (pyrat1990 @ Jan 22 2004, 12:22 AM) NIM...   23 Jan 2004, 02:19 AM
pyrat1990   Nu cred ca acesta Valentina este mai mult decat ex...   23 Jan 2004, 06:18 AM
gypsyhart   De unde il cunosti pe acest Bivolaru? Si cum ti ai...   23 Jan 2004, 09:38 AM
gio19ro   Nu stiu ca Valentina sa fie colega cu Gregorian Bi...   23 Jan 2004, 01:18 PM
Zed   Este asa de greu sa folositi un limbaj mai adecvat...   23 Jan 2004, 01:37 PM
pyrat1990   Sunt convins ca bivolaru este excroc; l-am urmarit...   23 Jan 2004, 01:45 PM
Zed   @pyrat1990 Pana una alta , au incercat mai multi ...   23 Jan 2004, 01:54 PM
denise   Eddy, ai dreptate, unii se abat de la subiect, dar...   23 Jan 2004, 01:55 PM
thunder   Sarmanul de tine, tipi disperat dupa ajutor si cin...   23 Jan 2004, 04:24 PM
Mihai   Va rog sa pastrati discutia ontopic si in limitele...   23 Jan 2004, 07:06 PM
thunder   QUOTE Cred ca un parapsiholog bun poti deveni tu i...   23 Jan 2004, 09:40 PM
Bralgei   Pentru Pyrat 1990 Contacteaza-ma! bralgei@yah...   25 Jan 2004, 06:32 PM
IO   Draga Eddy, Valentina este cat se poate de ...   26 Jan 2004, 05:07 PM
pyrat1990   chiar nu exista ceea ce caut?sunt , multi sarlatan...   1 Feb 2004, 05:00 PM
Tudy   Tu crezi că meriţi să fii ajutat?.....   1 Feb 2004, 05:19 PM
yuanescu   hai sa dam topoare la popoare sa sculpteze fiecare...   1 Feb 2004, 05:55 PM
Minerval   QUOTE (pyrat1990 @ Feb 1 2004, 05:00 PM) chiar n...   1 Feb 2004, 07:30 PM
Tudy   Minerval: Corect. Doar o singură menţiun...   1 Feb 2004, 07:40 PM
pyrat1990   Minerval are ff mare dreptate si sunt de acord abs...   1 Feb 2004, 07:49 PM
TriRegnum   Tine o Novena la Sf.Anotn sau o Trezena si sigur v...   1 Feb 2004, 11:44 PM
Likurici   Cred ca reply-ul meu nu te ajuta foarte mult. Am c...   2 Feb 2004, 12:27 AM
pyrat1990   MULTUMESC tuturor celor care mi-au raspuns in glum...   2 Feb 2004, 05:55 AM
thunder   QUOTE (RZA @ Jan 26 2004, 05:07 PM) Valentina...   6 Feb 2004, 03:48 AM
IO   @thunder QUOTE Sa ma contrazica cine poate si are ...   6 Feb 2004, 06:34 PM
thunder   QUOTE @thunder QUOTE Sa ma contrazica cine poate ...   6 Feb 2004, 07:25 PM
IO   @Thunder 1. Imaginea armonioasa pe care ar trebui ...   6 Feb 2004, 08:23 PM
Mihai   Va rog nu mai trimiteti mesaje offtopic deoarece v...   6 Feb 2004, 11:33 PM
Minerval   QUOTE (RZA @ Feb 6 2004, 06:34 PM) @thunder QUOTE ...   7 Feb 2004, 10:33 AM
pyrat1990   Pina la urma pe tema subiectului meu ma poate ajut...   9 Feb 2004, 04:48 AM
zET   Atunci cand nimeni nu te poate ajuta, dintre cei d...   11 Feb 2004, 12:00 PM
IO   De aceea ti se si intampla astfel de lucruri, drag...   11 Feb 2004, 07:13 PM
thunder   QUOTE ce dumnezeu..?exista asa personaj..?nu cred....   11 Feb 2004, 09:05 PM
thunder   QUOTE @Thunder 1. Imaginea armonioasa pe care ar t...   11 Feb 2004, 11:21 PM
thunder   Despre birfa si calomnie De buna seama ca unora l...   12 Feb 2004, 12:07 AM
thunder   Iata acum o gluma despre bârfa: Bârfa este singuru...   12 Feb 2004, 12:17 AM
IO   Thunder, Ti-as putea da si eu un raspuns pe vreo 1...   12 Feb 2004, 01:03 PM
Mihai   Topic inchis. In cazul in care aveti un raspuns af...   13 Feb 2004, 10:14 AM


Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 29 May 2024 - 05:31 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman