Multiculturalism In Ue - Posibil Sau Doar Un Vis? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Multiculturalism In Ue - Posibil Sau Doar Un Vis? |
26 Oct 2010, 08:45 AM
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.055 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Citeam dimineaţă cāte ceva despre problemele din unele ţări europene, printre care aşa-zisul eşec multicultural din Germania - aici - şi mi-am amintit de o discuţie de acum cāteva seri, cānd "cineva" spunea că partea pozitivă şi reuşită a UE, deocamdată, e tocmai multiculturalismul. Eu sunt un pic mai sceptică īn privinţa asta, iar realitatea din Germania şi Franţa, ca să dau doar două exemple, pare să spună la fel.
Aşadar, poate fi Europa un spaţiu multicultural fără graniţe şi fără probleme? Putem vorbi despre multiculturalism īn UE distinct de politică şi economie? Cum vedeţi lucrurile pe termen lung? -------------------- |
|
|
26 Oct 2010, 03:31 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 22.306 Inscris: 8 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.507 |
Atunci, ce vrei sa spui cu asta?
-------------------- |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:58 AM |