HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Alegeri Mlnr 2010
The Dude
mesaj 7 Sep 2010, 09:16 AM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



La capatul unor balbe, a unor abuzuri si a unei stari de confuzie fara egal in istoria Ordinului de la noi, vor avea loc in toamna.

Un eveniment important care ar putea conduce la relansarea Romaniei .
Dar cine sunt concurentii, care este conjunctura si ce sanse reale exista pentru niste alegeri reusite ???
Vom vedea in cele ce urmeaza.


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Raspunsuri
cocosel
mesaj 23 Sep 2010, 07:33 PM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



March spoton.gif hai totusi sa mai servim niste gogosi....din ape adanci. rofl.gif

Dude!!
Sa zicem ca admit ca unu nu e patru dar patru pot sa fie unu...?
Apoi pot pricepe indeajuns de mult si atat de putin incat sa imi exprim o idee.O idee din care sa se nasca altele.Toate impreuna sa conduca catre varful acelei scari din 7 trepte catre Debhir sau acelor 15 lacrimi de argint.Permisiune...sau per misiune? thumb_yello.gif
Trecand peste aceste intrebari la care nu astept nici un raspuns...de ce nu ne spui ca Primul Ciocan este ocupat cu vizita lui Thomas Jackson Secretar General al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji...care oare pe cine o sustine(fals).... spoton.gif sau de intalnirile de saptamana aceasta la care anumitii candidati nu au participat(fals)...dar gata sa nu supar in marinimia mea profana marele secret al Templului.(cum de nu esti la Sibiu...sau poate esti tongue.gif )


Sa-ti spun o poveste citita recent...

Si cine ati fi voi? Nu mai mult de citeva mii strinsi in jurul aceluiasi deziderat.De 130 de ani ati capatat o constinta a uniunii si din acel moment ati conlucrat impreuna( o parte dintre voi) in loc sa va mai razboiti.Ati facut un pact in ultimii ani de necalcat si care se intinde din generatie in alta avind ca scop doar fericirea voastra.Ati facut alegeri in numele nostru, care nu prea mai lasa drum de intors iar acum ne bucuram cu totii de fructele lor. ohmy.gif Si fiecare zi care trece nu face decit sa mareasca zidul dintre voi si ceilalti. Zid la care contribuim dindu-va caramizi trainice cu care voi il mai inaltati putin fara sa fiti constienti ca nu faceti decit sa va ziditi singuri, devenind muti si surzi la ce se intimpla in adevarata lume....in lumea noastra.
Si daca ar fi adevarat...


Ordinul regal...(mici povestiri)

După distrugerea Ordinului Templierilor în cea mai mare parte a ţărilor din Europa, Cavalerii refugiaţi în Scoţia au fost protejaţi şi organizaţi în Ordinul Sf. Andrei al Ciulinului, înfiinţat pentru ei de către regele Robert the Bruce după bătălia de la Bannock-Burn (24 Iunie 1314) pentru a le răsplăti sprijinul decisiv pe care i l-au dat în respectiva bătălie ce a marcat independenţa Scoţiei. Ulterior, aceştia s-au unit cu Lojele Operative care ţineau de Abaţía din Kilwinning a călugărilor tyronnezi.Destinul Ordinului a fost indisolubil legat de cel al Dinastiei Stuart, pe timpul cât Mari Maeştri ereditari au fost membrii familiei Saint-Clair (Sinclair) din Rosslyn (sau, în ortografía veche : Roslin), formând nucleul principal al "Masoneriei Iacobite". Capela de la Rosslyn, lângă Edimburgh, este o dovadă vie a vechii splendori a autenticei Masonerii Scoţiene – în mod clar Iacobită - în care se contopesc rămăşiţele ordinului Sfântului Graal, ale Templierismului secret, Lojele Operative şi noul curent Rozicrucian. După înfrângerea dinastiei Stuarţilor - care a dus şi la prăbuşirea familiei Sinclair din Rosslyn - Masoneria Iacobită a fost persecutată fără milă de dinastía uzurpatoare a tronurilor Scoţiei şi Angliei. Totuşi, influenţa sa ocultă s-a făcut simţită în mod clar pe timpul unificării masonilor scoţieni, irlandezi şi din nordul Angliei în aşa-numita Mare Lojă a "Anticilor", susţinută de ducii de Atholl, sub conducerea ilustrului mason Laurence Dermott.Aceşti masoni tradiţionali, numiţi "Antici", s-au opus timp de mai bine de 60 de ani masonilor "Moderni", creaţi prin devierea generată de pastorul Anderson, Payne şi Désaguliers.(cei care vor pune bazele asa zisei regularitatii).Vechea Abaţie din Kilwinning a fost construită de călugării provenind din antica mănăstire din Icolm-Kil, situată în insula scoţiană Iona, mănăstire ce ţinea de misterioasa Biserică Culdee, reprezentantă a unui curent evanghelizant pre-roman şi celtic, desprins în mod direct din Creştinismul oriental primitiv. Masonería Iacobită a servit drept “acoperire” pentru curentele oculte ale Templierismului, existente în Scoţia, fiind folosită pentru a combate deviaţia reprezentată de Masonería Speculativă, încă de la originile sale. Este vorba despre anihilarea efectelor schismei de la Londra, din 1717, prin adăugarea, la cele trei grade ale Masoneriei "Oficiale", a Gradelor Înalte, care transmiteau anumite iniţieri cavalereşti, cărora, datorită legăturilor existente între Scoţia (Caledonia), Ultima Thule şi Templierismul ce a supravieţuit în cadrul Dinastiei Stuart.
Masoneria Scoţiană Iacobită a dispărut din istoria profană după sângeroasa bătălie de la Culloden-Moor (1746), unde a fost distrusă, prin forţa armelor, în mod definitiv, legítima Casă Regală a Stuarţilor.
Urmare a masacrului de la Culloden, sir Charles Ratcliffe, lord de Derwent-Water şi Mare Maestru al Masoneriei Scoţiene Jacobite, alături de alţi masoni eminenţi, a fost decapitat cu securea în Turnul Londrei pe 8 Decembrie 1746.
Apariţia Masoneriei Moderne sau Speculative este o subminare a ordinului tradiţional, având originea în imixtiunea profană a politicii, ca o consecinţă nefastă a războaielor dinastice şi religioase din Insulele Britanice.
Prin urmare, toată Masoneria Speculativă este iregulară încă de la originile sale, atât în ce priveşte ramura "anglo-saxonă", orientată către moralismul protestant, cât şi a ramurii "latine", desprinsă din precedenta, auto-intitulată progresistă, liberală sau laică.
Existenţa sa este mult anterioară apariţiei celor două mari Rituri numite "scoţiene", care au fost constituite după apariţia acestuia, adică:
. Ritul Scoţian Rectificat, organizat prin Conventul de la Wilhelmsbad în 1782.
. Ritul Scoţian Antic şi Acceptat, organizat la Charleston în 1804



Un fapt fara importanta ma poate face sa sper,/Ma-nclin si pun in balanta ce-i sfant cu ce-i efemer.


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 25 Sep 2010, 10:28 AM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(cocosel @ 23 Sep 2010, 07:33 PM) *
Dude!! Apoi pot pricepe indeajuns de mult si atat de putin incat sa imi exprim o idee.



Nu, nu indeajuns. Dar pentru ca ne-ai condus pe taramul basmelor si al pildelor sa iti zic si eu o poveste.

Vine din budismul Zen.

Cica un mare maestru Zen statea odata sub un copac si medita. La un moment dat un gand l-a surprins in modul cel mai violent si maestrul a inceput sa scruteze orizonturile cautand cu neliniste si disperare ceva anume, din priviri...A descoperit repede o fata tanara ce isi umplea la un izvor ulciorul cu apa. Fara nicio ezitare, maestrul Zen a tabarat pe ea si a incercat sa o violeze...

Pentru ca nu era un barbat puternic fata a scapat si a alergat plangand la mama sa unde i-a povestit cu lacrimi in ochi cele petrecute.

Mama fetei, la randul ei inteleapta, nu a stat decat o clipa pe ganduri si si-a indemnat fata sa mearga la maestru Zen si sa se supuna dorintelor lui...Pentru ca, daca un maestru Zen face un asemenea gest extrem e pentru ca el are un motiv foarte bine intemeiat sa faca asta.

Asadar, mama si fata au plecat la maestru..pe care l-au gasit trist si abatut. Nu il mai interesa fata, nu l-a interesat niciodata...insa in mintea lui a simtit o tulburare mare si a stiut ca in chiar aceea clipa, un alt mare maestru murea. S-a grabit sa coopuleze cu fata pentru ca in acest fel spiritul maetrului mort sa se poata intrupa tot intr-o fiinta umana la viitoarea renastere. Dar nu a reusit...si cat timp fata a fost plecata, acolo, sus pe un deal, doi magari s-au impreunat in mai multe randuri...Marele maestru mort, va fi in noua lui viata un magar..."


Adevarul este subiectiv si are tot atat de multe interpretari cate fiinte incearca sa il inteleaga.

Pentru fata abuzata povestea de mai sus nu e decat povestea unei tentative nereusite de viol...pentru maestrul Zen, cel initiat in altfel de intelegerea si de perceptie, este povestea sublima a unui esec. Pentru mama inteleapta povestea e confuza si neclara..


Adevarul e ca un puzzle uriasi...fiecare din noi detinem parti ale puzzle-lului, insa imaginea de ansamblu nu ne e accesibila niciunuia dintre noi.
Numai divinitatea o poate admira si intelege.

Am zis,

Acest topic a fost editat de The Dude: 25 Sep 2010, 10:32 AM


--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cocosel
mesaj 25 Sep 2010, 02:20 PM
Mesaj #4


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.933
Inscris: 20 December 06
Din: London/Bucharest
Forumist Nr.: 9.114



Dude...

Sa inteleg ca nu am voie sa imi exprim o idee sau un ideal si nici sa invoc sarpele cel batran...asta doar pentru ca sunt profan.(ce intelegere a fraternitatii... blink.gif )Bine atunci va las sa continuati campania...(daca nu sunt dorit ma retrag) pentru ca se pare ca incep sa se aprinda si apele in presa scrisa.Se apropie ziua votului.
Dragul de Roncea a publicat o lista...333 de venerabili maestri din tot atatea loji... rofl.gif blink.gif Si incercai sa ma induci in marja de eroare pentru acele calculele ca ar fi false...George oare pe cine sustine?... (sa fie Cornel prin apartenenta) thumb_yello.gif

Mi-as dori sa cred ca lucrurile nu sunt asa cum le intitulam...pentru ca a avea o unealta(informatie) si a sti sa o manuiesti, inseamna ca esti capabil si demn sa te integrezi...depinde unde cum si alaturi de cine.Acum mult timp o parte din "tunuri" au parasit Fratia pentru ca cele noi au mostenit unelte pe care nu intotdeauna au stiut sa le inteleaga si sa le foloseasca in scopurile care necesitau.Nimic mai mult dar nici mai putin...raul in exces isi cere leacul.

QUOTE
Adevarul este subiectiv si are tot atat de multe interpretari cate fiinte incearca sa il inteleaga.


Atunci in orice opinie este o urma de adevar.Nimeni nu se poate fali ca stie tot adevarul.Nu cer nimanui sa priveasca lucrurile asa cum le privesc.Dar nepasarea fata de soarta altora(Romania) inseamna ruperea legaturilor de solidaritate care unesc pe toti membrii familiei umane.Indivizii isi datoreaza oare puterea colectivitatii din care fac parte?A te desprinde de ceea ce te include inseamna a te da mortii.

Vina nu apartine simbolului (uneltei), ci aceluia care nu stie sa vada nimic in el.Inteligentele seci nu pot produce nimic.

Vazui o scara ce urca atare/Ce nu da pas spre varf privirii mele/Si stralucea ca aurul in soare/In jos pe trepte coborau betele/Atatea incat parea ca ceru-si strange/Deodata tot prisosul lui de stele....

Ps: cavalerism si onoare alta data pe un topic dedicat thumb_yello.gif


--------------------
"Mă simt ca într-o barcă, singur, pe un lac necunoscut, dus de curenti din ce în ce mai departe de mal. Chiar dacă as striga "ajutor" nu m-ar auzi nimeni. Asa că prefer să tac si să cred că alunec printr-un vis. Spre ce? Habar n-am..."
Octavian Paler

" Truth may seen, but cannot be : / beauty brag, but'tis not she; / truth and beauty buried be."
W. S.
"GIVE me women, wine, and snuff / Untill I cry out "hold, enough!" / To No. 7, just beyond the circus day / A winding-sheet, ah ME! I must be away!"
John K.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The Dude
mesaj 25 Sep 2010, 04:58 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 9.057
Inscris: 24 August 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.595



QUOTE(cocosel @ 25 Sep 2010, 02:20 PM) *
Dude...Sa inteleg ca nu am voie sa imi exprim o idee


Aparent, da.
Aici nu ai acest drept. Nu in felul in care il intelegi tu.
Deti o serie din informatiile ce tin de intimitatea Ordinului. Nefiind in interiorul lui nu ai cheia unei interpretari corecte si coerente. In lipsa ei brodezi..
Ai deturnat si sensul si scopul topicului, iar multe din subiectele invocate de tine in aceasta discutie nu pot fi comentate in profan. Nu de mine....

Ti-as explica cu mare placere o serie de lucruri ca si motivatiile lor, insa vorba lui Eco: "nu toate adevarurile sunt pentru toate urechile, pentru ca nu toate minciunile pot fi recunoscute ca atare de catre un dreptcredincios".

Poti continua insa comentariile pe marginea celor ce si-au depus candidatura si care si-au prezentat programul. Despre asta vorbim..
Poti face asta intr-un mod mai direct, adica mai putin aluziv, pentru ca este evident ca tu utilizezi aluzia pentru a sugera chestiuni pe care le banuiesti, sperand prin asta sa provoci o discutie din care sa iti poti completa informatiile..nice try...

Dincolo de toate astea eu te consider ca intotdeauna un partener bun de dialog si interesant..
Nu insa si cand incerci sa manipulezi, sa induci si sa provoci..




--------------------
"Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com>
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic
The Dude   Alegeri Mlnr 2010   7 Sep 2010, 09:16 AM
March   Bravo prietene ! Te asteptam in continua...   7 Sep 2010, 09:52 AM
The Dude   Ei bine, voi vorbi deocamdata numai de acei candid...   7 Sep 2010, 10:23 AM
turbo trabant   QUOTE(The Dude @ 7 Sep 2010, 09:16 AM) Un...   7 Sep 2010, 10:30 AM
freeman   QUOTE(The Dude @ 7 Sep 2010, 10:16 AM) La...   7 Sep 2010, 05:39 PM
cocosel   Dragii mei inainte de a spune Dude care sper sa ma...   8 Sep 2010, 01:13 AM
The Dude   Toate aceste informatii sunt surprinzator de corec...   8 Sep 2010, 08:12 AM
turbo trabant   QUOTE(The Dude @ 8 Sep 2010, 08:12 AM) Or...   8 Sep 2010, 10:07 AM
The Dude   Corneliu Visoianu "Am decis sa candidez pent...   8 Sep 2010, 09:33 AM
The Dude   Organizatia este stabila, puternica si...in deriva...   8 Sep 2010, 03:53 PM
cocosel   QUOTE(The Dude @ 8 Sep 2010, 02:53 PM) Or...   8 Sep 2010, 10:41 PM
freeman   QUOTE(The Dude @ 8 Sep 2010, 04:53 PM) Ma...   10 Sep 2010, 06:28 AM
turbo trabant   QUOTE(The Dude @ 8 Sep 2010, 03:53 PM) Ma...   13 Sep 2010, 09:44 AM
The Dude   Gresit. Vorbim exact de cei care au ales "sa ...   9 Sep 2010, 09:33 AM
March   @ Cocosel Tu vorbesti de pe margine sau din interi...   9 Sep 2010, 10:57 AM
The Dude   Multumesc mult March . E bine sa sti ca cineva, ...   9 Sep 2010, 07:00 PM
The Dude   QUOTE"...Acum am ajuns sa vorbim de "Dal...   9 Sep 2010, 07:19 PM
The Dude   Radu Balanescu "Mare Arhitect al universul...   9 Sep 2010, 07:26 PM
cocosel   @March...daca pana acum nu ai inteles ca nu raspun...   10 Sep 2010, 07:00 AM
The Dude   Cocosel, nu ma cunosti in starea de patima.. Am ap...   10 Sep 2010, 09:30 AM
The Dude   QUOTEPovestea cu Dale fratele lui Robert W. Woodwa...   10 Sep 2010, 01:10 PM
freeman   QUOTE(The Dude @ 10 Sep 2010, 02:10 PM) T...   10 Sep 2010, 04:13 PM
The Dude   QUOTE(freeman @ 10 Sep 2010, 04:13 PM) (a...   10 Sep 2010, 06:25 PM
turbo trabant   QUOTE(The Dude @ 10 Sep 2010, 06:25 PM) D...   10 Sep 2010, 06:51 PM
cocosel   Uofff Dude Nu m-ai inteles nici acum...dar voi ex...   10 Sep 2010, 08:15 PM
March   QUOTE(cocosel @ 10 Sep 2010, 09:15 PM) Am...   10 Sep 2010, 08:17 PM
freeman   QUOTE(cocosel @ 10 Sep 2010, 09:15 PM) Fr...   11 Sep 2010, 07:01 AM
Minerval   QUOTE(cocosel @ 10 Sep 2010, 07:15 PM) Uo...   18 Sep 2010, 11:06 PM
turbo trabant   QUOTE(Minerval @ 18 Sep 2010, 11:06 PM) P...   20 Sep 2010, 09:24 AM
turbo trabant   dude, poate ne poti spune si mari personalitati mo...   10 Sep 2010, 02:12 PM
turbo trabant   si nu numai fratele vanghelie dar mai sunt si alti...   10 Sep 2010, 04:17 PM
freeman   Dupa miscarile facute din cap si din interiorul ga...   10 Sep 2010, 04:23 PM
turbo trabant   mai sa nu ii stricam omului topicului dar atata zi...   10 Sep 2010, 04:33 PM
The Dude   QUOTEe o usoara retinere in a il apropia pe OC de ...   10 Sep 2010, 07:44 PM
andra_v   QUOTE(The Dude @ 10 Sep 2010, 08:44 PM) D...   11 Sep 2010, 01:03 PM
The Dude   Cocosel, si de aceasta data utilizezi o reteta int...   10 Sep 2010, 09:16 PM
Minerval   Intrebare: de unde iti obtii informatiile mai coco...   10 Sep 2010, 10:22 PM
The Dude   Nu e vorba de o impresie, ci de o atitudine eviden...   11 Sep 2010, 09:15 AM
The Dude   AndraV Long time no see QUOTETot respectul pen...   11 Sep 2010, 03:41 PM
The Dude   Traian Caramanian Nascut in 1962, in Eforie Nord...   12 Sep 2010, 10:59 AM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 8 Sep 2010, 01:13 AM) a r...   12 Sep 2010, 11:05 AM
cocosel   QUOTEFals. Nimeni, niciodata nu i-a propus asa cev...   12 Sep 2010, 12:56 PM
The Dude   QUOTESuntem in 2007...incep discutiile despre dese...   12 Sep 2010, 05:23 PM
The Dude   uitam... Explicatia pentru acest citat: QUOTE...   12 Sep 2010, 05:27 PM
cocosel   Exact aici am vrut sa ajungem...si desi incerci sa...   12 Sep 2010, 07:58 PM
March   @Cocosele, N-oi fi cumva de la " Noua coopera...   12 Sep 2010, 08:13 PM
The Dude   Eu cred, mai degraba, ca avem de-a face cu un nav...   13 Sep 2010, 07:56 AM
The Dude   Siiiiiigur ca da. Mai multi prieteni, frati si ne...   13 Sep 2010, 06:44 PM
turbo trabant   QUOTE(The Dude @ 13 Sep 2010, 06:44 PM) M...   14 Sep 2010, 10:38 AM
The Dude   Mircea Gheordunescu Mai inainte insa o precizare ...   13 Sep 2010, 06:56 PM
cocosel   QUOTEEu cred, mai degraba, ca avem de-a face cu un...   14 Sep 2010, 02:15 AM
The Dude   QUOTEAm plecat pe mare!! God speed my fri...   14 Sep 2010, 11:36 AM
Erwin   QUOTElasati la atitudinea Fratilor veritabili cum ...   19 Sep 2010, 12:10 AM
cocosel   Fata de atitudinea ta fraterna (cutuma masonica) n...   19 Sep 2010, 08:08 PM
Minerval   Domnule coco.. imi pare rau, dar nu comentez chest...   22 Sep 2010, 08:47 PM
cocosel   Sa zicem ca trec peste anumite obstacole si iti im...   22 Sep 2010, 10:20 PM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 22 Sep 2010, 10:20 PM) Sa...   23 Sep 2010, 04:16 PM
turbo trabant   QUOTE(Minerval @ 22 Sep 2010, 08:47 PM) i...   23 Sep 2010, 03:33 PM
The Dude   QUOTE(turbo trabant @ 23 Sep 2010, 03:33 ...   23 Sep 2010, 04:31 PM
turbo trabant   QUOTE(The Dude @ 23 Sep 2010, 04:31 PM) D...   23 Sep 2010, 04:49 PM
March   @ Cocoseleeee ! Parca ziceai ca ai plecat pe m...   23 Sep 2010, 03:18 PM
March   Sa dau una inca odata pentru profanii care se dau ...   23 Sep 2010, 04:25 PM
The Dude   ...pentru unii tin...   23 Sep 2010, 04:56 PM
turbo trabant   pentru multi.   23 Sep 2010, 05:00 PM
The Dude   pentru mult prea putini.... Principiul fratern, c...   23 Sep 2010, 05:11 PM
turbo trabant   mecanismul poate fi distrus foarte usor de o rotit...   23 Sep 2010, 05:18 PM
cocosel   March hai totusi sa mai servim niste gogosi.......   23 Sep 2010, 07:33 PM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 23 Sep 2010, 07:33 PM) Du...   25 Sep 2010, 10:28 AM
cocosel   Dude... Sa inteleg ca nu am voie sa imi exprim o ...   25 Sep 2010, 02:20 PM
March   QUOTE(cocosel @ 25 Sep 2010, 03:20 PM) Dr...   25 Sep 2010, 04:19 PM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 25 Sep 2010, 02:20 PM) Du...   25 Sep 2010, 04:58 PM
cocosel   QUOTENu insa si cand incerci sa manipulezi, sa ind...   4 Oct 2010, 02:05 PM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 4 Oct 2010, 02:05 PM) Dar...   6 Oct 2010, 09:54 AM
The Dude   "sunt detaliul neglijabil al unui imens angre...   23 Sep 2010, 07:35 PM
Minerval   In atentia stimabililor, trufasul "cavaler...   23 Sep 2010, 08:42 PM
Erwin   Cavalere Minierval, se pare că ţi-au mur...   24 Sep 2010, 12:03 AM
Minerval   Draga Erwin, nu am avut si nu imi doresc asemenea ...   24 Sep 2010, 09:57 AM
March   @ Cocosele, Baga si tu o poza cu... sort. Ca sa ...   4 Oct 2010, 03:12 PM
The Dude   Fierbere mare in lumea masonica regulara a Romanie...   7 Oct 2010, 08:03 AM
cocosel   QUOTEPS. Revazand multe din postarile despre Ordin...   12 Oct 2010, 12:58 PM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 12 Oct 2010, 12:58 PM) Sa...   12 Oct 2010, 02:25 PM
cocosel   QUOTENicidecum, e recunoasterea tardiva a unor pro...   12 Oct 2010, 03:27 PM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 12 Oct 2010, 03:27 PM) In...   12 Oct 2010, 07:47 PM
The Dude   QUOTEExact in scopul in care ma acuzai pe mine ca ...   12 Oct 2010, 07:37 PM
March   @ Cocosele, Hai sa te inveselesc putin si sa-ti sp...   12 Oct 2010, 09:15 PM
cocosel   QUOTENope. Pe tine te acuzam ca faci asa ceva pent...   12 Oct 2010, 09:55 PM
turbo trabant   QUOTE(March @ 12 Oct 2010, 09:15 PM) Inte...   13 Oct 2010, 10:18 AM
cocosel   QUOTEEu nu condamn apriopric un partener de discut...   13 Oct 2010, 01:31 PM
March   QUOTE(cocosel @ 13 Oct 2010, 02:31 PM) La...   13 Oct 2010, 02:42 PM
The Dude   QUOTE(March @ 13 Oct 2010, 02:42 PM) Nu m...   13 Oct 2010, 05:47 PM
The Dude   QUOTE(cocosel @ 13 Oct 2010, 01:31 PM) As...   13 Oct 2010, 05:36 PM
The Dude   QUOTECine isi condamna adversarul fara a-i cantari...   13 Oct 2010, 08:07 AM
March   Dude , mi-a scapat, cand vor avea loc alegerile ? ...   13 Oct 2010, 07:02 PM
cocosel   Acest mesaj il scriu pentru cei care stiu ce insea...   13 Oct 2010, 10:15 PM
The Dude   QUOTEAcest mesaj il scriu pentru cei care stiu ce ...   15 Oct 2010, 07:15 AM
The Dude   March Alegerile sunt numai ale MLNR-ului. La ele ...   15 Oct 2010, 07:20 AM
The Dude   Ah, uitam. Aici sunt si niste informatii "fu...   15 Oct 2010, 08:40 AM
March   QUOTE(The Dude @ 15 Oct 2010, 09:40 AM) C...   15 Oct 2010, 04:08 PM
The Dude   Breaking news ...La Bruxelles, chiar in aceste mom...   15 Oct 2010, 04:05 PM
The Dude   March frate... Desigur...in SRI...pe o functie ce...   15 Oct 2010, 04:31 PM
3 Pagini V   1 2 3 >


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 2 June 2024 - 03:01 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman