Filme Ciudate |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Subiectele de discutie dedicate cartilor vor fi mutate in cadrul subforumului Universul Cartilor
Filme Ciudate |
1 May 2003, 10:10 PM
|
|
Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa' Grup: Moderator Global Mesaje: 2.573 Inscris: 3 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7 |
Ideea acestui topic mi-a venit atunci cind mi-am adus aminte de un film - bulgaresc, cred, de pe vremea comunismului - in care timp de o ora jumate nu se scotea nici un singur cuvint, actorii erau totalmente muti. Exista o hiriiala pe post de muzicas de fundal, dar atit. Mai sa fie! mi-am zis eu atunci, astia au inventat sonorul acu' 50 de ani si voi nimic?
Ziceti si voi ce filme ciudate ati vazut - ciudate din orice punct de vedere pe care-l considerati interesant. -------------------- This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
|
|
|
2 May 2003, 11:15 PM
|
|
blue-eyed dreamer Grup: Moderator Mesaje: 1.367 Inscris: 14 April 03 Din: Cluj / Bucuresti Forumist Nr.: 192 |
in genul 8 mm e si Requiem for a dream. asemantor in sensul ca exista scene socante, altfel e diferit, are ca subiect drogurile...
-------------------- "Mai bine o noapte eternă decāt o zi fadă, mai bine obscuritatea decāt o lumină ştearsă" (E. Cioran)
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:48 PM |