E Viol Daca Ea E Beata?, se intraba britanicii |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
E Viol Daca Ea E Beata?, se intraba britanicii |
25 Nov 2005, 05:37 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
de curind am vazut un comentariu, prin care se spunea ca UK intentioneaza sa dea o lege, sau deja o aplica, lege conform careia daca femeia este beata/bauta (drunk) nu se mai poate plinge de viol.
una din destul de controversat subiectul, dar ... insotit de inca un comentariu care spunea ca "tipele baute, accepta uneori mult prea usor sa o faca, iar cind se trezesc sunt cuprinse de remuscari si reclama viol" voi ce parere aveti? -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
28 Nov 2005, 10:37 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 134 Inscris: 24 October 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.142 |
Prieteni, daca e dupa Codul Penal, la care ma pricep si eu putin, ca m-a pasionat la un moment dat, niste posibile raspunsuri ar fi:
1. Este viol, poate chiar cu agravante (premeditare clara, in locuri publice - nu va ganditi la "in public", nu e tot aia, etc...) in cazul in care El a imbatat-o fara ca ea sa vrea si sa stie. 2. Este viol daca ea a baut de buna voie si dupa aia s-a razgandit... 3. Este viol daca a baut si el inainte ca sa-si faca curaj... 4. Daca este si el beat dar nu si-a premeditat fapta, problema devine si mai nuantata si mai subiectiva... aici nu pot spune prea sigur, ar trebui sa vedem ce avocat isi iau amandoi, etc... 5. Nu este viol daca ea e beata (voluntar), poate si el, se intampla ceva ce pare natural, iar ea vrea acum ceva bani, daune de la el, dar lui ii trebuie un avocat bun... 6. Nu e viol in Romania de azi, daca el are bani sau relatii, cu mici exceptii... 7. E viol oricum, tot in Romania si tot azi, daca ea practica prostitutia cu "organele"... legii...sau e o actrita ff buna, sau... Si tot asa... Un raspuns precis nu poti obtine decat daca frecventezi procesul. Bafta! Acest topic a fost editat de valeria: 28 Nov 2005, 10:38 AM |
|
|
19 Nov 2007, 11:00 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 316 Inscris: 26 February 05 Din: simt aer jegos de Bucuresti Forumist Nr.: 5.800 |
3. Este viol daca a baut si el inainte ca sa-si faca curaj... Cred ca ai omis un detaliu foarte important, nu vorbim despre Codul Penal Romanesc, vorbim despre Marea Britanie, vorbim despre o alta lume ... In UK consumul de alcool in randul tinerilor este ceva la fel de banal ca ascultatul unei melodii, iar fetele trag la masaea mult mai des decat baietii. Nu in ultimul rand, alcool-ul este folosit de multe persoane ca un afrodisiac .. asa ca faza "a baut ca sa-si faca curaj" .. este deplin legala si morala In concluzie .. beer helps ugly people have sex since 1718 -------------------- "Veti fi asemeni zeilor, cunoscand binele de rau."
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:04 AM |