Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
8 Aug 2006, 09:24 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Scrieri, ganduri, amintiri din viata anushca veti putea citi in cadrul acestui nou jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
12 Feb 2007, 01:17 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 212 Inscris: 20 February 05 Din: Lemberg (DE) Forumist Nr.: 5.754 |
am repostat un text desi primele reactii cand l-am supus "criticii" au fost total pe langa. am descoperit ca intre timp au aparut si altfel de oameni asa ca probabil o sa ma apuc iar de scris. probabil...
Groparul îşi fixează pe gură un zâmbet privind atent ţeasta lui Yorik În sat se coc piersicii şi ici-colo dintr-un pom cade un slogan Goangele încă scuipă ouă de aur iar unii îşi pun întrebări asupra existenţei Alţii nu se mai întreabă ce distanţă au parcurs sau de ce au ales un drum Visele nu mai ajung pentru garnitură fripturii s-au scâlciat pantofii şi soarta Stimulul jocului: presupunerea că adversarul va pierde Groparul îşi fixează pe gură ironicul şi enigmaticul zâmbet am scos si cateva cuvintele din primele versuri pentru M. la vremea respectiva stiu ca si la acelea au aparut reactii diferite asa ca... Sufletul s-a rănit zâmbind Umbla prin aburi cărând trupul după sine Gusta din tăria nopţii Şi-n beţia lui îl presimţeam Aproape înăsprit de blestemul izgonirii Vâna amurgul unei lumi mai liniştite Călare pe lei, copilul nu mai era copil le-am scris si aici pentru ca undeva vreau sa pastrez prostioarele din mintea mea si stiu ca am marele talent sa ma fac nevazuta ca si insula... -------------------- "nicicand nu-ti va putea fi cuib causul acesta tarziu ce ascunde-amagirea"
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:15 AM |