Imaginea Imaginii, Ce este aia imagine? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Imaginea Imaginii, Ce este aia imagine? |
12 Apr 2006, 04:08 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 5.298 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
Care este imaginea voastra despre "imagine"? Ce inseamna pentru voi "imagine"? Cand spuneti "imagine", la ce va ganditi?
Imaginea mea despre imagine este urmatoarea: Imaginea este o proiectie in mintea mea a unei franturi de realitate. O frantura de realitate poate fi o persoana, un loc, o idee, o senzatie. Toate acestea sunt proiectate in constinet asa cum proiectezi un film pe perete. Imaginea nu este obligatoriu sa fie egala cu obiectul imaginii, dar nici nu e obligatoriu sa fie diferita. Depinde doar cat de fidela este proiectia. Imaginea unei persoane, inseamna proiectia acelei persoane cu tot ce cunoastem despre ea, infatisare, trectut (istorie), mod de gandire, idei, sentimente fata de acea persoana, etc. Imaginea unei persoane nu este doar ceea ce emana acea persoana ci si ceea ce reusim noi sa filtram sau sa distorsionam. Voi ce parere aveti? actionmedia membru fondator FII P.S. Bufnila e binevenit in FII Acest topic a fost editat de actionmedia: 12 Apr 2006, 04:09 PM -------------------- viata e simpla si misto!
|
|
|
11 Dec 2006, 09:37 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 2.799 Inscris: 9 September 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.652 |
Omul lipsit de imaginatie ia numai decizii corecte. Pt. ca traieste in realitate, nu in fictiune. De aceea Platon ura poezia. Si ii dau dreptate 100%.
Termenul de Imaginatie nu este sinonim cu cel de imagine. -------------------- An Appeal From James’ Family
An Appeal From James’ Family Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012. Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives. The family appeals for the release of Jim unharmed. |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 12:45 AM |