Viata Extraterestra?, exista ori ba? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Viata Extraterestra?, exista ori ba? |
23 Mar 2003, 02:33 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Considerati ca exista forme de viata inteligenta extraterestra? Suntem singuri in Galaxie? Avem vecini?
-------------------- |
|
|
20 Apr 2003, 01:40 PM
|
|
Cel Mai Amuzant Forumist Grup: Membri Mesaje: 4.642 Inscris: 15 March 03 Din: Unde e cald si bine Forumist Nr.: 86 |
Asa e Tudy,
Si pe baza impresiei lasate de acele calcule inclin sa cred ca totusi nu sintem singura forma inteligenta din univers.Dar spatiul care ne separa cred ca la ora actuala este un obstacol destul de serios iar mijloacele noastre tehnice inca nu pot sa-l invinga.Depinde si cit de dezvoltate sint celelalte "civilizatii".Dar parerea mea e ca orice forma de inteligenta care are posibilitatea de a strabate distantele va cauta alte forme de inteligenta pt a le contacta. Petre,teoria cu comunicarea telepatica este o solutie.Poate ca in viitor se va reusii cunosterea si stapinirea la perfectie a acestei tehnici.Acu nu mi-e clar daca acesta legatura telepatica functioneaza numai intre membrii aceleiasi specii sau poate functiona si intre specii diferite. -------------------- - |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 12:55 AM |