Nominalizări şi comentarii Concurs Foto "Relaxare" |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Te invitam sa participi la discutiile de aici, nu inainte de a citi detalii Despre Arta Vizuala.
Nominalizări şi comentarii Concurs Foto "Relaxare" |
4 Nov 2006, 03:42 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Va invit sa nominalizati si sa comentati fotografiile care v-au placut cel mai mult din cele trimise in cadrul concursului foto avand ca tema relaxarea.
3 nominalizari - 3 puncte prima nominalizare, 2 puncte a doua si un punct ultima. Participantii nu pot nominaliza creatiile proprii, iar nominalizarea de pe conturi clona duce la eliminarea din concurs si suspendarea contului. Cand nominalizati, va rog sa mentionati atat titlul pozei, cat si autorul ei (forumistul care a trimis-o). Totodata, daca aveti reclamatii in ceea ce priveste drepturile de autor ale vreunei poze / daca suspectati ca nu ii apartine celui ce a trimis-o, anuntati aici. Acestea fiind scrise, iata pozele participante la concurs: ========================================================== 1. Imbiere, trimisa de Colimator 2. Meandrele Amintirilor, trimisa de Colimator 3. Contrast Apatic, trimisa de Colimator 4. Ochiul Beiului, trimisa de passenger 5. Zen, trimisa de Mistinguett 6. Chat, trimisa de Olaf 7. Relaxare Finala, trimisa de Olaf 8. Set it free, trimisa de halcyon_III 9. Meeow, trimisa de halcyon_III 10. Nostalgie, trimisa de halcyon_III 11. Vis, trimisa de Oiski-Poiski 12. Relaxare, trimisa de Oiski-Poiski 13. Somnolenta, trimisa de Oiski-Poiski 14. Maretie, trimisa de cipdecip 15. White sand, trimisa de entropy 16. Beautiful, trimisa de entropy 17. Iarna Alpina, trimisa de entropy 18. Gospodarie Vlasiei, trimisa de doro 19. Black Sea, trimisa de doro 20. Ialomita, trimisa de doro 21. Statuie, trimisa de Kitty 22. Florile, trimisa de anisoara 23. Statuie, trimisa de petty 24. Vacanta in Romania, trimisa de petty 25. Apus din Stuf, trimisa de TheK 26. Rasarit Kiel, trimisa de The K 27. Vama Veche, trimisa de The K 28. Hanging, trimisa de Serenity 29. Final Dream, trimisa de Serenity 30. Together, trimisa de Serenity ========================================================== Asteptam comentariile, criticile si nominalizarile voastre. Mult succes participantilor! -------------------- |
|
|
4 Nov 2006, 09:02 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 527 Inscris: 18 December 05 Din: Constanta Forumist Nr.: 7.493 |
E bine ca exista si critica dar pt ca e puiu meu o sa incerc sa apar Rasarit Kiel
In primu rand daca rasaritul este un subiect banal pentru fotografii de renume emotiile si starea de relaxare pe care mie personal mi-a indus-o momentul asta intodeauna ma indreptateste sa cred ca am un subiect. Incadrarea pe care o consideri destul de neglijabila este anume facuta, si am sa iti explic si de ce(te referi probabil la aparitia vaporului).Sacrificand o portiune din estetic am incercat sa aduc un nou plan privitorului amplificand emotiile. Esti de acord probabil ca o fotografie care nu respecta regula de aur si regulile de estetica in totalitate si totusi reuseste sa atraga privirea poate fi considerata geniala (nu ca ar fi cazul meu, nu ma intelege gresit dar da-mi voie sa experimentez si sa nu ma inchid in regulile fotografiei clasice) Cat despre partea intunecata , regret ca aparatul meu neperformant atunci cand se afla in contralumina si imi lipsesc anumite setari nu poate sa faca mai mult |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:36 AM |