Fiecare Are Un "fis_tic", asta e al meu |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Fiecare Are Un "fis_tic", asta e al meu |
17 Oct 2006, 02:51 PM
|
|
Pisoiul Hanului Grup: Membri Mesaje: 1.096 Inscris: 16 December 04 Din: Away... Forumist Nr.: 5.205 |
El: vai, inca o mimoza la agatat pe autostrada
Eu: Ai o problema? El: Da, cu mincinosii ca voi care-si bat joc de oameni. Eu: Hai sa facem un pariu, vrei? Tu imi spui cum ai ajuns la concluzia asta, eu iti dau explicatia, iar tu iti vei cere scuze pt ca ori m-ai confundat ori ai sa intelegi ca ai tras concluzii pripite in loc sa te documentezi mai intai Scuze pe care, nu le voi accepta, deci poti nici sa nu ti le ceri, dar voi stii ca am avut dreptate oricum. El: Iertati-ma ca m-ati nenorocit jigodiilor! Tu si cei ca tine nu pot intelege argumentele mele. Nu stiu sa ma documentez, ie clar ca dreptatile sunt la voi, mincinosi ordinari si hotilor. Eu: ALOOO!!! Nu o sa imi pierd cumpatul si o sa continuui cu diplomatie, ceva de care tu nu vei da dovada niciodata. Am o banuiala cine esti si daca suspiciunea mea e adevarata insemna ca astept niste scuze de cateva luni. Se pare ca nu le voi primii, nu de la unu ca tine care nu stie sa-si recunoasca greselile, in nici un caz. Ce-ar fi sa punem cartile pe fata si sa vorbim ca niste maturi ce suntem deschis, la subiect, fara injurii? Gresesc daca-ti cer o discutie nu o cearta? El: discutie in legatura cu ce? Eu: Di scutie in legatura cu problema pe care o ai cu mine... El: esti o mincinoasa, end of story Eu: Esti nebun/a... Nu tin minte sa fii vrut VREODATA raul cuiva, da' pai sa-l fac... El: ce surpriza, inca o muiere uituca , numai raritati "in arta conversatiei" Imi spune si mie cineva daca am scris pe undeva CEVA, ORICE, care sa il atace in mod direct sau indirect pe acest forumist? Pt ca eu nu sunt constienta de nimic de genul asa, mai cu seama ca de abia mai scriu din an in paste p-aici, mai mult citesc... -------------------- |
|
|
20 Oct 2006, 05:55 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.160 Inscris: 14 February 06 Din: www Forumist Nr.: 7.859 |
Se ocupa baiatu' de tot
-------------------- Nu te pune cu prostul caci are mintea odihnita!Al dracului de odihnita!
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:40 AM |