Imprumuturi, pentru nevoi personale, imobiliare |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte
Imprumuturi, pentru nevoi personale, imobiliare |
12 Oct 2006, 01:00 PM
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.500 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Dau bancile din Romania credite pentru romanii care lucreaza in strainatate? Aveti detalii?
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
17 Oct 2006, 01:29 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.267 Inscris: 1 February 04 Forumist Nr.: 2.054 |
Am spus eu ca costa mai putin ? rata la casa e mai mare decat chiria pe care o plateam . -------------------- |
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:41 AM |