E Frig Afara ..., "Am zgiriat... |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
E Frig Afara ..., "Am zgiriat... |
11 Nov 2003, 08:47 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 8 Inscris: 10 November 03 Forumist Nr.: 1.171 |
...gheata de pe geam si m am uitat in incapere. Am reusit sa vad criminalul cind tragea 2 gloante in capul victimei. Am inghetat de frica si nu m am miscat din fata geamului decit peste vreo 10 minute cind criminalul deja iesise din casa"
"Sinteti arestat!" zise inspectorul ... De ce l aresteaza? -------------------- RAIDER
|
|
|
20 Nov 2003, 03:46 PM
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 81 Inscris: 23 April 03 Forumist Nr.: 225 |
@axel:
este practic acelasi lucru. arcul elecric se produce tot datorita rezistentei foarte mari a aerului dintre cele doua suprafete in contact, iar caldura foarte mare degajata duce la incandescenta metalului. acelasi lucru se petrece la locomotive, care au tensiuni foarte mari in liniile electrice. insa nu asta ma intereseaza pe mine. cauza care produce scinteile/arcul electric e aceeasi: contactul imperfect dintre tramvai/locomotiva si linia de curent. ce ma intereseaza de fapt este fenomenul care duce la indepartearea tijei de contact (sau cum s-o numi) de linia de tensiune. @calin, sa te vad si pe tine la problema asta cu locomotiva. -------------------- The future starts from the past.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:31 AM |