Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
8 Aug 2006, 09:24 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Scrieri, ganduri, amintiri din viata anushca veti putea citi in cadrul acestui nou jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
11 Sep 2006, 08:59 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 212 Inscris: 20 February 05 Din: Lemberg (DE) Forumist Nr.: 5.754 |
...în aşteptarea unui zgomot, a unei voci, pătrundeam adânc în mine, mergeam printre spaimele copilului singur, prin labirinturile subterane ale unor memorii de demult. Deschideam uşi, coboram pe zidurile vâscoase ale subteranelor în galerii pline de jivine solzoase şi băloase, forţam încuietorile unor sentimente uitate. Simţeam că lumea aceea putea să se reverse nestingherit asupra celei prezente şi mă îngrozeam de visele adormite acolo. Mă zăream alergând pe o pantă în timp ce ploaia se infiltra viclean şi surpa, putrezea, ducea cu ea crenguţele ca nişte degete cerând îndurare ale viselor.
Ploaia, cât de bine cunoştea ploaia asta din fluvii de lacrimi! Auzeam paşii târşiţi şi oftatul copilului solitar bântuindu-mi aleile tâmplelor. Spaima m-a învăluit ca o plasă, în pupile mi se întipărise un foc strălucitor, încercam să strig dar ceţurile înăbuşeau strigătele... Habar n-am ce m-a izgonit într-un târziu de acolo, azvârlindu mă afară. Şi totuşi ceva adusesem cu mine, mult mai nou dar la fel de dureros: prima seară de august a acestui an, apăsătoare şi caldă seară de vară. O uram, vara era pierdută pentru totdeauna din calendarul sufletului meu. Cât îmi doream să nu mi-o amintesc... Şi ploaia, oare când se opreşte ploaia? -------------------- "nicicand nu-ti va putea fi cuib causul acesta tarziu ce ascunde-amagirea"
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 03:02 AM |