Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
8 Aug 2006, 09:24 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Scrieri, ganduri, amintiri din viata anushca veti putea citi in cadrul acestui nou jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
8 Sep 2006, 07:30 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 212 Inscris: 20 February 05 Din: Lemberg (DE) Forumist Nr.: 5.754 |
Rascoleam cu privirea stelele ce se ascund timid... ziua a venit ca o evadare. O zi de relaxare intr-o barcuta ce ma conducea pe valuri cu dantelarie de spuma zgomotoasa. Priveam din larg insula mea: era atat de frumoasa cu parfumul ei de basm medieval, cu pajisti intinse, cu podul dintre cele doua stanci...
Am privit-o cum o mangaia soarele amiezii, imprumutandu-i culoarea mierii si, mai tarziu, incendiata de acelasi soare la apus. Nu imi doream sa o parasesc, nu inca. Am lasat vaslele si barca sa pluteasca mai departe si m-am lasat sa alunec in valuri... pluteam spre casa, spre casa mea nevazuta Daca singurul lucru Pe care poti sa-l faci Este sa pasesti Pe valurile marii Paseste fara sfiala Fara teama Poti sa inchizi ochii daca vrei Visand la alte orizonturi Negasite decat in mintea ta Dar nu gandi Ca si altii o pot face Totul ar deveni prea banal Esti unic prin ceea ce visezi Acest topic a fost editat de anushca: 8 Sep 2006, 07:31 AM -------------------- "nicicand nu-ti va putea fi cuib causul acesta tarziu ce ascunde-amagirea"
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:16 AM |