Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Insula Nevazuta, [Jurnalul anushca] |
8 Aug 2006, 09:24 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Scrieri, ganduri, amintiri din viata anushca veti putea citi in cadrul acestui nou jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
13 Aug 2006, 06:51 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 212 Inscris: 20 February 05 Din: Lemberg (DE) Forumist Nr.: 5.754 |
Ziua urmatoare am petrecut-o in jurul colibei si pe plaja. Prima oara dupa multi ani ma simteam debarasata de griji si ganduri; si sorbeam chemarea nelamurita, care se intalnea undeva, in adancul meu, cu amintirile netraite. Nisipul frigea si eu lasam semne pentru ca cineva sa ma poata urma: o crenguta rupta, o sageata de scoici, o frunza purpurie, cu cateva pietre deasupra sa n-o ia vantul...
Deodata malul s-a ridicat si mergeam pe marginea unei faleze inalte, la picioarele careia spumega si se sfarma in spuma si stropi un fel de ocean din lacrimi albastre si verzi-albastre. Se separau si se amestecau iar ecoul lor repeta ultimele versuri soptite unui vis: Iubite, lasa-ma sa muşc din tine am îmbatrânit atât de sfioasa Prea-i multa ninsoare de vise... ne aşezam mereu cuminţi pe bordura îmi strângi mâna şi scriem poveşti de dragoste apoi ridici ochii albaştri şi vânt spalat de ploi îţi tremura-n pleoape scuturându-şi vuietul în sângele meu eu pipăi piatra rece şi degetele-şi pun dorinţe ameţitor de dulci Aş putea fi copac cu trupul două rădăcini sa numar încet fiecare secunda s-o recompun atent din batai ale singurei inimi dar strânge-ma-n braţe şi nu ma mai lasa Dumnezeule îmbatrânesc atât de sfioasa! Pe urma, la orizont, drept in fata mea, a aparut un punct negru, si in curand, am deslusit doua stanci, ca doua maini ce nu puteau fi alaturate, strangand intre ele corpul candva zvelt al unei corabii cu catargele prabusite -------------------- "nicicand nu-ti va putea fi cuib causul acesta tarziu ce ascunde-amagirea"
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:57 AM |