Haine Scumpe Vs Haine Ieftine, Se zice ca haina face pe om. Sau invers! |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Haine Scumpe Vs Haine Ieftine, Se zice ca haina face pe om. Sau invers! |
18 Jan 2006, 06:06 PM
|
|
From Cooca Macaii Grup: Moderator Mesaje: 7.228 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Observand ca tendintele pietei mondiale de textile sunt spre un produs foarte ieftin, usor de obtinut, ce este folosit doar un sezon, va intreb: voi cum va alegeti hainele? Care este principalul criteriu? Sunteti dispusi sa platiti mai mult pentru o haina doar pentru eticheta firmei? Sau sunteti o persoana care iubeste "consumatorismul" si va achizitionati haine ieftine, pentru 2-3 purtari? Daca numele producatorului nu va spune nimic ignorati articolul respectiv, chiar daca va place? Considerentele ecologice au vre-o pondere in alegerea hainelor? De ce?
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
If you could reason with religious people there would be no religious people! Don't pray in my school, and I won't think in your church! Ziarul de Rimnic |
|
|
19 Jan 2006, 02:55 PM
|
|||
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.115 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Eu astept pana se ieftinesc alea la juma de pret. Atunci cumpar. Am luat Dokkers la 49 Euro in loc de 99. Cu restu' m-am imbatat, yipieeee Acest topic a fost editat de Cla: 19 Jan 2006, 03:01 PM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:37 AM |