Sufletul - Muritor Sau Nemuritor ?, Pan' la urma ce-i sufletul ? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.
Sufletul - Muritor Sau Nemuritor ?, Pan' la urma ce-i sufletul ? |
29 Jun 2005, 03:16 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.458 Inscris: 15 June 05 Forumist Nr.: 6.455 |
Am observat ca acest subiect s-a mai atins pe ici pe colo in forum, dar n-am vazut un topic dedicat. Daca mi-a scapat, rog moderatorii sa-l stearga pe acesta. L-am intalnit si pe alte forumuri si m-am gandit sa-l initiez eu aici. Asadar va invit sa postati fara a fi ofensivi in dreptul vreunei biserici sau grup de sustinatori ai unei idei sau a alteia. Comentati doar din propriile cunostinte si din textul biblic. Nu apelati la nume mari si citate din nu stiu ce lucrari. Propun ca singura lucrare Biblia. Vin cu acesta sugestie pt. a scurta timpii de raspuns. Dati-i drumul.
-------------------- Ceea ce ajunge omul sa creada despre originea sa, va determina succesul sau esecul vietii sale.
|
|
|
13 Aug 2005, 08:10 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.480 Inscris: 12 December 03 Forumist Nr.: 1.466 |
- a fi viu inseamna a avea pe Dumnezeu in tine, a fi in comuniune cu El, a fi in El si El in tine. - a fi mort inseamna opusul la ce e spus mai sus: "a NU avea pe Dumnezeu in tine, a NU fi in comuniune cu El, a NU fi in El si El in tine. Cum nu se poate ca El sa nu fie in tine si tu in El, nu mai ramine decit ideea ca nu sintem constienti de aceasta realitate, deci sintem "morti" fata de ea, cum este lumea sunetelor moarta ptr. surzi, si lumea luminii pt. orbi. De fapt cei "morti" sint "surzii" si "orbii" ... spiritual vorbind. - a fi nemuritor inseamna a fi UNA cu Tatal, mai precis a fi constient ca esti UNA cu Tatal. PS. In mod sigur biblia nu ofera raspunsuri la toate si multe multe raspunsuri nu sint intelese pe masura expunerii lor ocultata. -------------------- "De fiecare dată când Legea decade, când dezordinea se face simţită, Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător. Pentru a restabili Legea, din când în când trebuie să renasc. " |
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:05 AM |