Sondaj: Care Este Zodia Dumneavoastra? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma.
Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?
Sondaj: Care Este Zodia Dumneavoastra? |
17 Apr 2005, 01:19 PM
|
|
forumistul sahist - cel mai pasionat forumist Grup: Moderator Mesaje: 3.308 Inscris: 26 January 04 Din: Bucuresti / Braila Forumist Nr.: 1.995 |
M-am gandit sa facem un sondaj referitor la zodii si sa vedem care este zodia predominanta de la Hanu Ancutei.
Eu sunt in zodia Leului. Deci Leul conduce cu un vot. -------------------- * * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *
Turneul de Sah HanuAncutei 2012 |
|
|
23 Jun 2005, 06:55 PM
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Esti de-a mea .
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:12 AM |