Armuri Medievale, reale sau fantastice |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Te invitam sa participi la discutiile de aici, nu inainte de a citi detalii Despre Arta Vizuala.
Armuri Medievale, reale sau fantastice |
29 Apr 2005, 02:24 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 185 Inscris: 4 April 05 Din: Tulcea Forumist Nr.: 6.065 |
Armurile reprezinta una din pasiunile mele si as vrea sa impartasesc cu voi pozele de acest fel pe care le-am adunat de-a lungul timpului. Sper sa va placa.
Poza aceasta reprezinta coperta unuia din volumele unei serii de benzi desenate aparute in Franta numita "Chroniques de la Lune Noire". Imi place foarte mult universul fantasy descris in aceste benzi desenate si sper sa pot face si eu rost de ele candva. Ce-as da sa vad un RPG sau un joc de strategie in stilul lui Rome - Total War care sa se desfasoare in acest univers. Eh, one can dream, can't he... Acest topic a fost editat de Chime of Night: 29 Apr 2005, 02:45 PM
Descarca fisierul/ele
-------------------- "Gandul mortii sa-ti slujeasca in orice clipa pentru a intelege pretul vietii." (Nicolae Iorga)
|
|
|
5 Jun 2005, 09:58 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 890 Inscris: 5 May 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.372 |
© Clayton Tait. All rights reserved!
Descarca fisierul/ele
-------------------- [ Cad in notiunea de genunchi
si ma rog de voi nu ma lasati singur si prada ...] My DeviantArt Gallery My ElfWood Gallery My Hi5 Profile My 360 Blog |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:08 AM |