Regrete, uneori am vrea sa.... |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Regrete, uneori am vrea sa.... |
29 Mar 2005, 03:32 PM
|
|
Eternul Visator Grup: Membri Mesaje: 1.405 Inscris: 5 November 03 Din: arad Forumist Nr.: 1.137 |
Uneori am vrea sa dam timpul inapoi sa schimbam cate ceva, sint momente in care greselile ne coplesesc si am vrea sa mergem inapoi sa modificam acel ceva care ne intuneca sufletul.
Aveti regrete? ce ati vrea sa schimbati daca s-ar putea? -------------------- unu si cu unu fac 2
|
|
|
30 Mar 2005, 10:53 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.100 Inscris: 15 December 04 Din: Romania- Arad Forumist Nr.: 5.203 |
nu as schimba nimic..in viata mea au fost mai multe nuante negre..dar..cand privesc in urma..umezesc aleea trecuta..si merg mai departe..intr-un final..viata este o batalie..important este sa constientizam ca este alcatuita din etape ..reprize..toate trebuie trecute..cu sau fara culoare in lumina ochilor..deci..defirici sau nu..stim ca am facut ceea ce atunbci am considerat..si nu ceea ce acum am fi voit...viata este plina de greseli..important este sa o traim..si sa luptam pentru o cat mai lunga batalie..cu conventia..secunda..minutul..ora..ziua..impusa de noi toti..care pana la urma s-a dovedit a fi subiectiv..pentru fiecare timpul este si are o alta importanta si semnificatie..simtire.,,.deci..traieste..ca sa poti spune mai tarziu...ca ai trait..si nu regreta..ca sa poti mai tarziu..ca ai facut ceea ce trebuia ca sa fi fericit..si implinit...desi..nu a fost intotdeauna asa...
-------------------- Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. [Samuel Beckett]
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 12:56 AM |