Egoism Matern, Mama la 66 de ani |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Va invitam la dezbateri pe teme diverse, avand in centrul lor Omul. Domeniu umanist complex, relativ greu de surprins in ecuatii sau teorii unice, psihologia va fi si un pretext pentru a discuta despre emotii, minte si suflet.
Egoism Matern, Mama la 66 de ani |
18 Jan 2005, 06:16 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 615 Inscris: 23 January 04 Forumist Nr.: 1.942 |
Ultima bomba! O femeie de 66 din Romania a dat nastere la Spitalul Giulesti la o fetita de 1,5Kg dupa ce geamana ei a murit in burta mamei.
Adriana Iliescu o profesoara de literatura, necasatorita incearca de 9 ani sa ramana gravida si pina la urma a reusit gratie unor donatori de sperma anonimi. Un ziar a numit evenimentul acesta "un joc medical macabru si iresponsabil" iar pe mama, egoista! Va trai femeia asta oare sa-si vada copilul terminind scoala primara?! Acest topic a fost editat de Oul Dogmatic: 18 Jan 2005, 06:18 AM -------------------- "Am dorit dintotdeauna sa fac o teza de doctorat cu tema Aflarea in treaba ca metoda de lucru la romani."Petre Tutea
|
|
|
19 Jan 2005, 11:31 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.930 Inscris: 3 November 03 Forumist Nr.: 1.126 |
Vedeti la ce discutii kilometrice s-a ajuns? Si asta de ce? De aia ca tanti si nenile de la ProTV si Antena1 n-au ce lucra... Azi am vazut transmisiune in direct la stirile de la 19 cu doamna Iliescu si cu medicul care a asistat-o. Si Lucian Mandruta si Alesandra Stoicescu il intrebau pe medic daca o sa vrea sa ia copilul in grija lui in cazul in care doamna iliescu moare. Astia pe langa ca is dobitoci, is si cinici...
-------------------- "Marile fericiri ie mute...."
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:32 AM |