Egoism Matern, Mama la 66 de ani |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Va invitam la dezbateri pe teme diverse, avand in centrul lor Omul. Domeniu umanist complex, relativ greu de surprins in ecuatii sau teorii unice, psihologia va fi si un pretext pentru a discuta despre emotii, minte si suflet.
Egoism Matern, Mama la 66 de ani |
18 Jan 2005, 06:16 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 615 Inscris: 23 January 04 Forumist Nr.: 1.942 |
Ultima bomba! O femeie de 66 din Romania a dat nastere la Spitalul Giulesti la o fetita de 1,5Kg dupa ce geamana ei a murit in burta mamei.
Adriana Iliescu o profesoara de literatura, necasatorita incearca de 9 ani sa ramana gravida si pina la urma a reusit gratie unor donatori de sperma anonimi. Un ziar a numit evenimentul acesta "un joc medical macabru si iresponsabil" iar pe mama, egoista! Va trai femeia asta oare sa-si vada copilul terminind scoala primara?! Acest topic a fost editat de Oul Dogmatic: 18 Jan 2005, 06:18 AM -------------------- "Am dorit dintotdeauna sa fac o teza de doctorat cu tema Aflarea in treaba ca metoda de lucru la romani."Petre Tutea
|
|
|
18 Jan 2005, 01:56 PM
|
|||
Domnitor Grup: MembriOffBoard Mesaje: 2.426 Inscris: 7 December 03 Forumist Nr.: 1.412 |
Tot e bine - mintea romanului de pe urma. @nefertiti - exact asta incercam sa spun. Important pentru fetita este sa nu mai fie in ochii presei, sa nu mai constituie un "caz". Trebuie considerat un copil ca toti copii (ceea ce si este). Acest topic a fost editat de denise: 18 Jan 2005, 01:57 PM -------------------- __________
|
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 12:53 AM |