Cele 10 Porunci, discutii si comentarii pe aceasta tema |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.
Cele 10 Porunci, discutii si comentarii pe aceasta tema |
28 Sep 2004, 09:03 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.480 Inscris: 12 December 03 Forumist Nr.: 1.466 |
- deschid acest topic pt. a nu degenera in off topic in alte topice.
-------------------- "De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită, Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător. Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. " |
|
|
10 Oct 2004, 02:20 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.238 Inscris: 3 January 04 Din: Romania Forumist Nr.: 1.683 |
Domnule IO, dvs. sunteti liber sa credeti ce doriti, eu prefer realitatea. Chestiunea cu profanii, nu stiu ce sa zic, sa fie vreo gluma mai nesarata sau nu, nu cred ca importa totusi. Este redundanta asadar am sa o ignor, poate trece raul produs din pricina ei. Aura pamantului nu prezinta nici o culoare religioasa, iudaica, muslima, catolica, protestanta sau penticostala, dar daca doriti dvs. sa-i dati culori alegeti-va nuanta favorita din rogvaiv ca sa o memorati mai usor. Deja ma plictisesc anumite comentarii, iata pricina potrivit careia profanii sunt lasati in umbra propriei lor ignorante atunci cand nu au vointa si responsabilitatea necesara de a invata ceva din ceea ce se intampla in jurul lor. Totul este informatie, daca te opresti din frenezie, ura si intoleranta. Totul are gust, totul poate fi simtit si vazut. Aceasta este, repet, magia veritabila, viata omului. Noi suntem un miracol, iar esenta vietii reprezinta samanta ce va inflori in cer.
Numai bine. Acest topic a fost editat de Minerval: 10 Oct 2004, 02:21 AM -------------------- NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati) |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 09:48 PM |