Vrajitoarele In Secolul Xxi |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ideea acestui forum nu este de a starni polemici intre cei ce cred si cei ce nu cred in astre, in Dumnezeu, in terapii naturiste, in miracole sau in ghicitul in palma.
Pragul acestui forum poate fi pasit de oricine, fara nici o exceptie, dar cei care nu sunt de acord cu ideile sau marturisirile celor care posteaza aici, sunt rugati sa se abtina in a face comentarii malitioase, sau contradictorii. Aici ne dorim sa avem coltisorul lipsit de orice stres, iar scopul real ar fi acela de a-i ajuta pe cei din jurul nostru sa se simta bine, ba chiar sa gaseasca solutii catre iesirea din situatii disperate - de ce nu?
Vrajitoarele In Secolul Xxi |
(yronick) |
9 Sep 2004, 01:55 AM
|
Guests |
Candva arse pe rug, vrajitoarele isi vand astazi serviciile in "Mica Publicitate". Modul in care aceste actioneaza in mileniul tehnologic, s-a dezvoltat direct proportional cu inflatia de pseudoprobleme aparute intr-o societate tot mai rau dezvoltata ( ca sa nu zic pervertita si sa-mi creez o imagine de semidoct, care sufera si asa ).
De altfel nu doresc nici incalcarea rgulamentului acestui forum prin care se cere a nu se starni polemici intre cei ce cred si nu cred [...] in ghicitul in palma , dar totusi cum ramne cu efectul produs de cele amintite in care tot mai multi oameni slabi de inger apeleaza la aceste maestre in tertipuri, si asa distrusi de viata acum si mancati de bani. De ce sa dam crezare acestor stiinte oculte careia i se impotrivesc atat biserica cat si stiinta. Iata un topic la care sunt invitati sa raspunda adeptii Iratiunii. P.S.: Tare mult as vrea sa nu fiu interpretat gresit Acest topic a fost editat de yronick: 9 Sep 2004, 01:55 AM |
|
|
20 Sep 2004, 02:14 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
m-ar interesa cine anume a ajuns la cifra de 80% si cum. IRSOP poate?
"nu lasa vecinu sa-si incarce laptopul la tine-n priza"? o fi curentul scump, dar nici chiar asa -------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:08 AM |