Alianta PSD - PUR |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Forum Read-Only. NU pot fi trimise mesaje noi.
Alianta PSD - PUR |
9 Sep 2004, 05:18 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 292 Inscris: 10 May 04 Din: Galati Forumist Nr.: 3.442 |
Ce spuneti ?
-------------------- Nu dormiti prea mult ca ramaneti in urma cu viata
|
|
|
11 Sep 2004, 05:13 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.238 Inscris: 3 January 04 Din: Romania Forumist Nr.: 1.683 |
Domnule media, mai aveti multe de invatat daca ati ajuns la concluzia absolut ireala ca prin alianta psd-pur umanistii vor fi in avantaj. Este o chestiune ce tine de jocul politic murdar tipic politicianului fruntas psd, iar aceasta pseudo-alianta a fost votata in congresul national al pur de catre persoane care nici macar nu au fost convocate la sedinta alaturi de alti colegi politicieni care fusesera lasati deoparte datorita neimplicarii lor active in demersurile umaniste. Iata adevarul domnule media. Viitorul partidului a fost votat de frustrati si invitatii acestora la congres. Este tristul adevar. Cat despre puternicele presiuni ale cabinetului Nastase asupra presedintelui Voiculescu nu cred ca mai trebuie sa amintesc. Deja este arhicunoscut santajul la care este supus liderul umanistilor. Numai bine. -------------------- NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati) |
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:31 AM |