![]() |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
![]() |
![]()
Mesaj
#1
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.344 Inscris: 16 June 04 Din: berlin Forumist Nr.: 3.860 ![]() |
niciodata nu reusesc sa o fac ca la romani... e destul de buna si cum o fac eu, dar nu are chiar acelasi gust ca salata de vinete care am mancat in romania...
si saptamana urmatoare avem o petrecere la sectia de romana la facultate si am promis sa aduc salata de vinete... puteti sa-mi dati niste sfaturi ce as putea sa fac fals eu... sau ma dati reteta cum o faceti voi si eu vad ce nu fac bine? sau e, cum a spus un prieten al meu, ca vinete in germania nu au acelasi gust ca in germania, si niciodata n-o sa reusesc sa fac adevarata salata de vinete? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Mesaj
#2
|
|||
Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 2.656 Inscris: 6 March 03 Forumist Nr.: 21 ![]() |
Pai simplu, vinete prajite (cu coaja cu tot) in baia de ulei fierbinte. Daca uleiul nu e fierbinte absorb ulei. Vanata poate fi taiata in diverse moduri (cubulete, rondele sau pe lung functie de ce mai manaci cu ele) si frecata cu sare si apoi lasata sa scurga apa. Dupa 15min se prajesc. Acum depinde ce mai manaci cu vinetele alea prajite. De aici imaginatia culinara poate sa zburde. Oricum eu vara prefe vinetele prajite celor coapte iar coaja lor are un gust aparte care-mi place. Acest topic a fost editat de gio19ro: 11 Aug 2004, 02:47 PM |
||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Text-Only | Data este acum: 17 June 2024 - 08:39 PM |