![]() |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
![]() |
![]()
Mesaj
#1
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.344 Inscris: 16 June 04 Din: berlin Forumist Nr.: 3.860 ![]() |
niciodata nu reusesc sa o fac ca la romani... e destul de buna si cum o fac eu, dar nu are chiar acelasi gust ca salata de vinete care am mancat in romania...
si saptamana urmatoare avem o petrecere la sectia de romana la facultate si am promis sa aduc salata de vinete... puteti sa-mi dati niste sfaturi ce as putea sa fac fals eu... sau ma dati reteta cum o faceti voi si eu vad ce nu fac bine? sau e, cum a spus un prieten al meu, ca vinete in germania nu au acelasi gust ca in germania, si niciodata n-o sa reusesc sa fac adevarata salata de vinete? -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Mesaj
#2
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.796 Inscris: 22 August 03 Forumist Nr.: 654 ![]() |
Ca iese... apoasa, zemuita... na, cum sa ii mai spun !
Eu toc vinetele cu un cutit sau cu tocatorul special... Cum imi e mai la indemina. Da, Misti, ai dreptate.Daca nu se coc la foc ultra-iute, se afuma si se amarasc. Plus ca se innegresc. ![]() Acest topic a fost editat de Diana-Maria: 20 Jul 2004, 10:29 AM -------------------- NIHIL SINE DEO! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Text-Only | Data este acum: 17 June 2024 - 07:20 PM |