Juego, jocul cuvintelor in spaniola |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Juego, jocul cuvintelor in spaniola |
1 Jul 2004, 08:27 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 23 Inscris: 8 April 04 Forumist Nr.: 2.978 |
Exact ca si la celelalte jocuri care deja exista pe aceasta sectiune( romana si engleza), scriem cate un cuvant in limba spaniola. Nu e nici o problema daca gresim, important ca ne jucam si invatam unii de la altii.
Incepem cu juego sunt sigura ca o gramada de lume tine minte cuvinte, chiar de prin filme samd Acest topic a fost editat de Cool Air: 2 Jul 2004, 04:10 AM -------------------- "A lie told often enough becomes the truth". Lenin
"Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon |
|
|
3 Jul 2004, 09:34 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 23 Inscris: 8 April 04 Forumist Nr.: 2.978 |
camino( cale, calatorie)
eu cred ca prietenele tale, de care ziceai ca au invatat in 3-4 luni (probabil dupa ureche locuind in Spania), asta nu inseamna ca au invatat corect. cam asa sunt unii care invata engleza in america sau canada foarte repede, vorbesc fluent, dar cu o gramada de greseli gramaticale iar vocabularul este limitat la cuvinte usuale. ma rog, probabil nici nu e necesar pentru ei, pentru meseria lor, unde au alte abilitati. daca vrei sa inveti insa limba ca lumea, corect, sa poti intelege si expresiile, si eventual sa si citesti carti de literatura in limba respectiva, sa citeasca ziare mari si complex scrise...cred ca e cam greu in 4 luni...in fine, cine stie? cat despre mexicani, presupun ca nu ii intelegi pentru ca au dialecte si argou. de chat -------------------- "A lie told often enough becomes the truth". Lenin
"Life is what happens to you while you're busy making other plans." John Lennon |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:08 AM |