HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> O:.M:.R:. - Ilustri Franc-Masoni
Minerval
mesaj 11 Jun 2004, 04:47 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.238
Inscris: 3 January 04
Din: Romania
Forumist Nr.: 1.683



Prezentul topic reprezinta un loc virtual de reuniune al membrilor ordinului masonic, atat de Rit Scotian ori York. Drept urmare, profanii sunt rugati sa se abtina de la a face redactari in subiectul de fata.

Deschid acest topic ca un omagiu adus Ordinului Franc-Masonic, veteranilor sai, fratilor de breasla de pretutindeni cat si mai noilor initiati. O veste tragica venita tocmai de pe plaiurile Americii a lovit, fara drept de apel, lumea intreaga: trecerea in nefiinta a fostului presedinte USA, Ronald Reagan. Informatii suplimentare despre aceasta personalitate marcanta pot fi gasite prin cercetarea adreselor de internet ale Casei Albe, ale arhivelor Congresului american, cat si nu numai. Insa, inainte de toate, s-a stins o mare lumina a masoneriei, o viata dusa in onestitate si moralitate, presarata cu evenimente politice ce au schimbat macazul istoriei pentru multe natiuni. Adresez un ultim omagiu, omului si patriotului Ronald Reagan (19911-2004) care, in ciuda teribilei sale conditii, a dovedit tarie de caracter pentru a-si duce pana la capat mandatul sau de om al cetatii.
Fie ca Lumina Marelui Arhitect al universului sa ne ghideze spiritele printre maretele Coloane ale vietii si ale mortii!

F:.


--------------------
NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Raspunsuri
thunder
mesaj 26 Jun 2004, 03:16 AM
Mesaj #2


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.480
Inscris: 12 December 03
Forumist Nr.: 1.466



a
QUOTE (Minerval @ 24 Jun 2004, 01:33 AM)
Acuzele dvs. domnilor detractori nu cladesc afirmatii ci distrug,

- "acuzele" sint informatii despre actiunile masoneriei si ale unor masoni, adica niste adevaruri ascunse, dar totusi iesite la iveala pina la urma. "Vestita" forma de "aparare" a masonilor in acest caz este sa denigreze acele afirmatii si pe autorii lor si sa spuna in gura mare ca e vorba de "gunoaie si detractori".

QUOTE
Dvs. domnilor, cu parere de rau, va indepartati de Dumnezeu 


- ce situatie hazlie, cel sau cei care pt. noi reprezinta "oameni fara dumnezeu", sau "impotriva lui Dumnezeu" ne tin predici despre apropierea sau departarea noastra de Dumnezeu.

- exista citeva metode de a verifica cine este mai aproape de Dumnezeu.

1. comparind sursele si invatatura spirituala. Deci, care sint invataturile dupa care se conduc masonii in drumul lor catre Dumnezeu ?

2. comparind dpdv practic rezultatele, trairile si efectele practicii spirituale urmate. Astfel, chemati alaturi de dvs. un mason sa spuna impreuna cu dvs. Tatal Nostru, de 7-10 ori la rind, sau chemati-l sa faca impreuna cu dvs. o meditatie de comuniune cu Dumnezeu Tatal, sau cu Iisus. Intrebati masonul cite minute sau ore pe zi rezerva el lui Dumnezeu si cite Cezaurului ? intrebati masonul cite minute ofera el practicii spirituale si ce efecte divinatorii a avut asupra lui aceasta practica spirituala.

3. numarati sfintii si mintuitii ajunsi la acea stare pe calea "spirituala" a masoneriei si apoi numarati pe cei ajunsi pe cai traditionale precum: crestinism, hinduism, yoga, buddhism, etc.

QUOTE
prin atitudinea aceasta de calai ai ratiunii, ucigand notiuni, concepte si principii necunoscute mintii indoctrinatorilor vostri.


- ce cuvinte pompoase dar fara valoare.

- calaul ratiunii este acela care nu e sustinut si impulsionat de Dumnezeu in gindirea sa motiv pt. care unii dintre acestia au ajuns sa aibe o "inteligenta (ratiune) diabolica". Un astfel de model de gindire este de ex. acea inteligenta diabolica care a gindit, a ordonat si a executat fabricarea virusilor mortali precum HIV, Ebola, etc. Va intreb, cine are interesul sa ucida si sa micsoreze numarul oamenilor de pe planeta ?

- ideea de notiune ucisa este aidoma cu aceea de "cuvinte moarte/goale", iar opusul lor este "cuvinte vii", sau "grele". Ceea ce da viata si greutate unor cuvinte, unor notiuni este gradul (procentul) de adevar cuprinse in acele notiuni/cuvinte si tipul si cantitatea de energie subtila continuta. Aceasta energie este adusa prin aportul obiectivitatii si autenticitatii acelor notiuni, cit si prin gradul de trezire spirituala si acces la adevarul ultim al celui care le exprima verbal sau in scris.

- cine citeste cu atentie si mai ales cu perceptie empatica afirmatiile lui minerval, constata cit de umflate (ca o gogoasa) si pompoase sint afirmatiile lui, si cit de putina greutate energetic-subtila au ele.

- daca tot va prezentati ca fiind niste intiati, hai sa vedem in ce anume sinteti voi initiati d-lor masoni, si sa comparam asa zisa dvs. cunoastere oculta initiatica cu aceea a marilor si milenarelor traditii spirituale. Se vede ca mai toti isi aroga te miri ce titluri si grade de initiati cu care sa falesc, dar luati la bani marunti, initiarea lor este doar o falsa si gogonata pacaleala.

- cu ocazia asta aflam si noi ce "concepte si principii" ne sint noua necunoscute.

- sa incep eu cu un principiu si concept "necunoscut" dlor masoni: legea cauzei si a efectului, sau asa zisa "lege a karmei". Daca ar stii si lua in considerare acest principiu divin universal valabil, multe actiuni malefice nu ar mai face ei.

QUOTE
Dvs. sunteti sclavii propriilor conceptii despre viata din prisma a ceea ce nu cunoasteti, criticand aspru si necontrolat ceea ce nu se aliniaza sistemului dvs. de valori.


- toti sintem sclavii propriilor conceptii, inclusiv voi masonii. Eu as spune ca voi sinteti mai sclavi ca noi, dar ... sa lasam lucrurile se sa reveleze de la sine.

- adevarurile expuse de unii dintre noi erau "impartiale". Efectele pe care le au ele asupra celorlalti este diferit, functie de ceea ce se gaseste in ei. Daca pt. tine ale au avut un caracter "aspru si necontrolat" ne dovedesti practic ce este in tine si care este sistemul tau de valori.

QUOTE
Discutati cu mare interes fata de sine despre "arta de a vorbi" de parca, intr-adevar, cunoasteti sensul, cu adevarat, esoteric al dialecticii, deoarece aceasta este arta de a vorbi, ori, ma rog, arta de a dialoga.


- uite d-le, spre uimirea ta, eu cunosc mai multe sensuri ale ideii de a cuvinta, de a exprima realitati prin scriere si vorbire, chiar si la nivel ezoteric.

QUOTE
Sunteti lacunari in gandire insa nici acest "impediment" nu va opreste din cruciada dvs. rebela si lipsita de sens.


- ce forma "eleganta" de a ne face pe toti "prosti la gramada". smile.gif In afara de faptul ca ne spui prosti si ca nu gindim, ai demonstrat asta vreodata ?

QUOTE
O pilda crestina, mentionata de Biblie, creioneaza ideea ca primul om fara de pacat ar trebui sa arunce piatra.


- noi nu aruncam cu piatra, ci "aruncam" cu adevarul, demascam modul malefic si diabolic in care anumite persoane si grupuri de persoane il manifesta la nivel planetar, national si teritorial, asupra unor persoane, grupuri, popoatre etc. Faptul ca facem asta nu tine de un atac, ci de o aparare in fata atacurilor meschine si perfide pe care aceste persoane si grupari o fac la adresa noastra ca oameni, ca popor si ca umanitate la nivel de planeta.

- cam la fel fac si evreii extremisti care fac apel la asa zisul "anti-semitism" cind cineva prezinta diferite adevaruri despre ei, zicind ca evreii sint atacati, cind de fapt aceia se apara in fata ataturilor unora dintre elitistii evreilor. Cum de mai toti ii ataca pe evrei (nu ca popor, ci ca trasatura a unora dintre ei, cei din asa zisa elita mondiala) si nu ataca alte popoare ? Ati auzit voi de un "anti-tibetanism", sau "anti-egiptean", sau "anti-polonez" samd ? Oare nu le-au dat apa la moara unii membri ai acestui popor, pt. ca o mare multime de oameni din diferite zone ale planetei sa fie nemultuimiti si sa-si manifeste nemultumirea expunind diferite adevaruri despre ei ? Eminescu este un ilustru model de patriot si de demascator al hotilor si vinzatorilor de neam. El a infierat in mai multe rinduri "evreimea" sau mai presic masonii din spatele acestei evreimi, motiv pt. care a si fost UCIS de catre ei.

- vrei sa spui ca astfel de oameni, precum Eminescu au aruncat cu piarta, sau au facut un demers prin care au aparat tara si poporul roman si i-a demascat pe acei tradatori de neam si a oferit oamenilor mostre de adevar privitor la calitatea si caracterul acelor "saltimbaci şi irozi" ?

QUOTE
Draga domnilor dvs. nici sfinti nu sunteti dar cu zeci de bolovani, nu pietre, tot ati aruncat!


- inca nu ai vazut nimic, fata de avalansa care va urma, la nivelul intregii planete si care va constitui, asa cum ne arata si Apocalisa, inceputul sfirsitului "curvei biblice". Nu uita, cei care vor distruge "curva" sint EXACT stapinii vostri din umbra, cei care acum va dau ordine, din om in om, de la gura la ureche, de la grad superior la grad inferior. Nu noi cei care facem aceste demascari vom "distruge curva", noi doar ducem o lupta pt. scoaterea la suprafata a adevarului. Noi nu dam cu piatra, ci cu adevarul.

- uite cine arunca cu piatra:

QUOTE
     21. Atunci un inger puternic a ridicat de jos o piatra ca o
mare piatra de moara, a aruncat-o in mare si a zis: "Cu asa
repeziciune va fi aruncat Babilonul, cetatea cea mare, si apoi nu
va mai fi gasit!


QUOTE
Doriti raspunsuri si am sa vi le dau, desi v-ati tradat conditia umana, prin murdariile comise in repetate randuri.


- ca bine zici, ti-ai tradat conditia umana, prin murdariile comise in repetate randuri"

QUOTE
Este o chestiune de logica si, mai ales, de bun simt. Desi, observ ca bunul simt este in continua scadere, chiar catre disparitie, din pacate.


- abia asteptam sa vedem logica in discutiile tale, ca de bunul tau simt ... o sa discutam la rubrica SF. jamie.gif

QUOTE
O alta chestiune merita a fi mentionata. Dvs. domnilor detractori confundati dialogul coerent, in fapt, cu propria imagine de dialog, lucruri total diferite, dupa cum s-a putut observa. Asadar, cum ar cade ca eu sa ma duc la Academie, de exemplu, si sa-i hartuiesc pentru explicatii pe matematicieni ca, vezi Doamne, dupa calculele mele de neinitiat in matematici, teoriile lor sunt subrede ori chiar ne conduc catre o eroare in masa, conspirativa, subliminala, iar ca remediul la aceste aparente inadvertente logico-matematice ar trebui inlocuite cu propriile mele idei si opinii. In aceeasi masura se actioneaza impotriva masoneriei.


- d-le initiat, hai sa vedem ce mare initiere ai tu si sa o confruntam cu a altor initiati prezenti aici pe forum. Cu ocazia asta vedem si cine pe cine doreste sa duca in eroare si face conspiratii.

QUOTE
Nu se doreste sa se inteleaga mesajul Franc-masoneriei si se recurge, in concluzie, la o expediere brutala, brawniana in genere, catre o dezinformare vadita.


- asteptam de la stapinii si sefii vostri o aprobare pt. a prezenta intr-un mod elocvent, rational si scurt care e "mesajul" masoneriei.

QUOTE
Se doreste o substituire a ideilor masonice cu cele fie ale habotnicilor, fie ale altor ignoranti de o mai joasa speta, fie si a celor care intra pe forum ca sa scrie doar "da" sau "nu". Deja s-a depasit stadiul cand puteam spune ca este hilara chestiunea; acum a devenit tragica.


- hai sa vedem ale cui idei sint habotnice, ale masonilor sau ale celor care ii demasca masoneria ca fiind malefic orientata.

- rog moderatorii si gazdele sa ia act de repetatele jigniri, fie ele directe, fie mascate, pe care minerval le aduce userilor acestui forum.

QUOTE
Fie ca Lumina Marelui Arhitect al Universului sa ne ghideze in lucrarile noastre!
[b]

In loc de cometariu, inchei mesajul cu niste cuvinte scrise din inima, pt. inimile de romani adevarati.

QUOTE
... Veacul nostru ni‑l umplura saltimbacii şi irozii...

Īn izvoarele bătrīne pe eroi mai pot sa caut;
Au cu lira visătoare ori cu sunete de flaut
Poţi să‑īntīmpini patrioţii ce‑au venit de‑atunci īncolo ?
Īnaintea acestora tu ascunde‑te, Apollo !
O, eroi! care‑n trecutul de măriri vă adumbriseţi,
Aţi ajuns acum la modă de vă scot din letopiseţi,
şi cu voi drapīndu‑şi nula, va citează toţi nerozii,
Mestecīnd veacul de aur īn noroiul greu al prozii.
Rămineţi īn umbra sfīntă, Basarabi şi voi Muşatini,
Descălecatori de ţară, dătători de legi şi datini,
Ce cu plugul şi cu spada aţi īntins moşia voastră
De la munte pīn'la mare şi la Dunarea albastră.
Au prezentul nu ni‑i mare ? N‑o sa‑mi dea ce o să cer ?
N‑o sa aflu īntre‑ai noştrii vre un falnic juvaer ?
Au la Sybaris nu suntem līnga capiştea spoieli ?
Nu se nasc glorii īn stradă şi la uşa cafenelii,
N‑avem oameni ce se luptă cu retoricele suliţi
Īn aplauzele grele a canaliei de uliţi,
Pamblicari din alte ţări, care joacă ca pe funii,
Măşti cu toate de renume din comedia minciunii ?
Au de patrie virtute, nu vorbeşte liberalul
De ai crede ca viaţa‑i curata ca cristalul ?
Nici visezi că īnainte‑ţi sta un stīlp de cafenele,
Ce īşi rīde de‑aste vorbe īngīndu‑le pe ele.
Vezi colo pe urīciunea fără suflet, fără cuget,
Cu privirea‑mpăroşata şi la fălci umflat şi buget,
Negru, cocoşat şi lacom un isvor de şiretlicuri,
La tovarăşi săi spune veninoasele‑i nimicuri;
Toţi pe buze‑avīnd virtute, iar īn ei moneda calpă,
Quintesenţa de mizerii de la creştet pīna‑n talpă,
şi deasupra tuturora, oastea să şi‑o recunoască,
Īşi alunga pocitura bulbucaţii ochi de broască...
Dintr‑aceştia ţara noastră īşi alege astazi soli !
Oameni vrednici ca să şază īn zidirea sfintei Golii,
Īn cămeşii cu mīneci lunge şi pe capete scufie,
Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.
Patrioţii ! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,
Unde spumega desfrīul īn mişcări şi īn cuvinte,
Cu evlavie de vulpe, ca īn strane şed pe locuri
şi aplaudă frenetic schime, cīntece şi jocuri...
şi apoi īn sfatul ţarii se adun ca sa admire
Bulgaroi cu cefa groasă, gregotei cu nas subţire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
Toată greco‑bulgarimea e nepoata lui Traian ?
Spuma asta‑nveninată, asta plebe, ast gunoi
Să ajung‑a fi stapīnă şi pe ţară şi pe noi ?
Tot ce‑n ţarile vecine e smintit şi stirpitură,
Tot ce‑i īnsemnat cu pata putrejunii de natură,
Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
Toţi se scurseră aicia şi formeaza patrioţii,
Īncīt fonfi şi flecarii, găgăuţi şi guşaţii,
Bīlbiiţi cu gura strīmbă sunt stăpīnii astei naţii !
Voi sunteţi urmaşii Romei ? Nişte răi şi nişte fameni !
I‑e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni !
şi aceasta ciumă‑n lume şi aceste creaturi
Nici ruşine n‑au sa ieie īn smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre‑a o face de ocară,
Īndrăznesc ca să rostească pīn'şi numele tău... ţară !
La Paris īn lupanare de cinismu şi de lene,
Cu femeile‑i pierdute şi‑n orgiile‑i obscene,
Acolo v‑aţi pus averea, tinereţile la stos...
Ce a scos din voi Apusul, cīnd nimic nu e de scos ?
Ne‑aţi venit apoi drept minte o sticluţa de pomada,
Cu monoclu‑n ochi, drept arma beţişor de promenada,
Vestejiţi fără de vreme, dar cu creieri de copil,
Drept ştiinţă‑avīnd īn minte vre un vals de Bal‑Mabil,
Iar īn schimb cu averea toată vreun panuc de curtezană...
O, te‑admir, progenitură de origine romană !
şi acum priviţi cu spaima faţa noastră sceptic‑rece,
Vă miraţi cum de minciuna astazi nu vi se mai trece ?
Cīnd vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul īl vīneaza şi cīştigul fără muncă,
Azi, cīnd fraza lustruită nu ne poate īnşela,
Astazi alţi sunt de vină, domnii mei, nu este‑aşa ?
Prea v‑aţi arătat arama, sfīşiind aceasta ţară,
Prea făcuraţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v‑aţi bătut joc de limba, de strabuni şi obicei,
Ca să nu s‑arate‑odată ce sunteţi ‑ nişte mişei !
Da, cīştigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea ? e‑o nerozie; Geniul ? o nefericire.
Dar lăsaţi macar strămoşii ca să doarma‑n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v‑ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punīnd mīna pe ei,
Să‑i īmparţi īn doua cete: īn smintiţi şi īn mişei,
şi īn două temniţi large cu de‑a sila să‑i aduni,
Să dai foc la puşcarie şi la casa de nebuni !"

                     Mihai Eminescu - Scrisoarea III‑a


QUOTE
De la Nistru pān'la Tisa
Tot Romānul plānsu-mi-sa
Că nu mai poate străbate
De-atāta străinătate
Din Hotin şi pān'la mare
Vin muscalii de-a călare.
De la mare la Hotin
Mereu calea ne-o aţin;
Din Boian la Vatra Dornei
Au umplut omida cornii
Şi străinul tot te paşte
De nu te mai poţi cunoaşte.
Sus la munte, jos la vale
Şi-au facut duşmanii cale.
Din Satmar pānă-n Sacele
Numai vaduri ca acele.
Vai de biet Romān săracul!
Īndărăt dă tot ca racul.
Nici nu-i merge, nici se-ndeamnă,
Nici īi este toamna - toamnă,
Nici e vară - vara lui
Şi-i străin īn ţara lui…
De la Turnu-n Dorohoi
Curg duşmanii īn puhoi
Şi se-aşează pe la noi.
Şi cum vin pe drum de fier
Toate cāntecele pier.
Sboară păsările toate
De neagră străinătate;
Numai umbra spinului
La uşa creştinului,
Īşi dezbracă ţara sānul
Codrul - frate cu Romānul
De secure se tot pleacă
Şi izvoarele īi seacă.
Sărăc īn ţară săracă!

Cine-au īndrăgit străinii
Mānca-i-ar inima cāinii
Mānca-i-ar casa pustia
Şi neamul nemernicia!

Ştefane, Măria Ta,
Tu la Putna nu mai sta
Las'Arhimandritului
Toată grija schitului,
Lasă grija sfinţilor
Īn sama parinţilor.
Clopotele să le tragă
Ziua-ntreagă, noaptea-ntreagă.
Doar s-a-ndura Dumnezeu
Ca să-ţi māntui neamul tău!
Tu te-naltă din mormānt
Să te-aud din corn sunānd
Şi Moldova adunānd.
De-i suna din corn o dată,
Ai s-aduni Moldova toată.
De-i suna de două ori,
Īţi vin codrii-n ajutor.
De-i suna a treia oară
Toţi duşmanii or să piară,
Din hotară īn hotară.
Īndragi-i-ar ciorile
Şi spānzuratorile


PS. Scuze pt. lungime citatelor, dar, Doamne, ce frumos le spune Eminescu ! sorry.gif

Acest topic a fost editat de thunder: 26 Jun 2004, 03:30 AM


--------------------
"De fiecare dată cānd Legea decade, cānd dezordinea se face simţită,
Eu mă supun la o noua naştere pentru a-l apara pe virtuos, pentru a-l distruge pe răufacător.

Pentru a restabili Legea, din cānd īn cānd trebuie să renasc. "
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic
Minerval   O:.M:.R:. - Ilustri Franc-Masoni   11 Jun 2004, 04:47 PM
Minerval   Declaratie: titulatura topicului poarta pecetea ...   11 Jun 2004, 06:06 PM
thunder   QUOTE (Minerval @ 11 Jun 2004, 06:49 PM) Prez...   21 Jun 2004, 12:00 AM
Minerval   Domnule Thunder aceasta este ultima data cand mai ...   21 Jun 2004, 12:40 AM
thunder   QUOTE (Minerval @ 21 Jun 2004, 02:42 AM) Domnule T...   21 Jun 2004, 09:18 AM
Hampu The Great   QUOTE (thunder @ 21 Jun 2004, 11:20 AM) - car...   21 Jun 2004, 09:28 AM
thunder   QUOTE (Hampu The Great @ 21 Jun 2004, 11:30 A...   21 Jun 2004, 10:09 AM
Hampu The Great   Dragul meu thuder, topicul asta s-a vrut a fi un l...   21 Jun 2004, 11:00 AM
MIA   QUOTE (Minerval @ 11 Jun 2004, 05:49 PM) Insa, ina...   21 Jun 2004, 11:30 AM
Hampu The Great   Este socotit de toti cunoscatorii ca fiind castig...   21 Jun 2004, 11:53 AM
MIA   QUOTE (Hampu The Great @ 21 Jun 2004, 12:55 PM) Ar...   21 Jun 2004, 12:20 PM
rossi   @Minerval, din cate stiu eu masonii traiesc sub an...   21 Jun 2004, 01:30 PM
thunder   QUOTE (Hampu The Great @ 21 Jun 2004, 01:02 PM) Dr...   21 Jun 2004, 02:25 PM
Mihai   Prezentul topic nu constituie o 'loja virtuala...   21 Jun 2004, 03:01 PM
thunder   QUOTE (Hampu The Great @ 21 Jun 2004, 01:55 P...   21 Jun 2004, 03:21 PM
Hampu The Great   A wise decision Master Mihai !! Domnule M...   21 Jun 2004, 03:25 PM
gio19ro   Mare Cancelar al Conventului a fost cunoscutul Flo...   21 Jun 2004, 03:54 PM
Hampu The Great   Nu cred ca esti on topic gio, dar am sa raspund eu...   21 Jun 2004, 04:00 PM
gio19ro   Dar Biserica ce zice daca de fatzada sunt de relig...   21 Jun 2004, 04:03 PM
Hampu The Great   Masoneria nu impune o religie anume. Ea propune o ...   21 Jun 2004, 04:38 PM
gio19ro   Totusi in masonerie exista functii de mari preoti....   21 Jun 2004, 04:59 PM
Hampu The Great   Preot: Slujitor al unui cult religios, investit c...   21 Jun 2004, 05:14 PM
FaiLuRe   Nu mi-o luati in nume de rau, insa toate denumiril...   21 Jun 2004, 05:18 PM
gio19ro   QUOTE (Hampu The Great @ 21 Jun 2004, 06:16 PM) Pe...   21 Jun 2004, 05:21 PM
Hampu The Great   Failure : "Nu mi-o luati in nume de rau, insa...   21 Jun 2004, 05:23 PM
FaiLuRe   Bun, deci io la subiectu Masoni si Masonerie is sl...   21 Jun 2004, 05:34 PM
Antont   @Failure: Serios vorbind, cred ca definitia aia p...   21 Jun 2004, 05:37 PM
FaiLuRe   QUOTE (Hampu The Great @ 21 Jun 2004, 06:25 P...   21 Jun 2004, 05:37 PM
gio19ro   @ Failure: Cele "atatea topicuri deschise ...   21 Jun 2004, 06:38 PM
FaiLuRe   @gio19ro : acuma, legat de organizatia lui Bivolar...   21 Jun 2004, 06:55 PM
gio19ro   Ok, hai sa zicem ca exista posibilitatea sa fie im...   21 Jun 2004, 06:56 PM
Minerval   Rog persoanele care au redactat mesaje, prin inter...   21 Jun 2004, 09:41 PM
FaiLuRe   Probabil, ultimul post pe acest thread : QUOTE Va ...   21 Jun 2004, 09:57 PM
cociuba   Din pacate MINERVAL si HTG din moment ce le-ati sp...   21 Jun 2004, 10:05 PM
cociuba   SI inca ceva eu credeam ca aveti un pic de minte d...   21 Jun 2004, 10:09 PM
Minerval   Cand am deschis acest topic am mizat pe civilizati...   21 Jun 2004, 10:17 PM
FaiLuRe   Nu ma pot rabda sa nu dau replica : Civilizatie si...   21 Jun 2004, 10:45 PM
thunder   QUOTE rossi@Minerval, din cate stiu eu masonii tra...   22 Jun 2004, 12:57 AM
Minerval   Mihai a fost notificat asupra comportamentului dvs...   22 Jun 2004, 01:20 AM
thunder   QUOTE (Minerval @ 22 Jun 2004, 03:22 AM) Miha...   22 Jun 2004, 02:04 AM
MIA   QUOTE (Minerval @ 21 Jun 2004, 11:19 PM) Nu eu ori...   22 Jun 2004, 09:18 AM
Hampu The Great   Userul Minerval a dorit sa deschida aici o discuti...   22 Jun 2004, 04:42 PM
gio19ro   Hampule, te cam grabesti. Minerval (Copernic cel ...   22 Jun 2004, 05:10 PM
noi   Ce a vrut Minerval ?? A vrut el sa va fure ?? Da ...   22 Jun 2004, 05:15 PM
MIA   QUOTE (gio19ro @ 22 Jun 2004, 06:12 PM) Minerval (...   22 Jun 2004, 08:24 PM
thunder   QUOTE (Hampu The Great @ 22 Jun 2004, 06:44 P...   22 Jun 2004, 08:40 PM
cociuba   MINERVAL si HTG astept sa continuam aceasta discut...   22 Jun 2004, 09:02 PM
cociuba   PArerea mea , da suntem condusi de anumite persoan...   22 Jun 2004, 09:06 PM
Minerval   Ziua buna tuturor! Domnilor, am observat ca se...   23 Jun 2004, 11:31 PM
thunder   QUOTE (cociuba @ 22 Jun 2004, 11:04 PM) AM . ...   23 Jun 2004, 11:48 PM
Minerval   Am sa raspund la prima intrebare din serie, care a...   24 Jun 2004, 09:43 PM
cociuba   MINERVAL, reciteste textul meu inca o data , eu nu...   24 Jun 2004, 10:14 PM
Minerval   QUOTE (cociuba @ 22 Jun 2004, 09:04 PM) (...) AM ....   24 Jun 2004, 11:08 PM
thunder   QUOTE (Minerval @ 24 Jun 2004, 11:45 PM) Drag...   25 Jun 2004, 01:10 AM
Minerval   Domnule Thunder, cu tot respectul va intreb, dvs. ...   25 Jun 2004, 01:31 AM
MIA   QUOTE (thunder @ 25 Jun 2004, 02:12 AM) El (mason ...   25 Jun 2004, 03:13 PM
MIA   De ce este glorificat Reagan ? Totuşi ... e u...   25 Jun 2004, 03:21 PM
gio19ro   QUOTE (MIA @ 25 Jun 2004, 04:15 PM) Totuşi .....   25 Jun 2004, 04:44 PM
gio19ro   Mia, chiar si in documentarul prezentat zilele tre...   25 Jun 2004, 04:48 PM
thunder   QUOTE (MIA @ 25 Jun 2004, 05:15 PM) QUOTE (th...   25 Jun 2004, 06:54 PM
thunder   QUOTE (Minerval @ 25 Jun 2004, 03:33 AM) Domnule T...   26 Jun 2004, 01:33 AM
thunder   QUOTE (cociuba @ 22 Jun 2004, 11:04 PM) MINER...   26 Jun 2004, 01:43 AM
thunder   aQUOTE (Minerval @ 24 Jun 2004, 01:33 AM) Acu...   26 Jun 2004, 03:16 AM
March   Din ciclul "Barfe,smenuri,susanele" Un...   28 Jun 2004, 08:01 PM
Mrs. Rogers   Eu tin minte ca inca din liceu m-a interesat subi...   28 Jun 2004, 09:19 PM
Minerval   QUOTE (March @ 28 Jun 2004, 08:03 PM) (...) Astept...   29 Jun 2004, 12:51 PM
sorin666   Na, a trebuit sa citesc mult si bine pana sa aflu ...   29 Jun 2004, 12:55 PM
Minerval   Draga toxic, exista pe acest forum redactat statut...   29 Jun 2004, 01:26 PM
Hampu The Great   March: Nu cunosc astfel de lupte sau astfel de in...   29 Jun 2004, 02:21 PM
IO   Da, sigur. DE CE nu-s acceptate femeile?   29 Jun 2004, 02:54 PM
Hampu The Great   "...intr-adevar nici unul din ei nu isi ea fe...   29 Jun 2004, 03:05 PM
sorin666   Daca te va cauta CAND LE VEI FI UTIL probabil ca s...   29 Jun 2004, 03:13 PM
Hampu The Great   Poti sa ramaii linistit, nu au sa te caute (...nu ...   29 Jun 2004, 03:23 PM
noi   "In interiorul Templului masonic nu se poarta...   29 Jun 2004, 03:33 PM
IO   Multumesc pentru lamuriri, HTG. Ar fi de inteles ...   29 Jun 2004, 03:34 PM
Hampu The Great   noi: Cred ca ti-am mai spus deja sunt doar titluri...   29 Jun 2004, 03:45 PM
Mrs. Rogers   Hampu The Great, am inteles ca esti mason. Ti s-a ...   29 Jun 2004, 04:43 PM
Hampu The Great   toxic: Nimeni nu mi-a spus ceva anume. Eram in an...   29 Jun 2004, 04:59 PM
Mrs. Rogers   mersi Hampu. Am inteles ca sunteti multi frati ...   29 Jun 2004, 05:06 PM
Hampu The Great   Ori de cate ori avem prilejul... Acum tu sti ca i...   29 Jun 2004, 05:08 PM
Mrs. Rogers   Si o ultima intrebare, daca mai ai chef sa raspunz...   29 Jun 2004, 05:15 PM
Hampu The Great   Am mai spus s-ar trezi peste noapte cu cateva mili...   29 Jun 2004, 05:19 PM
Mrs. Rogers   Sa presupunem ca tu ai incerca pe mine sa ma convi...   29 Jun 2004, 05:27 PM
Minerval   Poate este o intrebare inoportuna ori puerila, dar...   29 Jun 2004, 08:23 PM
Liceanu18   Va salut cu respect pe toti care din intamplare sa...   29 Jun 2004, 10:41 PM
Mrs. Rogers   QUOTE cred ca Hampu e capabil sa convinga jumatate...   29 Jun 2004, 10:45 PM
Liceanu18   Azi dupa ce am citit ce a zis unul din membri aces...   29 Jun 2004, 10:51 PM
Hampu The Great   toxic: Masoneria nu are legatura cu baptismul pen...   30 Jun 2004, 07:24 AM
MIA   QUOTE (Hampu The Great @ 30 Jun 2004, 08:26 A...   30 Jun 2004, 08:24 AM
Liceanu18   Si pana la urma exista vreo dovada pro/contra ca B...   30 Jun 2004, 11:43 AM
thunder   QUOTE (Minerval @ 29 Jun 2004, 02:53 PM) Exista un...   30 Jun 2004, 11:59 AM
thunder   QUOTE (sorin666 @ 29 Jun 2004, 02:57 PM) Na, a tre...   30 Jun 2004, 12:01 PM
March   O intrebare de la un profan pentru masoni. Care a ...   30 Jun 2004, 12:50 PM
sorin666   "Oameni politici (cu inalta constinta masonic...   30 Jun 2004, 01:06 PM
March   QUOTE (sorin666 @ 30 Jun 2004, 03:08 PM) "Oam...   30 Jun 2004, 01:09 PM
sorin666   Volumul 6 al scrierilor complete ale Marelui H. pa...   30 Jun 2004, 01:12 PM
carpatic   Sorine, pare exagerata parafraza ta si ideea in si...   30 Jun 2004, 01:30 PM
March   QUOTE (sorin666 @ 30 Jun 2004, 03:14 PM) Volumul 6...   30 Jun 2004, 01:50 PM
gio19ro   Cine isi mai aminteste de semnul "am bani dar...   30 Jun 2004, 02:22 PM
sorin666   Scuze, dar nu m-am putut abtine, atit de martiala ...   30 Jun 2004, 02:22 PM
4 Pagini V   1 2 3 > » 


Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 9 June 2024 - 03:06 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman