E Frig Afara ..., "Am zgiriat... |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
E Frig Afara ..., "Am zgiriat... |
11 Nov 2003, 08:47 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 8 Inscris: 10 November 03 Forumist Nr.: 1.171 |
...gheata de pe geam si m am uitat in incapere. Am reusit sa vad criminalul cind tragea 2 gloante in capul victimei. Am inghetat de frica si nu m am miscat din fata geamului decit peste vreo 10 minute cind criminalul deja iesise din casa"
"Sinteti arestat!" zise inspectorul ... De ce l aresteaza? -------------------- RAIDER
|
|
|
28 May 2004, 04:00 PM
|
|||||
Vataf Grup: Membri Mesaje: 151 Inscris: 26 May 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.638 |
Din cate imi amintesc, parca scadea... Volumul de apa dizlocat de nava pe vremea cand era ghiuleaua la bord e mai mare decat suma volumelor dizlocate de nava si de ghiulea separat. (imi trebuie un smilie pt confused, cu pasarele zburand de jur imprejur!!)
pai stai putzin ca nu prea "faci sens"... Abia ziseshi ca semnul gravitatiei e schimbat, deci ar trebui sa se respinga. In plus, intrucat "bula ar īmpinge apa din locul ocupat de ea īn jur", aceasta actiune tinde sa indeparteze restul universului, deci implicit toate celelalte 'colocatare'.
Pentru a va face o idee mai amanuntita despre acest subiect, va recomand sa cititi (in special inceputul celei de-a doua jumatati din) explicatia de la The Straight Dope...
Acest topic a fost editat de Napoleon9th: 28 May 2004, 04:31 PM |
||||
|
|||||
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 02:33 AM |