Intalnire Martie 2004 |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Intalnire Martie 2004 |
3 Mar 2004, 06:39 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.951 Inscris: 19 October 03 Din: bucuresti Forumist Nr.: 1.018 |
Bun! Acum sa nu ne mai incurcam in alte date! A trecut 1 Martie. A facut si Hanul 1 an. Haideti sa vedem cand ne intalnim. De fapt... haideti sa stabilim o intalnire pt luna martie. Va fi sau nu? Si daca da... unde?
Am auzit o propunere pt 707 in Romana. Sustin ideea. Alte pareri? -------------------- Welcome to the jungle
|
|
|
18 Mar 2004, 09:22 PM
|
|
Domnitor Grup: EmailInvalid Mesaje: 1.033 Inscris: 3 September 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 706 |
Ghost: dupa cum am zis, ma gandesc sa tragem un gratar la padure la pusticu ( aproape de Bucuresti ). e si lac acolo, daca e caldut asa merge sa papam un mititel. sper ca atunci kwaky sa te poarte ca gandul pe aripile lui sorin ovidiu vantu pana la noi!
-------------------- I have given it much thought / It seems, disaster must come / At best, only postponed / Shaolin Kung-Fu to survive / Must now be taught to more young men / We must expand, get more pupils / So that the knowledge will spread
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:17 AM |