HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

 
Closed TopicStart new topic
> Pntcd, Polul de centru dreapta
Expression
mesaj 20 Sep 2007, 10:21 AM
Mesaj #1


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 9
Inscris: 20 September 07
Forumist Nr.: 10.589Am mai cerut opinii si pe un alt forum pe problema simpla : Avem cu cine vota ? O sa deschid topicul analizand un partid cu mai putini sustinatori in momentul de fata...

Partidul National Taranesc Crestin Democrat pare a se afla in plin proces de rebranding. De remarcat la nivelul initiativelor din ultima vreme este aderarea PNTCD la Polul de Centru Dreapta (alaturi de Alianta Populara si Partidul National Liberal) si campania pentru alegerile europarlamentare. PNTCD este si partidul ce a propus cel mai tanar candidat la europene in persoana Victor Ionescu. Liderii sustin o promovare puternica a membrilor tineri.
Ce credeti, are vreo sansa un partid cu traditie, a carui imagine a avut mult de suferit in ultimii ani sa se reabiliteze ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 20 Sep 2007, 10:36 AM
Mesaj #2


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507Mai exista un subiect pe tema asta aici.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 February 2019 - 07:56 PM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic