HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Reguli Generale Pentru Membrii Acestui Forum, ce se poate si ce nu
Mihai
mesaj 26 Feb 2003, 02:06 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1Regulament
Incalcarea regulilor prezente in cadrul acestui thread duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar stergerea contului.
In momentul in care trimiteti un mesaj pe forum, consideram ca ati citit si ati fost de acord cu acest regulament.


 • Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum (exceptie o face forumul international); va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sa sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori (asa nu: !!!!!!??????!!!!!!!)
  Ne exprimam acceptul pentru membrii care sunt plecati de mult timp din tara, si care au unele lacune in cunoasterea limbii romane).

 • Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 3 zile, pana la stergerea contului.

 • Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea de informatii care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea materiale, atasati sursa informationala. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: Blocarea accesului la cel putin o saptamana si chiar stergerea contului.

 • Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc si mesajele monosilabice) si cele gen 'invata cum sa te imbogatesti peste noapte' sunt interzise si vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum. Totodata, nu abuzati de zambareti (smilies). Cei care 'persevereaza' in trimiterea de astfel de mesaje vor fi penalizati.

 • Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului dry.gif). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident...). Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa ne contactati pentru a lamuri acesta situatie (si moderatorul poate fi sanctionat la randul sau... wink.gif)
  NU contactati administratorul pentru a va oferi acest privilegiu. In functie de mesaje, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. In special, aceia dintre dumneavoastra care au pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in calitatea mesajelor, vor fi contactati pentru a fi rugati sa ne ajute in moderarea forumului. Mentionam ca membrii grupului Editorial au o sansa in plus pentru a deveni moderatori.

 • Pentru a evita postarea de doua ori a unui thread cu acelasi subiect, va rugam sa folositi optiunea de cautare pe site.

 • Reclama este permisa doar in cadrul doar in cadrul forumului Reclama. Atentie insa: mesajele publicitare catre resurse ilegale sunt sterse! Deasemenea, reclamele de tip 'invata cum sa te imbogatesti peste noapte'. Din experienta anterioara, stim ca se abuzeaza de acest gen de mesaje; membrii care abuzeaza vor fi sanctionati sau, in cazuri extreme, contul va fi sters.

 • Va rugam sa va inregistrati o singura data in acest forum. Folosirea clonelor (aceeasi persoana, cu mai multe conturi) este interzisa.

 • Inregistrarea in cadrul acestui forum nu reprezinta o obligatie din partea dumneavoastra sa participati la discutiile de aici (desi este recomandat). Aveti insa obligatia sa vizitati acest forum cel putin o data pe luna. Persoanele care s-au inregistrat si nu au vizitat forumul pe o perioada mai mare de 35 de zile sunt instiintate prin e-mail. Daca in decurs de o saptamana nu este primit nici un raspuns, se considera ca persoana in cauza a renunta la calitatea de membru, contul fiindu-i sters.


Acestea sunt regulile acestui forum. Cand vom considera necesar, vom modifica sau adauga noi puncte de regulament.
Pe scurt: incercati sa fiti moderat in actiunile dumneavoastra.

Sunteti de acord cu regulamentul si nu sunteti inca membru? Va invitam sa va inregistrati!

In speranta ca veti regasi in 'Hanu-Ancutei' un loc de discutii si de intalnire cu prietenii,
Va dorim o zi cat se poate de placuta,
Administratorii 'Hanu Ancutei'


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 RSS Versiune Text-Only Data este acum: 15 December 2019 - 02:25 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic