HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

Termeni de inregistrare & Reguli
Pentru a continua, trebuie sa fiti de acord cu:
Hanul, prin forumul ce se regaseste la adresa www.HanuAncutei.com este o comunitate virtuala dedicata discutiilor pe diverse teme. O comunitate ce are ca motto Arta de a conversa, ce promoveaza calitatea si bunul simt.
Lansat in martie 2003, Hanul este vizitat lunar de peste 50.000 de persoane si a atras pana in prezent peste 2500 de membri ce sunt incantati sa discute intr-o atmosfera calda si prietenoasa, de forumisti ce promoveaza Arta de a conversa.

Regulamentul este prezentat pentru a ne asigura de existenta unei atmosfere prietenoase in cadrul comunitatii si pentru a evita probleme ce pot sa apara. Desi aceste reguli pot parea numeroase, va rugam sa le cititi cu atentie; o lecturare superficiala a acestora nu va da dreptul de a le incalca. Activitatea dumneavoastra in cadrul Hanului presupune faptul ca ati citit si sunteti de acord cu regulile prezentate in continuare. In cazul in care considerati ca acestea sunt in dezacord cu conduita dumneavoastra, va multumim pentru prezenta, insa va rugam sa va limitati de la a participa activ in cadrul acestei comunitati.

I. Contul si Numele de Utilizator

Fiecare participant in cadrul acestei comunitati are dreptul la un unic cont de utilizator. Acesta se identifica printr-un nume (nickname) si o adresa de email. Aveti drept unic asupra contului pe care il detineti, responsabilitatea pentru continutul materialelor trimise apartinandu-va in totalitate. Va rugam sa luati in considerare faptul ca parola este incriptata in baza de date, motiv pentru care nici conducerea prezentei comunitati nu poate accesa contul dumneavoastra pentru a utiliza sistemul de mesagerie privata sau pentru a trimite mesaje publice.

A. Conturi Clona
Clona reprezinta conturi multiple folosite de aceeasi persoana. Potrivit regulamentului, utilizarea clonelor este interzisa, cu 2 exceptii, prezentate in continuare. Astfel, 1) Se pot folosi clone publice in cadrul unor concursuri (gen Masca de Aur sau Cronicarul Misterios) sau 2) In cazurile in care aveti un motiv intemeiat si administratorul isi da acordul; este necesar sa contactati administratorii prin PM sau email pentru a le comunica situatia respectiva, decizia acestora fiind finala.

B. Nick-ul (Porecla) - Forma de prezenta virtuala
Nick-ul reprezinta unul dintre elementele principale prin intermediul caruia va identificati in cadrul comunitatii. Acesta nu trebuie sa aiba caracter ilegal, imoral sau sa promoveze un anumit produs. Trebuie sa se incadreze in limitele bunului simt si sa fie cat mai usor de reprodus in cadrul unei discutii (spre exemplu, multor forumisti le-ar fi relativ greu sa reproduca un nick de genul IjKHert2923). Este interzisa deasemena folosirea unui nick care sa parodieze un altul, sau un titlu al unui forumist.

B.1. Schimbarea Nick-ului
In cazul in care considerati necesar, este posibila schimbarea nick-ului contului dumneavoastra de catre administratori. Pe parcursul unui an aveti dreptul sa va schimbati nickul de cel mult 2 ori. Schimbarea nickului poate fi publica sau confidentiala.
In cazul in care doriti ca aceasta schimbare sa fie publica, va invitam sa trimiteti in cadrul topicului Schimbari Nickuri un mesaj in acest sens. In cazul in care nu incalca regulile mai sus amintite, in scurt timp nick-ul va fi modificat, iar pentru o perioada de o saptamana va fi setat la titlu vechiul nick, pentru a fi mai usor identificat de ceilalti forumisti.
Daca aveti un motiv intemeiat pentru care doriti ca aceasta modificare sa fie confidentiala, va invitam sa ii contactati pe administratori prin PM cu o cerere in acest sens. Daca acestia isi dau acordul, nickul va fi schimbat in scurt timp. Mentionam ca schimbarea nick-ului nu presupune alte modificari in cadrul contului. Astfel, mesajele scrise sau numarul acestora vor fi prezente in continuare.

C. Titlul Forumistului
Titlul Forumistului reprezinta textul (format, in general, dintr-un singur cuvant), aflat in dreptul fiecarui mesaj pe care il trimiteti, sub nick, acesta reprezentand un barometru, cantitativ si, in unele cazuri, calitativ, al mesajelor scrise.
Astfel, din punct de vedere cantitativ, titlul este setat automat in functie de numarul de mesaje.
Din punct de vedere calitativ, titlurile sunt setate periodic de catre administratorii acestui forum, oglindind calitatea mesajelor scrise. Va rugam sa nu ne contactati pentru a seta un titlu in acest sens, decizia apartinandu-ne in totalitate.
In momentul in care sunteti prezent de peste 18 luni in cadrul acestei comunitati sau aveti un numar mai mare de 2500 de mesaje scrise, aveti dreptul la alegerea unui alt titlu. In acest sens, va invitam sa trimiteti un mesaj in cadrul topicului >Titluri Speciale<; titlul ales trebuie sa se incadreze in ideea acestei comunitati, in nici un caz sa aiba caracter imoral sau tip reclama; in scurt timp dupa trimiterea mesajului veti primi raspunsul. Titlul poate fi modificat de cel mult 2 ori pe an.

D. Avatar - Forma de identificare vizuala
Avatarul reprezinta imaginea aflata in dreptul fiecarui mesaj pe care il trimiteti, sub nick si titlu. Din punct de vedere tehnic, avatarul trebuie sa fie o imagine jpg, jpeg sau gif, avand dimensiuni nu mai mari de 64x64 pixeli si o marime nu mai mare de 15 ko.
Avatarul este optional. Acesta nu trebuie sa aiba caracter ilegal, imoral ori sa promoveze vreun produs, fiind necesar sa se incadreze in limitele bunului simt si ale normalitatii. In cazul in care avatarul dumneavoastra nu va fi considerat in concordanta cu aceasta comunitate si regulile sale, va fi sters si veti fi anuntat in acest sens. Repetarea folosirii unui avatar nepotrivit se poate constitui in penalizare.
Desi nu este obligatoriu, va recomandam sa nu va schimbati avatarul la o perioada mai mica de 60 de zile, deoarece schimbarile repetate ii induc in eroare pe ceilalti participanti la discutiile din cadrul acesei comunitati. Deasemenea, va rugam sa incercati pe cat posibil sa nu folositi un avatar deja utilizat de un alt membru, aceasta fiind o alta modalitate neplacuta de a-i induce in eroare pe ceilalti forumisti. O parte dintre avatarele folosite de ceilalti forumisti le regasiti in cadrul topicului Lista Avatari Deja Utilizati.

E. Poza Personala
O alta facilitate oferita de softul pe care ruleaza forumul HanuAncutei este posibilitatea de a atasa contului o poza personala. Poza personala este optionala si este afisata in cadrul profilului de forumist. Atentie, o poza a dumneavoastra, nu una a catelului sau o priveliste ce v-a incantat. Exista forumuri specializate pentru acest tip de imagini. Poza personala trebuie sa aiba o dimensiune de maxim 250x250 pixeli si o marime de maxim 100 ko.
Va rugam ca respectiva poza sa nu aiba caracter imoral sau ilegal. In cazul in care consideram ca poza nu se incadreaza regulilor acestei comunitati, ea va fi stearsa. Incararea in mod repetat a unor poze ce contravin regulamentului atrage de la sine penalizari.

F. Semnatura
Semnatura reprezinta textul ce apare in fiecare mesaj, sub textul scris, delimitata printr-o linie orizontala. Setatati semnatura doar daca aveti un mesaj interesant de transmis, care sa va reprezinte; semnatura este optionala. Aceasta poate fi sub forma unei imagini, a unui text sau a unei imbinari imagine&text. Semnatura nu trebuie sa depaseasca 3 randuri sau 300x50 pixeli in cazul unei imagini (imaginea nu trebuie sa fie mai mare de 10 ko). Va rugam deasemenea sa nu utilizati in mod excesiv codul BB in cadrul semnaturii (spre exemplu, folosirea a numeroase culori, marirea deosebita a fontului, etc.). Au dreptul sa includa un link in cadrul semnaturii doar forumistii ce au scris cel putin 250 de mesaje pe forum. Mai multe detalii veti regasi in cadrul sectiunii din >Ghid de Utilizare<. Moderatorii si Administratorii au dreptul la un spatiu mai mare de utilizare a semnaturii in cazul in care promoveaza anumite evenimente sau aspecte din cadrul Hanului.
Va rugam ca semnatura sa nu aiba un caracter ilegal, imoral sau sa promoveze un produs (reclama) ori sa parodieze vreo componenta a acestei comunitati. In cazul in care consideram ca semnatura nu se incadreaza regulilor acestei comunitati, ea va fi stearsa. Utilizarea in mod repetat a unei semnaturi ce contravine regulilor acestui forum atrage de la sine penalizari.

G. Informatii Suplimentare In Cadrul Contului
In cadrul profilului personal, puteti completa alte detalii care doriti sa fie cunoscute de catre ceilalti forumisti.
Printre acestea se numara data nasterii, adresa site personal, date identificare messenger (ICQ, AIM, MSN, Y!), locatie fizica si interese.
Informatiile respective sunt optionale. In cazul in care decideti sa le completati, va rugam ca acestea sa fie reale si sa va apartina. Asadar, nu completati la ID ICQ ID-ul altei persoane sau la site-ul personal, un site preferat, ce nu va apartine. Totodata, va rugam sa nu prezentati informatii imorale sau ilegale in cadrul acestor campuri. In cazul in care consideram ca informatiile prezentate incalca regulile acestei comunitati, vor fi editate, existand posibilitatea unei penalizari.

H. Dezactivarea Contului
In cazul in care considerati ca activitatea dumneavoastra la Han a atins un punct final, va multumim pentru prezenta din cadrul comunitatii. Va invitam sa ne contactati prin PM sau email pentru a ne comunica acest lucru. Contul va deveni inactiv, putand in orice moment sa ne contactati pentru a va reactiva contul. Dezactivarea contului nu presupune stergerea mesajelor trimise pana la acea data.

I. Stergerea Contului
Conturile ce nu au fost validate intr-o perioada de 60 de zile vor fi sterse. Deasemenea, exista posibilitatea stergerii conturilor din cadrul carora nu s-a trimis nici un mesaj public de mai mult de 60 de zile. Veti fi anuntati prin email cu 10 zile inainte in cazul unei posibile stergeri a contului.

J. Consecinte ale Incalcarii Regulamentului

In functie de gravitatea incalcarii regulilor prezente in cadrul acestui regulament:

ť Veti fi contactat prin PM sau email de catre moderator sau administrator
ť Veti fi atentionat public, fie in topicul in cadrul caruia ati incalcat regulamentul (insotit de editarea sau stergerea mesajelor respective), fie in cadrul topicului Penalizari
ť Veti fi avertizat prin sistemul de avertizare al forumului
ť Mesajele vor fi trecute in asteptare, urmand ca acestea sa fie aprobate de moderatori inainte de a fi publicate
ť Vi se va interzice dreptul de a citi sau trimite mesaje in cadrul unui subforum sau a mai multora
ť Contul va fi banat, devenind imposibila utilizarea acestuia
ť Adresa de IP va fi banata, fiind imposibila accesarea Hanului de la adresa respectiva
ť Va fi contactat ISP-ul, pentru a i se aduce la cunostinta activitatea malitioasa din cadrul acestei comunitati

II. Subiecte de Discutie - Topics si Sondaje

In functie de grupul de forumisti din care faceti parte, veti avea posibilitatea de a lansa subiecte de discutii si sondaje in cadrul a diverse subforumuri. Va rugam, in cazul in care sunteti nou venit la Han sa descoperiti Hanul mai mult raspunzand subiectelor deja existente, decat lansand altele noi.
Primul pas in lansarea unui topic este crearea unei imagini de ansamblu asupra a ceea ce propuneti spre discutie. Urmatorul pas este alegerea subforumului dedicat respectivei discutii. Al treilea pas este utilizarea functiei Cauta, pentru a va asigura ca nu exista subiecte de discutie asemanatoare (eventual contactati un moderator sau administratorul, in cazul in care aveti intrebari referitoare la lansarea unui topic). Daca totul a decurs cum trebuie, va invitam sa lansati topicul. Va rugam sa alegeti un titlu care sa prezinte pe scurt ideea discutiei respective. Un topic de succes este acela unde titlul este ales cat mai sugestiv. Optional, puteti mentiona si o scurta descriere a respectivului topic. Va rugam ca aceasta sa nu coincida cu titlul ales. Nu lansati topicuri asemanatoare in subforumuri diferite (nu multiplicati un topic).
Va rugam sa lansati un topic doar daca oferiti ceva cu adevarat interesant spre discutie, subiecte care sa respecte ARTA de a conversa.

In cazul sondajului, aveti grija ca atat intrebarea acestuia, cat si raspunsurile propuse sa fie cat mai sugestive si sa reuneasca o gama cat mai larga de opinii. Spre exemplu, o intrebare de genul 'Ce religie aveti' avand ca optiuni '1. Crestinism' si '2. Islamism' micsoreaza cu mult posibilitatea de a raspunde, existand numeroase persoane care nu se regasesc in nici unul dintre cele doua raspunsuri. Eventual adaugati o optiune 'Alt raspuns', cu posibilitatea ca forumistul respectiv sa prezinte pe larg raspunsul in cauza in cadrul topicului. Puteti completa maxim 10 raspunsuri, insa nu este necesar sa completati toate campurile dedicate acestor raspunsuri (este posibil sa completati si doar 3 campuri).

A. Topics Speciale
Unele topics sunt notate in mod diferit, in functie de importanta acestora. Astfel, exista mai multe tipuri de topics speciale:

1. Topics 'Important'
Un Topic Important este afisat in cadrul listei de topicuri dintr-un subforum deasupra tuturor celorlalte. Un Topic este setat Important in functie de mai multi factori, printre care numarul de vizualizari, numarul de raspunsuri si mesajul pe care il transmite. Acesta poate fi setat de moderatori sau de catre administratori. Va rugam, nu ii contactati in acest scop, deoarece decizia le apartine.

2. Topics 'Arhiva'
Exista anumite discutii ce dezbat un eveniment sau o idee, care, de-a lungul timpului, si-a pierdut din importanta ori s-a ajuns la un punct in care discutia este incheiata. O parte dintre aceste discutii sunt inchise si arhivate (in titlu apare fie [A] fie [Arhiva]). Nu toate topicurile inchise devin arhive (spre exemplu, exista topicuri inchise deoarece discutia respectiva incalca regulamentul, ori exista un subiect asemanator, etc.)

3. Topics 'Enciclopedie'
Una dintre ideile ce stau la baza Hanului este de a oferi informatii de calitate, informatii ce nu sunt de obicei prezente pe Internet sau in ziarele de astazi. Incurajam forumistii sa lanseze asemenea topicuri, in care sa prezinte materiale interesante, noutati pentru multe persoane. In general topicurile de acest gen sunt considerate mici 'Enciclopedii' si notate ca atare (in titlu este prezent fie un [e], fie un [Enc.]). In unele cazuri asemenea topicuri sunt setate ca 'Important'. Nu toate topicurile 'Importante' sunt 'Enciclopedii' si nici invers. Va rugam ca, in cazul in care nu sunteti autorul unui asemenea topic sa interveniti strict daca aveti un mesaj care sa fie ontopic si sa prezinte informatii referitoare la subiectul in cauza. Este recomandat insa sa lasati topicul 'sa curga' doar cu ajutorul mesajelor trimise de cel ce l-a lansat. Ne rezervam dreptul, in cazul in care consideram ca sunt necorespunzatoare, sa stergem unele mesaje din topicuri 'Enciclopedie'. In cazul in care lansati o mini enciclopedie, va invitam sa anuntati in cadrul topicului >>Propuneri Enciclopedii<<. Decizia referitoare la setarea topicului respectiv ca enciclopedie ne apartine in totalitate.

4. Topics' Linkuri'
Anumite subforumuri gazduiesc un topic in cadrul carui sunteti invitati sa trimiteti linkuri referitoare la domeniul specific subforumului respectiv. Atentie, aceste topicuri nu sunt destinate cresterii artificiale a numarului de mesaje, ci informarii referitoare la diverse siteuri, motiv pentru care va rugam trimiteti linkuri doar daca le considerati interesante, nu cate un mesaj la fiecare doua zile. Topicurile in cauza vor avea un titlu sugestiv pentru domeniul pe care il promoveaza (spre exemplu: 'Stiri: Linkuri Utile'). Un caz particular de 'Linkuri Utile' il reprezinta topicul Site-uri Web Interesante. Va rugam sa nu postati aici un link pe care l-ati mai trimis intr-unul din celelalte topicuri specializate. Deasemenea, incercati pe cat posibil sa verificati linkurile prezentate in urma de ceilalti forumisti, pentru a nu duplica materialul deja existent.

5. Topics 'Stiri'
Asemanator Topicurilor 'Links', 'Stirile' prezinta noutati din diverse domenii. Acestea urmeaza aceleasi reguli cu topicurile 'Linkuri.

III. Mesaje - Postari

Inainte de a trimite un mesaj cititi toate mesajele precedente din respectivul topic (sau - in cazul topicurilor foarte mari primele si ultimele mesaje, pentru a va forma o imagine de ansamblu). Astfel este eliminata posibilitatea repetarii ideilor trimise. Deasemenea, va invitam sa va limitati de a trimite mesaje de genul 'sunt de acord cu y'; va respectam opinia, insa dorim sa citim cat mai multe opinii argumentate, nu simple aprobari.
Va rugam nu abuzati de optiunea 'Quote' (citat). Nu citati mesajul imediat precedent si nu citati un intreg mesaj, ci doar fragmentul pe care doriti sa il comentati. Tototdata, va rugam sa nu trimiteti mesaje consecutive la intervale scurte de timp; in cazul in care aveti ceva de adaugat, editati primul mesaj.
In momentul in care scrieti un mesaj, va rugam sa va asigurati ca acesta respecta urmatoarele reguli:

Regula de Aur: Promoveaza ideea Hanului. Anume ARTA DE A CONVERSA. Trimiteti mesaje doar daca aveti ceva cu adevarat interesant si constructiv de spus, nu pentru a va mari in mod artificial numarul de mesaje. La Han nu sunt concursuri in privinta numarului de mesaje, dar sunt concursuri in privinta Calitatii acestora. Respectati opiniile celorlalti, chiar daca sunt diferite de ale dumnevoastra. Zeci de mii de persoane viziteaza Hanul lunar. Prezentati prin mesajele dumneavoastra o imagine pentru care sa fiti respectat(a), nu una pentru care sa fiti ignorat(a).

ť Utilizarea corecta a limbii romane este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum (exceptie o face forumul international). Asadar, verificati daca mesajul este corect atat din punct de vedere al limbii romane cat si din punct de vedere al tehnoredactarii. Nu folositi abundent litere mari sau semne de punctuatie, nu inlocuiti diacriticele cu grupari de genul sh, tz. Semnele de punctuatie se pun imediat dupa ultimul cuvant care le preceda, dupa care urmeaza un spatiu si urmatorul cuvant; asemanator si in cazul parantezelor - un spatiu inainte de deschiderea si unul dupa inchiderea parantezei, iar in cadrul parantezei nu se lasa spatiu dupa primul si inainte de ultimul cuvant.
Deasemenea, va rugam sa nu utilizati in mod frecvent puncte de suspenise, iar in cazurile in care acestea sunt necesare, va reamintim ca punctele de suspensie sunt 3 (...), nu 2, 5 sau 10.
Totodata, o propozitie/fraza incepe cu majuscula si se incheie prin punct.
Incercati pe cat posibil sa respectati aceste reguli. Astfel mesajul dumneavoastra va fi citit mai usor si veti primi un plus din partea lectorului. Utilizarea corecta a limbii romane este o conditie de baza. pentru a face parte din comunitatea Hanului.

ť Nu contine atacuri, sub orice forma ar fi acestea (injuraturi, certuri, atacuri la persoana); in cazul in care nu sunteti de acord cu un mesaj, exista o cale eleganta de a va exprima opinia, in nici un caz sub forma atacurilor. Ideile de calitate reprezinta baza discutiilor de la Han, in nici un caz jignirile.

ť Ideile sunt prezentate coerent, argumentat si au legatura cu subiectul dezbatut. Sunt interzise mesajele offtopic (cu exceptia subforumului 'Poiana lu Iocan'), mesajele monosilabice sau cele formate doar din zambareti. In cazul in care considerati ca ideea dumneavoastra trebuie publicata, insa nu se incadreaza in respectivul topic, va invitam sa cautati in prealabil un posibil topic unde s-ar potrivi mesajul respectiv si, in cazul in care acesta nu exista, sa lansati un nou subiect de discutie.

ť Nu promoveaza vreun produs sub forma de reclama (in acest sens aveti la dispozitie subforumul Reclama).

ť Nu este un raspuns la un mesaj offtopic sau la alt gen de mesaje ce incalca regulamentul Hanului.

ť Nu promoveaza activitati ilegale, incluzand, insa fara a se limita la: incalcarea drepturilor de autor, linkuri catre siteuri warez sau materiale pornografice, informatii confidentiale;

ť Limbajul folosit este unul normal, fara obscenitati sau observatii vulgare

ť Nu contine discriminari referitoare la rasa, etnie, religie, sex, varsta, ori alte discriminari personale. La Han este binevenit oricine, atat timp cat promoveaza ARTA de a conversa.

Activitatile de tip SPAM sau trolling sunt interzise la Han. Orice mesaj de tip spam sau trolling va fi sters, iar forumistul in cauza penalizat. Va rugam nu incurajati trolling-ul sau SPAM-ul, nu raspundeti mesajelor ce au unic scop de a incita la scandal, ci folositi optiunea 'Reclama acest mesaj', pentru a le reclama moderatorului.

In cazul in care se considera ca un mesaj este in contradictie cu prezenta comunitate, acesta va fi sters.

A. Editarea Mesajelor
Un mesaj poate fi editat de catre autorul sau pe un interval de 24 de ore de la data trimiterii acestuia. Dupa editare apare textul 'Editat de (nume forumist) la (data editarii)'. In cazul in care, urmare a editarii survin modificari majore in mesaj, va rugam sa mentionati motivul editarii. Totodata, va rugam sa nu interveniti printr-o editare a mesajului care sa modifice ideea initiala dupa ce au fost trimise deja raspunsuri la mesajul respectiv. In cazuri deosebite, puteti contacta administratorul sau moderatorul in cazul in care doriti sa fie editat mesajul insa a expirat termenul de editare.

B. Stergerea Mesajelor
Un mesaj poate fi sters de catre moderator sau administrator, daca mesajul respectiv incalca regulamentul sau, in unele cazuri, la cererea autorului sau. Daca doriti ca un mesaj sau mai multe sa fie sterse, va invitam sa contactati administratorul, decizia fiind data de cat de coerent ramane topicul dupa stergerea mesajului respectiv.

C. Atasamente In Cadrul Mesajelor
In anumite subforumuri puteti atasa fisiere unui mesaj. Va rugam ca fisierele sa aiba legatura cu mesajul respectiv si sa nu aiba caracter imoral sau ilegal.

IV. Mesaje Private si Email-uri

Va rugam nu abuzati de optiunea PM sau email pentru a trimite mesaje promovand un anumit produs sau pentru atacuri ori observatii malitioase. Orice actiune de acest tip va fi penalizata.

In cazul in care primiti mesaje cu continut malitios sau reclame, va rugam sa le forwordati prin PM sau email catre administrator.

V. Moderatori

ť Moderatorii sunt forumisti ce respecta regulamentul si vegheaza ca si ceilalti sa il respecte. Ei vor incerca pe cat posibil sa pastreze o atmosfera linistita si prietenoasa la Han. Moderatorii sunt numiti dupa ce au fost analizate mai multe criterii, printre care activitatea de calitate, relatia cu ceilalti forumisti, interesul pentru un anumit domeniu, obiectivitatea.

ť Moderatorii nu au obligatia de a va contacta de fiecare data cand este sters vreun mesaj de-al dumneavoastra. Insa, pe cat posibil, in functie de timpul liber al acestora, va vor informa cand incalcati regulamentul.

ť Daca doriti sa propuneti un forumist (sau chiar pe dumneavoastra) ca moderator al unui subforum la Han, va invitam sa utilizati Pagina de Contact, selectand ca subiect 'Propunere Moderator'. Va rugam sa precizati de ce considerati ca respectiva persoana va fi un bun moderator. Dupa ce primim propunerea, o vom studia si vom decida asupra acesteia. Este posibil sa numim moderatorul respectiv dupa o zi, dupa o luna sau niciodata.

ť Va rugam nu va identificati ca moderator in cazul in care nu ati fost numit. Asadar, nu faceti observatii publice referitoare la incalcarea regulamentului. In cazul in care considerati ca acesta se incalca, contactati-l pe moderatorul subforumului respectiv, utilizati optiunea 'Reclama acest mesaj' sau contactati administratorul, prin PM, email sau prin Pagina de Contact.

ť Va rugam nu trimiteti obiectii publice la adresa unui forumist sau a unui moderator. In cazul in care aveti ceva de reclamat referitor la activitatea unui moderator sau a unui forumist, va rugam sa folositi Formularul de Contact.

VI. Alte Observatii

ť Suntem constienti de faptul ca este posibil ca regulile de fata sa nu acopere toata gama de activitati deranjante din cadrul unei comunitati. Orice activitate ce are ca scop dezechilibrarea aceste comunitati va fi sanctionata.

ť Anumite subforumuri pot avea un regulament local, reguli ce se aplica doar in acel subforum. In cazul in care trimiteti mesaje in aceste locuri, va obligati sa respectati atat regulamentul general, cat si mentiunile locale.

ť In cazul in care aveti cunostinta ca regulamentul a fost incalcat de un anumit forumist, va rugam sa ne contactati PM sau email sau folosind Formularul de Contact.

Va multumim pentru lecturarea acestor reguli. Va invitam sa promovam impreuna ARTA de a conversa, sa discutam civilizat si inteligent, sa pastram o atmosfera calda si prietenoasa la Hanu Ancutei! Asteptam orice intrebare sau nelamurire, prin PM, email sau prin Formularul de Contact.
Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra in a realiza din Han o comunitate de care sa fim mandri cu totii!
RSS Versiune Text-Only Data este acum: 19 March 2024 - 03:59 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman