Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
![]() ![]() |
18 Nov 2008, 03:08 PM
|
|
![]() Dregator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 885 Inscris: 18 August 05 Din: Bucureşti Forumist Nr.: 6.802 |
Funcţia pe care o are sunt sigură că nu şi-a dat-o singur! Poate că, în acest fel, au vrut românii să-l felciite, să-l premieze pentru iniţiativa lui cu SMURD-ul. Ce e rău în asta?
L-au pus americanii pe Obama preşedintele SUA fără să aibă nici jumătate din calităţile palestinianului nostru... Aşa îl vorbesc acum şi pe Bărdişteanu! Şi acest medic a salvat mii de vieţi şi în loc să fie felicitat, e luat la întrebări şi alergat în tribunale! Ştiţi bancul cu ciroba de români din Iad? Bun banc! Ni se potriveşte mănuşă! -------------------- Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores
|
|
|
|
18 Nov 2008, 05:15 PM
|
|
![]() Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 9.444 Inscris: 8 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.507 |
Cu Bradisteanu e alta poveste. Bradisteanu este cercetat pentru coruptie in cazul licitatiei pentru echipamente medicale destinate sistemului penitenciar. Mita pe care ar fi primit-o de la firma austriaco-elvetiana CC Med AG se ridica la patru milioane de euro. Daca a salvat vieti trebuie sa aiba imunitate in acest caz?
-------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
18 Nov 2008, 10:23 PM
|
|
![]() Dregator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 885 Inscris: 18 August 05 Din: Bucureşti Forumist Nr.: 6.802 |
Cu Bradisteanu e alta poveste. Bradisteanu este cercetat pentru coruptie in cazul licitatiei pentru echipamente medicale destinate sistemului penitenciar. Mita pe care ar fi primit-o de la firma austriaco-elvetiana CC Med AG se ridica la patru milioane de euro. Daca a salvat vieti trebuie sa aiba imunitate in acest caz? Da! Brădişteanu a făcut greşeala să se bage în politică pentru a fi mâna care scoate castanele din foc. Nici un miliard de euro nu justifică hărţuirea unui medic de valoarea lui! -------------------- Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores
|
|
|
|
| Promo Contextual |
18 Nov 2008, 10:23 PM
|
|
ContextuALL |
|
|
|
|
18 Nov 2008, 11:55 PM
|
|
![]() Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 9.444 Inscris: 8 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.507 |
Ei, na! Daca unul isi face bine meseria trebuie sa i se tolereze infractiunile?! De unde si pana unde?!
-------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
19 Nov 2008, 09:04 AM
|
|
Ei, na! Daca unul isi face bine meseria trebuie sa i se tolereze infractiunile?! De unde si pana unde?! Au încheiat procesul? Nu. Asta e una. A doua, Brădişteanu a fost doar o unealtă acolo. Cei care ar trebui să fie acum târâţi prin tribunale nu se vor arăta niciodată! Dar, urmează Arafat ăsta! Pun pariu că i-au dat funcţie ca să-l încalţe şi pe el mai târziu! Sper să fie mai inteligent ca Brădişteanu şi să nu s emai lase încâtntat de promisiuni specifice vremurilor de rahat în care trăim! Îmi pare rău că nu ştiu dacă e undeva emisiunea lui Badea unde acesta îi ia apărarea într-un mod pertinent lui Brădişteanu. Trebuie să fie înregistrată pe undeva... -------------------- Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores
|
|
|
|
19 Nov 2008, 09:54 AM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.943 Inscris: 9 December 06 Din: Undeva in acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Chiar de ce nu a facut Bradisteanu, Popa, Irinel Popescu, Oprescu, etc.? Daca nu era Raed Arafat ramaneam si azi la salvarile alea TV-uri si Dacii, cu targi ruginite si plafoane gaurite? Cred ca exista o diferenta in modul de gandire al acestor domni, in timp ce romanii se gandeau numai la castig, palestinianul se gandea cum sa castige.
-------------------- Cunoasterea omului, este inceputul perfectiunii. Cunoasterea Divina, este implinirea perfectiunii.
VOTATI: www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees, P.N.RETEZAT, O MINUNE A LUMII NATURALE. |
|
|
|
19 Nov 2008, 11:34 AM
|
|
Au încheiat procesul? Din cate inteleg din ce spui tu ar fi trebuit ca individul nici macar sa nu fi fost deranjat cu vreun proces, pentru ca fiind un medic bun are dreptul sa trucheze licitatii si sa-si traga comisioane consistente! -------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
19 Nov 2008, 12:03 PM
|
|
![]() From Cooca Macaii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.249 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
De unde vad ca mai mult conteaza individul (rasa, sex, religie, moralitate, etc.) decat ceea ce face! Asa e la balcanici!
Astia, americanii, cum au cate un mexican, italian, roman, samd care face ceva, imediat il scot ca pe un mare american, erou national. La noi e invers, cum se ridica unul sa faca ceva, imediat incep cautarile in trecutul lui, sa vada, nu e tigan, evreu, armean, palestinian, homalau, satanist, etc. D-aia, mai baieti, nu se face nimic in tara asta. Din cauza gandirii asteia, incurajata de clasa politica, a ajuns o cocina, si cand cobori in cocina te mananca porcii. Pentru un asa risc trebuie sa ai castiguri pe masura. E un cerc vicios, din care nici dracu nu ne mai scoate, ne invartim in el de 2000 de ani, ca testiculele intr-o galeata ( ce poet sunt! Sa va spun ceva: daca eu sau unii dragi mie ar fi pe moarte, poate sa ii salveze si bin Laden, eu o sa ii fiu recunoscator acelui om. Au savarsit infractiuni, sa fie judecati pt ele, DAR nicio infractiune din lume nu ar trebui sa umbreasca rezultatele muncii unui om. Nu intelegeti ca tara nu merge inainte prin CV-uri curate, ci prin fapte. Credeti voi ca Mihai Viteazul, Stefan, Tepes, Burebista, erau culmi ale moralitatii si verticalitatii? He, he.... -------------------- Dragii mei politicieni : V-as coase la gura cu sfoara, vreau sa va doara!/ Sa ne mintiti doar din priviri, pentru ultima oara/ Iubiti-ne, cum iubiti parfumurile tari/ Cand va numim tarfe politice, calai si mercenari.
Sa ajutam invatamantul din Romania Donez computer putin folosit Moartea Domnului Trandafir |
|
|
|
19 Nov 2008, 12:42 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 6.207 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Apropos, care este business model-ul lui SMURD?
-------------------- Azi avem.
![]() |
|
|
|
19 Nov 2008, 04:56 PM
|
|
Chiar de ce nu a facut Bradisteanu, Popa, Irinel Popescu, Oprescu, etc.? Daca nu era Raed Arafat ramaneam si azi la salvarile alea TV-uri si Dacii, cu targi ruginite si plafoane gaurite? Cred ca exista o diferenta in modul de gandire al acestor domni, in timp ce romanii se gandeau numai la castig, palestinianul se gandea cum sa castige. Eu nu cred că palestinianul s-a gândit să câştige. Dacă s-ar fi gândit la asta, se făcea comerciant, dădea un tun - ca mulţi alţi arabi - şi se făcea nabab din prima! Ne zicea pa şi pusi şi-şi vedea de ale lui pe alte meleaguri. Are dreptate Cucu Mucu, pe mine de m-ar salva şi Dracu' în persoană, aş zice săru'mâna! -------------------- Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores
|
|
|
|
19 Nov 2008, 05:05 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.943 Inscris: 9 December 06 Din: Undeva in acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Eu nu cred că palestinianul s-a gândit să câştige. "cum sa castige" QUOTE Are dreptate Cucu Mucu, pe mine de m-ar salva şi Dracu' în persoană, aş zice săru'mâna! No comment. -------------------- Cunoasterea omului, este inceputul perfectiunii. Cunoasterea Divina, este implinirea perfectiunii.
VOTATI: www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees, P.N.RETEZAT, O MINUNE A LUMII NATURALE. |
|
|
|
19 Nov 2008, 09:03 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.987 Inscris: 16 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.605 |
1. Funcţia pe care o are sunt sigură că nu şi-a dat-o singur! Poate că, în acest fel, au vrut românii să-l felciite, să-l premieze pentru iniţiativa lui cu SMURD-ul. Ce e rău în asta? L-au pus americanii pe Obama preşedintele SUA fără să aibă nici jumătate din calităţile palestinianului nostru... Aşa îl vorbesc acum şi pe Bărdişteanu! Şi acest medic a salvat mii de vieţi şi în loc să fie felicitat, e luat la întrebări şi alergat în tribunale! 2.Eu nu cred că palestinianul s-a gândit să câştige. Dacă s-ar fi gândit la asta, se făcea comerciant, dădea un tun - ca mulţi alţi arabi - şi se făcea nabab O judecata de valoare! baga politica, esti la fics! Omu' chiar e nabab |
|
|
|
19 Nov 2008, 09:14 PM
|
|
E nabab acum, poate, după ani de muncă. Nu s-a dat de-a dura şi i s-a umplut buzunarul de bănet din aur!
P.S. Nu scriu având pretenţia unor "judecăţi de valoare", ci pur şi simplu îmi exprim o părere. Dacă eram în stare să emit "judecăţi de valoare" eram şi eu cine ştie ce... nabab. Acest topic a fost editat de coconut: 19 Nov 2008, 09:15 PM -------------------- Felix qui, quod amat, defendere fortiter audet - Ovidiu, Amores
|
|
|
|
20 Nov 2008, 04:48 AM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.987 Inscris: 16 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.605 |
Respectivul nu face acte de caritate, face o afacere din salvarea de vieti, ceea ce e ok. Dar pentru asta nu trebuie ridicat in slavi.
Nu e ok ca e secretar de stat la ministerul care da banii pentru afacerea pe care o face. |
|
|
|
20 Nov 2008, 07:32 AM
|
|
|
piticanie oPsedata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 6.669 Inscris: 7 January 04 Din: timisoara Forumist Nr.: 1.726 |
Eu nu cred că palestinianul s-a gândit să câştige. Dacă s-ar fi gândit la asta, se făcea comerciant, dădea un tun - ca mulţi alţi arabi - şi se făcea nabab din prima! Ne zicea pa şi pusi şi-şi vedea de ale lui pe alte meleaguri. Are dreptate Cucu Mucu, pe mine de m-ar salva şi Dracu' în persoană, aş zice săru'mâna! parerea mea e ca a dat un tun... atit ca e acceptat emotional cat despre parerea lui Cucu Mucu... mare dreptate are, cu mentiunea ca daca as putea sa aleg ce culoare are dracu cela.... -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 9 January 2009 - 03:16 PM |