Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Scoala De Iarna De Jurnalism
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Prima lectie: alegeti un pix, un creion, o bucată de cretă, un stilou, creion digital, bla, bla, bla. Alegeţi suportul pe care vreţi să scribăliţi la greu ştiri, note, reportaje. Nu aveţi ce să faceţi cu ele da dacă tot suntem la şcoală atunci tre să faceţi ce răcneşte profu de jurnalism că altfel aţi băgat-o pe mānecă.
rofl.gif
Ovidiu Bufnila
Aloo, linişte īn fundu clasei că vă pun la colţ cu genunchii pe cioburi de televizor din ăla mārşav care suge timpu poporanilor de prin case, de prin mall-uri şi de prin benzinării manipulāndu-i mārşăveşte, mama lor de interese de grup, de haită televizionistă că doar acolo, voi, viitorii jurnalişti ai patriei o să vă faceţi mendrele. Acum dacă tot aţi nimerit īn braţele bufnilului jurnalistic s-ar cuveni să-mi fac CV-ul. Sunt jurnalist de un milion de ani şi am halit litere de plumb cu grămada de m-am făcut rotofei presar. Era mişto să fi fost presar de-adevăratelea că aveam bulan mişto, conturi şparlite de la Bancorex şi ajungeam şi eu mare boss şi manager de sticleţi la Doi şi-un sfert.

Prima Temă: ce direcţii de lucru v-am dat īn textul autoironic de mai sus. Şi la ce e bună autoironia īn presă?
rofl.gif
Ovidiu Bufnila
Mişto răspunsuri, bravo. Acum că ne-am lămurit cu chestia asta cu direcţile ascunse de la Scoala De Iarna De Jurnalism sa vedem ce trebuie sa faceti daca vreti sa deveniti jurnalisti. E o gogoritză chestia aia cu eu vreau sa ajung jurnalist de investigaţii. Fals. Sau eu vreau să fiu moderator, bla, bla, bla. Nimereşti cumva īn lumea mass mediei şi vezi după aia ce se alege din tine. Să nu ne īmbătăm cu apă rece. Văd că v-aţi adunat ceva īnvăţacei la Scoala De Iarnă De Jurnalism aşa că Romānia poate răsfula liniştită, o nouă generaţie de jurnalişti bengoşi va salva democraţia dāmboviţeană de la colapsul crizat globalist.

Acum, ascultaţi aici la bufnil: care are chef, curaj, imaginaţie, zăpăceală, ambiţie să zică aici la Scoala De Iarnă De Jurnalism ce īntrebări, trei la număr, i-ar pune lui Obama dacă l-ar īntālni īntr-o piaţă din Romānia tārguindu-se pentr un kil de cartofi.

PS: Luaţi īn serios temele că vorbesc serios, facem treabă bună aici. Pānă acum sunt extrem de mulţumit de răspunsurile voastre.
ohyeah.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.