Ce este TrancENDancE ArenA?!





TNDA (TrancENDancE ArenA) este una din emisiunile prezente in grila Radio Zu ( http://www.radiozu.ro/category/emizuni/trance-and-dance).



TNDA este un proiect realizat de Snatt & Vix, un pas important in a promova si mai mult muzica trance/progressive la noi in Romania.

TrancENDancE ArenA se difuzeaza in fiecare vineri de la zece seara dupa buletinul de stiri de la fix, intr-un format special de 3 ore:
- Prima ora (Main Hour) este rezervata prezentului in materie de productii noi si 'apetisante', piese contemporane scenei trance/progressive internationale.
Snatt si Vix va vor propune si o piesa a saptamanii numita 'Knock-Out Of The Week' iar voi puteti vota favorita din fiecare editie asazisa 'Web Selection' intrun poll public aflat pe http://www.trance.ro (in josul paginii)
- Cea de-a doua ora (Guest Mix) este un dj set (mix) al unui dj/producer international cu expunere pe zona de trance/progressive (si nu numai) de la numele de top pana la cei mai 'proaspeti', the newcomers.
- Iar ultima ora (In The Mix) va fi rezervata pieselor deja consacrate in domeniu mai noi, mai vechi si de cele mai multe ori, clasice!
Aceasta ultima ora odata pe luna este rezervata unui al doilea guest mix de calibru international si odata unui dj/producator roman care 'misca' in acest domeniu si care doreste sa se afirme la publicul larg in fm - The Challenger, o titulatura ce poate fi dobandita prin inscriere/propunere la un poll voting pe forumul http://www.trance.ro (in josul paginii) unde lumea poate vota la liber. Si tu poti fi The Challenger...implica-te!

Foarte important de precizat este faptul ca emisiunea nu va fi strict axata numai pe trance/progressive ci va acoperi in mica parte si alte segmente de muzica edm.

Asadar va asteptam pe receptie in fiecare vineri de la zece seara, numai la Radio Zu!

Let's TrancENDancE! thumb_yello.gif

http://www.trance.ro/