Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Word 2007 Template
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Software, Hardware si Programare
Erwin
Am o problema şi nu ştiu soluţia: īn urma īnlocuirii unui PC vechi, pe cel nou s-a instalat un Office 2007. Documentele vechi īn format 97-2003 au fost făcute cu antet şi subsol folosind un template predefinit şi salvat īn normal.dot. Am īncercat să aplic acel template pentru noile documente făcute īn Word 2007 şi, deşi am urmat toţi paşii din help şi găsiţi īn tutoriale pe net, template-ul refuză să se aplice. Soluţia de moment a fost salvarea paginii cu antet şi deschiderea ei pentru editarea unui nou document, dar este deranjantă. Mai mult, datele din antet s-au schimbat şi clientul doreşte ca un document vechi deschis pentru editare să i se aplice automat noul template.

Ce e de făcut? unsure.gif
tikky
Pentru versiunea de Word 2003 pe care o am pe calculator, mergeam in Tools-Options-Compatibility ca sa fac modificari legate de compatibilitatea cu versiunile mai vechi. Ai incercat in Word 2007 sa gasesti corespondentul lui Tools-Options-Compatibility ? Ar putea fi o solutie.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.