Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Re: Fata Nestiuta A Lunii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Arhiva Hanului > Arhiva Editoriale
Mihai
Comentarii referitoare la materialul "Fata Nestiuta A Lunii", semnat de Copernic.
Copernic
Ce a reprezentat Luna pentru antici? O imagine sacra la care se inchinau, un "altar" astral caruia ii inchinau ofrande ori jertfe animale/umane? Sau se poate vorbi ca afecta nu doar legatura dintre om si divinitate cat in aceeasi masura stiinta?
Oricare ar fi fost interesul anticilor, acestia au stiut cumva sa pastreze acea doza de mister, invaluind trecutul intr-o zeghe groasa de simboluri si scrieri aproape uitate astazi, conservand dreptul doar initiatilor de a mai duce mostenirea cunostiintelor marilor mistere, mai departe.

Sau Luna poate fi platoul de filmare unde ar fi avut loc epocala transcendenta a omului, pe un taram ostil vietii si arid?! Este posibil ca servicul secret american sa fi musamalizat atat de eficient "misiunea secolului", incat sa fi pacalit chiar ochiul versat al marilor tehnicieni din Rusia Mama, printr-un pseudo-zbor spatial? Oare a existat o echipa de filmare, aidoma celei lui George Lucas, care sa fi creat o mega productie cinematografica credibila pentru ochiul critic al populatiei?
Daca este sa ne luam dupa mottoul lui Einstein ar trebui sa ne "indoim de tot" ceea ce se petrece in jurul nostru.
Dar, oare, care este Adevarul?!


[Undercover Brother]
-----------
SOLID!
-----------
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.