Chiar am dat de o pagina cu o tema foarte foarte interesanta !

Poate catva cunosc deja deja, este vorba de descrierile unei femei oarbe, Valentina Garlea, care insa vede tot pe planul energetic ( sufletesc). Lucruri foarte interesante si legate de credinta.

Ea confirma anumite lucruri pe care chiar multi de aici inca nu le cred. Din pacate in opinia ei, fiind influentata de altii, ea crede ca anumite globulete pe care le vede sunt extraterestrii, ceea ce nu este adevarat, ea vazand de fapt in lumea spirituala acel nivel care este pus intre rai si iad si care se afla la nivelul norilor si care este format din preotii si slujitorii bisericilor care inca nu ajuns la Dumnezeu inca si care au intradevar un rol pazitor desi aceste fiinte sunt inca pline de dogme si superstitii din cauza carora ei inca nu pot ajunge la Iisus.

Acest lucru este descris in "Pamantul si Luna " de Lorber iar ceea ce descrie Valentina cu privire la acei extraterestri corespunde total cu descrierile lui Lorber, numai ca Valentina nu vede decat pe planul sufletesc si nu pe planul spirtual neintelegand cu adevarat semnificatia celor vazute si nevazand forma adevarata ci numai o corespondenta. ( globuletele sunt de fapt oameni care au trait pe pamant)

http://www.geocities.com/viata.spirituala/...tina_garlea.htm

Salutari, Grabillion