Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Doctori Buni
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Nou-Venitilor > Bine ati venit! > Forum de Ajutor
dana82
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sunt disperata ! mamei mele i-au fost descoperite tumori la plamani, esofag si cap... va rog frumos daca cunoasteti un doctor bun ceva pe cineva sa ma ajutati ! multumesc mult si sanatate
The Dude
Mama ta pare sa fie intr-o conditie extrem de proasta.
Imi pare nespus de rau pentru voi, cu atat mai mult cu cat stiu ce simtiti ....a trebuit sa fac fata unei situatii relativ similare, nu cu mult timp in urma.
Nu cred sa existe vreun medic care sa o mai poata ajuta in vreun fel.
Cand tumorile ataca in aceasta ordine si directie raman putine de facut.....si nu intr-un spatiu de tratament medical.

Oricum, pentru plamani: Dr. Cordos (chirurg) Spitalul Filaret (Institutul de Pneumologie Prof. Dr. Marius Nasta Bucuresti - Sos. Viilor Nr. 90)
Pentru esofag: Spitalul ORL Panduri, in aceiasi curte cu Spitalul Burghele. ...sau cabinet cu plata Dr. Luky Nicolae MEDICOVER Floreasca (cel mai bun)
Pentru creier: Dr. Exercian Spitalul Gh. Marinescu, Berceni.

Pentru toate la un loc: Profesorul Balanescu Institutul Oncologic Bucuresti (e pensionat, dar inca acorda consultatii in cabinetul sau din Institut. E un om de o mare calitate si cu mult bun simt)

Va doresc succes..

PS. Recomandarea mea merge catre dl. Dr. Cordos. Presupun ca e vorba de un cancer pulmonar care a generat toata evolutia microbiologica ulterioara.
Sper sa ma insel, atat in asta cat si in celelalte consideratii de mai sus. Bafta............. thumb_yello.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.