Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:De Ce Sunt Patriot!
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Galoane de benzina n-am nici de leac, am tras chiulul la hotia petroliera de dupa 1989. Cand s-a dat liber la furat fabrici, cascam gura dupa extraterestri, am pierdut randul, prostul de mine. Cand stalinistii au spart bancile din Romania, eu visam cai verzi pe pereti si am ramas fara slujba si n-am mai ajuns la imparteala bancilor. Automobile de lux n-am ca n-am garaj. Nu fac parte din gastile post-revolutionare ba, mai mult, stalinistii m-au lasat de doua ori fara de slujba dandu-ma afara din serviciu. Ei, stalinistii, o duc bine. Pupatul Moscovei in cur face bine la organism. Eu cu pupatul in cur stau prost de tot, imi face rau la stomac. Nu tin nici cu rusii, nici cu americanii. Sa fiu nationalist sadea nu mai pot ca daca as fi, as fi unul din ala radical si m-ar aresta astia de la putere si m-ar impusca dupa colt fara prea multa vorbarie. Nu fac parte din asociatii, uniuni, cartele, oculte, partide, onegeuri, adunari, baronete locale, confrerii stelare, golaneli sau interlope. Vai de capul meu. Greseli am mai facut in viata, sunt si eu om. Asa stand lucrurile, ce mi-a mai ramas? Nu sunt un scriitor leorpaitor. Nu sunt un metalurg capusar, am ratat sa fac avere dintr-o firma capusa infipta sanatos in defuncta metalurgie romaneasca. In calitate de consilier de imagine am saracit binisor pentru ca nu sunt lingau imagologic. Asa stand lucrurile, ce mi-a mai ramas? Probabil ca voi muri de foame pe strazi ca intr-o dramoleta bulevardiera ieftina. Asa stand lucrurile, ce mi-a mai ramas? Sa fiu patriot.
rofl.gif blink.gif jamie.gif
tontoi
A fi patriot egal a fi maidanez....
Zilele trecute eram la un pahar de vorba cu incantatia. Si am ajuns la concluzia ca patriotismul e folosit de golani ca arma politica. Ma opresc la Vadim si Becali doua valori uitate la usa democratiei. Folosesc in discursurile lor simbolurile patriei pentru a aruca-n romani cu patriotism.
Acest sentiment nobil trebuie sa fie-n noi. Folosirea lui in scopuri murdare, e un soi de prostitutie-n mintea mea.
Domnule OB patriotismul a murit la revolutie.
Erwin
QUOTE
Domnule OB patriotismul a murit la revolutie.


nu, drept dovadă e tocmai acest topic!

Bine ai revenit, Ovidiu! spoton.gif

atāt doar că adevăraţii patrioţi īşi văd de palma lor de pămānt, de casele şi bunurile lor, de slujbele sau micile lor afaceri īn timp ce īmbuibaţii politruci īşi văd şi ei de ale lor, binecunoscute nouă - că ni se face greaţă să le pomenim tongue.gif - au ieşit īn faţă şi toată spoiala lor de patriotism se cojeşte ca pielea năpārcilor care este... poate e vremea ca adevăraţii stăpāni ai acestei ţări să-şi exercite patriotismul! spoton.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.