Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Medici Veterinari
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Animale de companie
Serenity
In Resita nu exista multi medici veterinari. Toti cunoscutii mei care au animale, daca stau sa ma gandesc, merg la acelasi. Am auzit putine cuvinte de lauda (care se adresu mai mult asistentei lui) si foarte multe plangeri. De ce? Pentru ca, pe langa lipsa de profesionalism si dezinteresul pentru animalele de companie (omul se axeaza mai mult pe animalele domestice - vite, porci, si asa mai departe) toate dovezile tind sa confirme acelasi lucru: domnului veterinar nu ii plac animalele! Ma rog... poate ii plac purceii, dar cunosc mai multe persoane care, atunci cand s-au dus cu pisica/catelul la doctor au fost intampinati cu reactii de genul "Pisica iti trebuie tie? Pentru ce? Sunt pline de boli... nu au ce cauta in casa!"

Va invit sa povestit aici ce experiente ati avut cu medicii veterinari. Atat pozitive cat si negative. Sa stie si ceilalti de cine sa se fereasca si la cine sa apeleze cu incredere biggrin.gif
Veritas
Eu din fericire cunosc O dr. vet. care iubeste cu disperare animalele. Imi ingrijeste haita de multi ani, cand am urgentze mari ma duc cu ei la ea acasa, in week-end, de sarbatori, nu conteaza. Vorbim ore in sir de pet-urile noastre ( a adoptat si ea o gramada de pisici si un caine), si ii trateaza cu mult profesionalism si abnegatie. Ma bucur ca o cunosc, caci am cunoscut multi medici veterinari care au ales aceasta meserie fiindca e banoasa ( tratamentele sunt la fel, daca nu mai scumpe ca la oameni) si care in studentie chinuiau cu placere animalele...brrrr...

V
Messa
Cred situatia e similara cu cea din medicina "umana". Cel mai bine e sa mergi acolo unde stii, acolo unde ai auzit numai de bine, pe recomandari, pe specializari. Din pacate exista o eroare in modul in care este pregatit si in care este perceput un medic veterinar - el trebuie sa fie mai mult decat orice medic "uman". Un medic "uman" este fie generalist, fie specialist pe domeniul X. Un medic veterinar este si generalist, face si chirurgie, face si ecografie, plus ca trebuie sa le stie pe toate nu doar pentru o specie (ca in cazul medicilor "umani") ci pentru mult mai multe. De aici, apar problemele - un medic veterinar specializat sa zicem pe caini - si extrem de bun pe caini - poate da rateuri cand e vorba sa diagnosticheze si sa trateze o... broasca testoasa. Asta nu il face sa fie un medic prost, ci doar un medic foarte bun, dar nespecializat decat intr-o directie. Ceea ce, iarasi, nu este rau. Este rau numai daca nu ai caine si mergi la el cu testoasa in cauza.

Stiu un cabinet veterinar unde medicul "sef" este specalizat pe caini si pisici, iar colega lui pe testoase, perusi si altele asemenea. Cand le vin pacientii, ii triaza si trimit fiecare persoana cu animalutul din dotare la medicul care se si pricepe la animalutul respectiv. Dar nu toti medicii fac asa, si asta e buba.
The Dude
Unde e cabinetul cu trierea ???
Messa
Trivetorex, pe bd. Ferdinand. Medicul pentru caini si pisici este Mihai Burcescu; pentru perusi, hamsteri, testoase, (dar si pisici) dr. Otilia Şulea.
The Dude
Iti multumesc foarte mult thumb_yello.gif ..sti cumva cum sunt preturile ??? rolleyes.gif
Messa
Preturi nu stiu, stiu doar ca consultatia e gratuita si ofera 10% reducere la vaccinurile anuale.

Clinica Veterinara Trivetorex
SERVICII: biochimie sangvina, diagnostic/consultatie, tratament etc. COSMETICA: taiere unghii, tuns igienic,etc
Titlu Clinica Veterinara Trivetorex
Denumire Clinica Veterinara Trivetorex
E-mail trivetorex@yahoo.com
Adresa B-dul Ferdinand I, nr 88, sect 2, Bucuresti
Telefon 021.642.36.62
Alte detalii Program:L-V 9:00 - 21:00 / S 9:00 - 15:00; Medici: Dr Mihai Burcescu, Dr Oana Condrea, Dr Roxana Gheorghiu, Dr Otilia Şulea
The Dude
nesfarsite multumiri thumb_yello.gif ..eu si testoasa mea iti ramanem adanc indatorati thumb_yello.gif
Messa
Sanatate multa testoasei! La testoase se pricepe si dr. Burcescu smile.gif
SORIN
Daca aveti probleme cu rinocerii dv. eu va ofer consultatii ohyeah.gif

Sorin.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.