Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:De Unde Se Poate īnvăţa Greaca Veche?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Universul Cartilor
dor
Cursuri separate īn Romānia probabil că nu se ţin, īn şcoli nu se face, manuale free pe net nu am găsit.. mă văd nevoită să īntreb pe alţii care au īnvăţat-o deja. Cum aţi pus māna pe manuale şi de unde? Recomandări?

Mulţumesc anticipat, o seară bună tuturor
alexei
Ia legatura cu studentii la teologie, ei sigur te pot ajuta.
Sau cu vreun preot (diacon) ce a terminat de curand facultatea. thumb_yello.gif
Mihai
@doro: in cadrul comunitatii elene din Romania (din care cu mandrie fac parte cool.gif ), se predau cursuri de limba greaca, iar profesorii stiu, evident, si greaca veche. Daca esti interesat, Asociatia Elena din Bucuresti are sediul pe Povernei, vizavi de SNSPA.

Succes! thumb_yello.gif
dor
Mulţumesc de răspunsuri.
@Mihai: şi crezi că pot să mă bag ca musca acolo īn comunitate fără să am nici o tangenţă cu Grecia sau cu limba greacă? biggrin.gif Ce vreau să zic este că sunt la ZERO, două cuvinte ştiu īn greaca veche şi unul īn greaca actuală.
Īntre timp pentru cine mai dă peste dorinţa de-a īnvăţa greaca veche, un punct de pornire aici
Later edit: am şi eu voie să pun blog īn semnătură? biggrin.gif
tikky
Sau poti merge la facultatea de limbi si literaturi straine (sectia de filologie clasica) la Universitate (in Bucuresti).
http://www.limbi-straine.ro/clasice.html

In mod normal au cursuri de greaca veche pentru incepatori si ai putea cere voie profesorilor sa asisti la cursurile lor. Cateodata te lasa daca te vad foarte foarte motivat.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.