Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Waga, Waga, Waga!
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Ei conduc lumea? Ei sunt aroganti? Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! Ne imaginam ca iesim din neant dar de fapt coboram, adanc, nebuneste. Apoi iesim la lumina, valurind! Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! Revolutiile din 1848 au pregatit miscarile din 1989 intr-un chip necunoscut oamenilor de rand si uite ca! Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! Au desfundat caile infundate ale Capitalului!? Au prilejuit unor paturi sau grupuri sa puna mana pe putere cu violenta, fara mila, revendicandu-si halci din ce era al tuturor. Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga! E ca si cum spiritul tribal traieste si astazi lafaindu-se la volanul unei mercedes, tragand din trabuc si incercand sa-si ascunda pe sub frac goliciunea ancestrala boita cu vopseluri vegetale si ademenita de ritualuri sangeroase. Putin ne pasa! Striga cu mine, canta cu mine, liber, waga, waga, waga!

rofl.gif drool.gif jamie.gif
March
Hai noroc domn' Bufnila !

Misto waga, waga, waga asta . Sa tragem o dusca inainte de a o striga ? biggrin.gif
Ovidiu Bufnila
Sal, March! Merge si-o beţie straşnică! Dar spune-mi, crezi īn oculte, conspiraţii, guverne mondiale, extratereştrii şi fantome? Īn profeţi şi alte alea?!
ohyeah.gif
shapeshifter
eu cred īn reziduuri psihice printre altele.. voi?
March
QUOTE(Ovidiu Bufnila @ 17 Mar 2008, 09:31 PM) *
Sal, March! Merge si-o beţie straşnică! Dar spune-mi, crezi īn oculte, conspiraţii, guverne mondiale, extratereştrii şi fantome? Īn profeţi şi alte alea?!
ohyeah.gif

Chiar daca as bea o butelca de JD si tot nu cred. Cu exceptia conspiratiilor antidictatoriale care se intalnesc cand pe aici , cand pe acolo . Chiar si pe malurile Dambovitei.
Blakut
Este wakka wakka wakka...
andra_v
Ovidiu, mai exista oameni care si-au pastrat libertatea spiritului, care nu sunt in robia confortului, a grijii cotidiene, nerobotizati. Toti striga impreuna cu tine Waga, Waga, Waga! Indiferent de cursul istoriei.

Erwin
Năroc Ovidiu!
...baremi să treacă sumitu' cela, ş-apoi le ţāpăm māţa moartă īn ocolu' lor, ce zāci? rofl.gif

Uaga, Uaga, dă şī mie uiaga! drunk.gif rofl.gif
tontoi
sunetul din preistorie zace-n noi cand strigam aloha-la vederea unui bastinsas pictat cu sula.

spartanul din noi striga salve-de tun in secolul `21.

gargomacii din neantul timpului aplauda haotic cu picaturi de miez-miez.

si evident Geta-amaneta strica chiuveta

in diverse culturi avem strigate de lupta si-mperechere.
nytroo
QUOTE(Ovidiu Bufnila @ 17 Mar 2008, 08:31 PM) *
Dar spune-mi, crezi īn oculte, conspiraţii, guverne mondiale, extratereştrii şi fantome? Īn profeţi şi alte alea?!
ohyeah.gif

Si daca acestea exista, ce ar trebui sa facem? Sa ii igoram, sa nu intram in jocul lor?
Pana ne dam seama, putem sa strigam : waga waga waga
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.